Dodaj do ulubionych

jestem urodzonym liderem

13.02.06, 10:38
w sobotę za jednym mykiem poderwałem 3 laski
byliśmy z kolegami kibicami w pubie w którym oglądaliśmy mecz itd.
myk z kiblem polegał na tym , że był koedukacyjny
jak baba weszła to 10 minut z bańki
wyszliśm zatem do bramy na zewnątrz ( to na starówce było )
sikamy sobie a tu idą 3 laski nebeskie
trochę głpio więc mówię
- przepraszam , że oddajemy mocz
- na co panny - jak się szczy to nie gada
...i odchodzą jedna do drugie ze zdziwieniem
tylko czterech ?smile)))))))
Obserwuj wątek
    • gosianew Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:46
      no proszę cię, to jakaś wiocha była a nie starówka smile
      • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:49
        wiochę to raczej my robiliśmy
        • gosianew Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:51
          nie ulega frekfencji smile)
          ale one też niezłe szmatławce musiały być smile))
          • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:52
            dlaczego też?smile
            • gosianew Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:00
              no jak nie wiesz to trudno
              a tak a propos to masz niezły styl wyrywania lasek smile)) ty zawsze tak czy tylko
              na specjlne okazje? inni powinni się uczyć od ciebie smile
              • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:12
                róznie ale zawsze z klasą smile))))))
                • gosianew Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:21
                  a jak tak to przepraszam smile)
                  • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 12:10
                    ...co widać słychać i czuć smile
    • tygrysio_misio Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:46
      nie wiem co tu jest takiego zeby sie chwalic....razcej zalosne to z lekkasmile)

ale jak poprawi Ci to nastroj to masz:
      jestes wielki

a teraz mozesz juz wracac bo pewnie na dlugo kaftanu nie pozwalaja Ci zdejmowac

PS. Napoleon tez byl wielki...a potem na oddzialach zamknietych bylo jescze
      wielku Napoleonowsmile
      • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:50
        a ty jesz czy tylko roztrząsasz?
    • dzikoozka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:48
      eeee clint, z takim czymś idź na fk...
      tutaj żadna się nie da nabrać ;PPPP
      • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:50
        wisnio smile
        to jest prawda smile
        • dzikoozka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:53
          lepiej się nie przyznawaj ;PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
          • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 10:53
            why not smile
            • dzikoozka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:04
              bo nie ma czym ;PP
              • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:13
                szowinistyczna prażanka smile
                • dzikoozka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:22
                  weź, jakbyś jeszcze sikał na pradze, to bym zrozumiała, ale na starówce?????
                  • gosianew Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:26
                    może to była starówka ale w jakim innym mieśie a nie w wawie? taki obciach smile
                    • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 12:11
                      big sik
                      orzeźwia w mig smile
    • krysica Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:03
      a czemy te nebeskie laski odeszły skoro je poderwałeśsmile)))?????
      • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:13
        nie na długo odeszły
        widać lubią twardych , małomównych facetów smile
        • krysica Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 11:24
          i poznały to po siusianiu....hihihihi
    • baba_krk ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 11:25
      faceci i ich pęcherze to temat rzeka tongue_outPP
      • dzikoozka Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 11:32
        A podobno to "co czwarta kobieta nie trzyma moczu" aaaaaaaaaa
        • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 12:12
          to na pewno knp smile
        • baba_krk ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 12:14
          • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:20
            bo nie masz wyjscia smile
            • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:23
              jak nie mam wyjścia??? a jaka to filozofia zadrzeć kiecę do góry tongue_outP
              • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:25
                to przyjedź do wawy, wpadnij na bielany i zrób to smile
                • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:26
                  tylko chcesz mnie wykorzystać sad((
                  widzisz jaki Ty niedobry jesteś!!! tongue_out
                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:27
                    możesz tez mnie wykorzystać smile
                    • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:28
                      lepiej nie, bo mogłoby się to źle skończyć tongue_outP
                      • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:29
                        rozszerzysz te zacną myśl?smile
                        • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:30
                          jeszcze musiałbyś mnie o rękę poprosić wink)))
                          • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:33
                            tak od jednego wspólnego sikania?smile
                            • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:36
                              a człowiek to zakochuje się tylko od patrzenia w oczy??? tongue_outP
                              • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:37
                                racja
                                co sik to sik smile
                                • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 13:39
                                  fajnie, że doszliśmy do porozumienia smile))
                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:00
                                    smile
                                    • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:04
                                      to kiedy wpadniesz na południe na sika?
                                      mamy tu jeszcze sporo nieobsikanych miejsc smile))))))))))
                                      • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:06
                                        opije sie i wpadnę na dwa siczki
                                        nie pytaj , jak mi sie rymuje ( siczki-pi....)
                                        • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:08
                                          a na trzeźwo nie sikasz???
                                          domyślam się jak Ci się rymuje tongue_outP
                                          • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:10
                                            opiję się soku na przykład
                                            a odpowiadając na pytanie: nigdy na trzexwo nie da rady
                                            ale to sie zdarza niezwykle rzadko smile
                                            • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:12
                                              i zrozum tu faceta tongue_outP
                                              dobrze przynajmniej, że soku bo pijaków nie lubię smile)
                                              • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:15
                                                hehe pomysł mi sie bardzo podoba
                                                a nie lubisz dlaczego?
                                                • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:35
                                                  pomysł przyjazdu czy jaki? bo chyba lekko wypadłam z rytmu tongue_out
                                                  nie lubię bo są upierdliwi...
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:36
                                                    jak to ?smile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:39
                                                    nie pytaj tylko opowiedz coś więcej o pomyśle tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:41
                                                    jest git smile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:48
                                                    tajemniczy się znalazł tongue_outP
                                                    człowiek w dobrej wierze idzie wysikać zwierzę, a potem z obiegu wypada...
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:50
                                                    masz te 46 IQ to se poradzisz smile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:51
                                                    chyba 146 chciałeś napisać tongue_outPP
                                                    radź se sam!!! smile
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:52
                                                    14 smile? nie
                                                    za mało troszkę
                                                    ale masz ładny tyłek smile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 14:55
                                                    słownie: sto czterdzieści sześć wink))
                                                    mój tyłek moja sprawa, nic Ci do niego zboku tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:04
                                                    hehe tyłki damskie to mój ulubiony tematsmile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:12
                                                    i jak zwykle wszystko się kręci wokół dupy tongue_outP
                                                    dziwny jest ten świat wink))
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:15
                                                    normalny własnie smile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:18
                                                    i nie będziesz ze mną rozmawiał o literaturze, malarstwie, kinie i życiu???
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:21
                                                    niech pomyslę
                                                    BĘDĘ oczywiscie smile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:24
                                                    no to kamień z serca, możesz zatem przybywać ;D
                                                  • c.eastwood Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:30
                                                    chyba Tysmile
                                                  • baba_krk Re: ja trzymam idealnie :DDD nt. 13.02.06, 15:32
                                                    to może w połowie drogi?? tongue_outP
                                                  • c.eastwood I dont want your money honey -I want your love:) 13.02.06, 15:34
                                                    dobra , gdzie
                                                    znaczy jaki tani motelik?
                                                  • baba_krk Re: I dont want your money honey -I want your lov 13.02.06, 15:38
                                                    oh honey będzie problem, bo ani money, ani motelu nie ujrzysz tongue_outP
                                                    jakoś z puszczaniem się nie byłoby mi do twarzy wink)))
                                                  • c.eastwood Re: I dont want your money honey -I want your lov 13.02.06, 15:55
                                                    będziesz się trzymać smile
                                                  • baba_krk Re: I dont want your money honey -I want your lov 13.02.06, 16:00
                                                    odpada! mój wianek nie dostanie się w Twoje ręce tongue_outPP
      • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 12:11
        dobrze to ujełaś smile
        rzeka albo Niagara
        • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 12:15
          bo ja często dobrze ujmuję big_grinD
          poza tym z moich obserwacji wynika, że to faceci najczęściej osikują deskę grrr
          u mnie w pracy była nawet instrukcja obsługi WC dla Antonia tongue_outPP
          • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:20
            deska w końcu nie jest z cukru smile
            • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:25
              no wiem, że nie z cukru, ale fatalnie to wygląda tongue_outPP
              kurde! właśnie wzrosła liczba wymagań w stosunku do potencjalnego
              narzeczonego... jak nic będzie musiał umieć sikać!!! inaczej nie widzę wink)))
              • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:26
                pokażesz mu jak i co smile
                • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:27
                  nie wiedziałem, że lubisz takie myki smile)))))))))))))
                • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:27
                  jak będzie trzeba to i pokażę, dla pewności nawet schemat rozrysuję smile)))
                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:28
                    schemat , hoho smile
                    • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:29
                      jeśli prezentacja w moim wykonaniu nie pomoże, to trzeba będzie zastosować inne
                      środki tongue_outP
                      • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:30
                        potrójna lewatywa?smile
                        • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:31
                          mam nadzieję, że jednak ten mini schemacik by pomógł...
                          lewatywa to ostateczna ostatecznośc tongue_out
                          • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:34
                            zależy od siura smile
                            • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:36
                              wierzę, że spotkam pojętnego siura smile)
                              • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:37
                                byle tylko nie był czarny smile
                                • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 13:40
                                  rasista! tongue_outP
                                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:00
                                    KKKsmile
                                    • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:02
                                      to ja Ci proponuję zamieszkanie w Barcelonie tongue_outPP
                                      • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:06
                                        ale ja kibicuję Galacticos smile
                                        • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:10
                                          no to przecież się nie pobijemy tongue_outP
                                          mam nawet realowe stringi, jak będziesz miły to Ci je nawet pożyczę big_grinD i
                                          uprzedzam Twoje pytanie - nówka sztuka smile)))
                                          • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:11
                                            rozdajesz gacie?smile to bardzo seksi smile
                                            • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:13
                                              to byłby pierwszy raz tongue_outP
                                              na razie grzecznie leżą w pudełeczku i czekają na odpowiednią okazję wink)))
                                              • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:16
                                                załóż na Liverpool- Arsenal czyli Reds vs Goonies
                                                • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:38
                                                  taka okazja to żadna okazja, poczekam na lepszą tongue_outP
                                                  kiedyś miałam w planie założyć na egzamin z literatury, bo wykładowca był fanem
                                                  Realu, ale stwierdziłam, że na korytarzu przecież rozbierać się nie będę i
                                                  wzięłam ze sobą jedynie zapalniczkę tongue_outPP
                                                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:42
                                                    a dlaczego nie chciałas sie rozebrać? Przecież to dla dobra naukismile
                                                  • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:48
                                                    bo chciałam zabłysnąć wiedzą a nie dupą tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:50
                                                    startuj w tej kategorii w kórej jesteś dobra a nie tam jakaś wiedza smile
                                                  • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 14:53
                                                    nie podskakuj, bo jeszcze przyjdziesz do mnie po jakieś tłumaczenie... tongue_out
                                                    miałam napisać, że się wtedy na Ciebie wypnę, ale zaniechałam, żeby nie było
                                                    dwuznacznośći... wtedy po prostu pokażę Ci język, o taaak tongue_outPPPP
                                                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 15:04
                                                    z jezyczkiem?smile
                                                  • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 15:13
                                                    ja go wystawię na ułamek sekundy i potem grzecznie schowam, rzecz jasna ten
                                                    język smile))
                                                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 15:15
                                                    ty swinko smile
                                                  • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 15:19
                                                    a coś Ty se myślał? że hop siup i padam Ci do stóp???
                                                    o naiwności tongue_outPP
                                                  • c.eastwood Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 15:21
                                                    no taki byl plan smile
                                                    a co jest nie tak, masz chore kolanka?
                                                  • baba_krk Re: ale żeby 10 min. nie wytrzymać bez sikania... 13.02.06, 15:31
                                                    bingo!!!
    • roman_tyczka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 12:12
      c.eastwood napisał:

> > - na co panny - jak się szczy to nie gada
      > ...i odchodzą jedna do drugie ze zdziwieniem
      > tylko czterech ?smile)))))))

prawdziwego mezczyzne rozpoznaje sie po szczynach.
      • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 12:13
        ale po smaku czy zapachu?
        • baba_krk zapomniałeś jeszcze o kolorze :PP nt. 13.02.06, 12:16
        • roman_tyczka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 12:17
          c.eastwood napisał:

> ale po smaku czy zapachu?

po kolorze forumowy gwizdorze!
          • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 13:21
            chyba gwiazdorze smile
            • roman_tyczka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 13:30
              c.eastwood napisał:

> chyba gwiazdorze smile

nie, gwizdor od gwizdkasmile
              • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 13:34
                nie ma takiego słowa gwizdor smile
                • roman_tyczka Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 13:40
                  c.eastwood napisał:

> nie ma takiego słowa gwizdor smile

jest jest, tylko dobrze pogrzebsmile
                  • baba_krk to może gwizdaczu - sikaczu??? :))))))) nt. 13.02.06, 13:46
                    • roman_tyczka albo gwizdawko-sikawko btxtx 13.02.06, 13:49

• baba_krk o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 13:51
                        • c.eastwood Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:01
                          albo po prostu zaszczaniec smile
                          • baba_krk Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:04
                            zaszczaniec jest zbyt banalne, zasługujesz na coś więcej big_grinDD
                            • c.eastwood Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:05
                              zaszczaniec- spartaniec
                              albo Pisiorator smile
                              • baba_krk Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:11
                                no już lepiej, ale nie poddawaj się bo dobrze Ci idzie! myśl dalej a wieczorem
                                prześlij mi listę smile)))
                                • c.eastwood Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:12
                                  a moge zamiast przesłać, przelać smile?
                                  • baba_krk Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:14
                                    jak musisz to lej tongue_outP
                                    a ja teraz mykam wysikać psa, będę kiedy będę, ale nie później smile))
                                    • c.eastwood Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:16
                                      to krzepi smile
                                      • baba_krk Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:34
                                        o raaaju, ale śniegu... porażka!
                                        • c.eastwood Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:35
                                          wysikana?smile
                                          • baba_krk Re: o matko, ale mamy fantazję ;)))) nt. 13.02.06, 14:40
                                            wysikanY bo to man big_grin
                                            a jeśli chodzi o mnie to potrzeby chwilowo brak, wszak trzymam idealnie jak już
                                            to ustaliliśmy wink))))
                                            • c.eastwood zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 14:43
                                              ile najdłuzej nie sikałaś?
                                              • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 14:49
                                                4 piwa tongue_outP
                                                • c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 14:51
                                                  a ja 5
                                                  przegrałaś smile
                                                  • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 14:54
                                                    1. nie wierzę Ci jakoś w te 5, po prostu nie ma takiej opcji tongue_out
                                                    2. jestem drobną kobietą, więc zapewne nie mam kilometrowego pęcherza wink))
                                                  • c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:05
                                                    no tak , bo by Ci kozaczki nie weszły smile
                                                  • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:14
                                                    kozaków brak wink
                                                  • c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:16
                                                    kiszka ................buuuuuuuuuuuuuu
                                                    długie kozaki to zaraz po tyłku mój ulubiony temat
                                                  • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:20
                                                    i jeszcze pewnie 10-centymetrowa szpilka??? zapomnij kolego, życie mi miłe tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:22
                                                    jest to gud ajdia
                                                    bardzo mnie sie podoba taka koncepcja smile
                                                  • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:33
                                                    tak więc odpadam z zawodów wink)))
                                                  • c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 15:55
                                                    sad
                                                  • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 16:01
                                                    nie udawaj, że Ci przykro tongue_outP
                                                  • c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 16:29
                                                    wydra smile
                                                  • baba_krk Re: zagrajmy w otwarte karty :) 13.02.06, 19:48
                                                    łoś tongue_out
                        • roman_tyczka gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:02

• c.eastwood Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:04
                            albo roman tyczka - stara piczka "smile
                            • roman_tyczka Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:11
                              c.eastwood napisał:

> albo roman tyczka - stara piczka "smile

stara ale jara.
                              • c.eastwood Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:12
                                to nie pal tyle smile
                                • roman_tyczka Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:15
                                  c.eastwood napisał:

> to nie pal tyle smile

nie palilam i nie pale.
                                  • c.eastwood Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:17
                                    to co kłamiesz , że jara ?
                                    • roman_tyczka Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:29
                                      c.eastwood napisał:

> to co kłamiesz , że jara ?

chyba juz pownienes sie przyzwyczaic,ze kobiety nie traktuja powaznie nawet
                                      twojego sikania?smile
                                      • c.eastwood Re: gwizdorze-pisiorze tez jest ladnie btxt 13.02.06, 14:36
                                        chyba , że przekonają sie , że to nie zarty smile
        • gosianew Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 12:39
          c.eastwood napisał:

> ale po smaku czy zapachu?

po tempreaturze smile))
          o matko i córko ale wątek smile))
          • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 13:22
            smile))))
    • mmagi nie ma takich kibli,wiesz:P ,oszukaniec:P 13.02.06, 14:13

• c.eastwood Re: nie ma takich kibli,wiesz:P ,oszukaniec:P 13.02.06, 14:17
        som smile
        • mmagi Re: nie ma takich kibli,wiesz:P ,oszukaniec:P 13.02.06, 14:19
          a gdzie fota.........dzis mandejsmile
          • c.eastwood Re: nie ma takich kibli,wiesz:P ,oszukaniec:P 13.02.06, 14:20
            zara smile
    • marta.uparta Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 16:04
      jakbym zobaczyła cztery gołe dupy, których właściciele obszywają mi bramę,
      tobym poszczuła tym psem, który jak ugryzie, to mu się szczęki nie roztwierają
      i wyrywa od razu kawał mięcha.
      Po prostu obrzydlistwo. Sądziłam że jesteś facetem z klasą, mimo, że szowinista
      męski z Ciebie i pyskacz.
      • c.eastwood Re: jestem urodzonym liderem 13.02.06, 16:28
        ależ dupy nie były gołe , bo nie bylo takiej potrzeby a sikaliśmy z klasą smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka