Gość: MARLENA IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 18:09 Szukam ludzi ktorzy konczyli ten ogolniak. Moja matura 1971r odezwijcie sie. pozdrawiam Marlena Karnowska - Werner Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 25.09.03, 14:40 Jak miło, że ktoś zaapelował do absolwentów LO w Więcborku. W zeszłym roku sama próbowałam nawiązać kontakt - bez rezultatu. Straciłam nadzieję.....a tu nagle PROSZĘ - JEST lO WIĘCBORK. Maturę zdawałam w 88. Moim dyrektorem był prof.Putyrski (trzymał rygor, tarcze sprawdzał codziennie i nikt nie podskakiwał).Na pewno pamiętasz prof.Nowaka (historia), Brezę(geografia)czy Maciejewskiego ( nieszczęsna łacina). To były naprawdę cudowne czasy. Gdy przejeżdżam przez Więcbork łza się zawsze gdzieś zakręci w oku. Czas chyba na jakiś zlot absolwentów ( byłam na jednej- super impreza).Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze się pokaże.Grażyna Sikora - Kwiatkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: LO WIECBORK IP: *.cg.shawcable.net 05.02.04, 17:52 Zdawalem mature w 1989 - mile wspomnienia. Ci sami nauczyciele, o ktorych wspomina Grazyna; "Putek" Putyrski - chemiczny gnebiciel, oczywiscie tarcze, slynne juz "Ooooooblicz" i "Prosze przyjsc z jednym z rodzicow". "Kazia" Kazimierska z polskiego, "Many" Manowski z rosyjskiego " wsje gosti hadjaszczije w szkolu". Bylo ich wiecej, "Slonce Jamajki" od PO, czy "Strzalek" od matmy, jeszcze mozna wyliczac Piekne wspomnienia. Jesli w koncu uda mi sie w tym roku przyleciec do Polski to napewno zwiedze stare mury - szkoda tylko ze to w czasie wakacji. Janusz Kałaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.02.04, 20:00 Witam Cie Januszu, strasznie mi milo, ze sie odezwales. A juz myslalam, ze nikt nie czyta tej pozycji. Ludzie sie gdzies rozproszyli po swiecie. Z niektorymi mam kontakt. Myslalam tez o zjezdzie absolwentow, ale musialby to zorganizowac ktos kto mieszka w Wiecborku. Zamierzam napisac do burmistrza Wiecborka - Maracha. Jest on bratem mojej kolezanki Renaty Marach , z ktora chodzilam do jednej klasy. Przykro tylko, ze nie mam z nimi kontaktu. A o nim dowiedzialam sie z internetu. Wiele z absolwentow LO w Wiecborku mieszka w Bydgoszczy. Tylko dzwonimy do siebie i przesylamy czasami zdjecia droga e-mailowa. Nie widzielismy sie od lat. Napisz kilka slow o sobie. Gdzie bywasz , co porabiasz. Moze mamy wspolnych znajomych. Swiat jest przeciez maly. serdecznie pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO Więcbork IP: 83.238.145.* 17.04.07, 19:59 Wchodzę ostatnio na forum i....nie mogę znależć lo Więcbork. Jesteśmy w ogonie listy. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 12.02.04, 15:52 Witajcie moi Drodzy! Zajrzałam tu po wielu miesiącach i mile zaskoczył mnie fakt, że kolejna osoba odezwała się (pozdrawiam Janusza). Być może za rok dołączy jeszcze ktoś .Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 19:55 Kochani, jutro mija rok, jak otworzylismy panel dyskusyjny. Szkoda, ze tak malo osob zaglada do internetu. Czyzby absolwenci LO byli tak zaganiani, ze sie nie odzywaja.Szkoda......!!! wszystkich serdecznie pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 19.03.04, 08:47 Tak sobie piszę, żeby być na czele listy. Jeśli tu zajglądacie- POZDRAWIAM WAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 18.04.04, 18:46 Witam Wszystkich, milo mi, ze zawsze Ktos zerknie na te strone.Zauwazylam, ze kolezanka z LE tez poszukuje znajomych. Ja niestety nikogo z ekonomika nie znalam. serdecznie pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARLENA Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 21:02 Witam wszystkich Krajan, co jakis czas zagladam na nasza strone i cisza. Co sie stalo z Sikorka ? Jezeli macie kontakt z kimkolwiek z LO to prosze napiszcie. Ja mam kontakt z Bozena Pilka, Jola Tomsa, Grazyna Asdamska. Myslimy o zjezdzie. pozdrawiam Wszystkich Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaina Re: LO WIECBORK IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 19.04.04, 17:24 hej tak co jakis czas sprawdzam swoja stronke i nic buuuuuuuuuuu, u ciebie ktos sie odezwal jadnak . czyzby LO pokonczyli bystrzejsi ludkowie? buuuuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 22.06.04, 11:31 Całuski dla wszystkich, którzy mają szkolne wspomnienia (lepsze lub gorsze)i są aktywni na nazsym forum.Prawdą jest, że nie odzywałam się przez jakiś czas ale nie zapomniałam o Was (tu ukłon w stronę Marleny).Słuchajcie!!! prawdopodobnie w przyszłym roku będzie zjazd absolwentów z okazji 60-lecia szkoły.Ma być wielka feta!!!Trzymam kciuki za pomyślną realizację planowanego spotkania.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 20:19 Witam Wszystkich ktorzy zgladaja od czasu do czasu na nasze forum. Dwa dni temu wrocilam z Pomorza. Odpoczywalam nad przepieknym jeziorem charzykowskim. Byla okazja aby wrocic wspomnieniami do szkolnych lat. Odwiedzilam Chojnice, Kamien, Sempolno i Wiecbork. Boze jakie to wszystko obce po tych latach nieobecnosci. Chodzilam ulicami Wiecborka, myslalam, ze moze kogos spotkam, ale niestety. Mialam nawet ochote wybrac sie do burmistrza Maracha. Z jego siostra Renata chodzilam do jednej klasy. Nie wiem czy ktos pamieta Zbyszka Kadziele / jest ksiedzem / tez z nim chodzilam do jednej klasy. Dlugo moznaby wymieniac ........ Moze ktos w czasie wakacji rzuci oczkiem na nasze forum i napisze kilka slow. Serdecznie wszystkich pozdrawim Marlena Karnowska Werner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:18 Cześć Marlena! :) Ja to młodzik jestem, ale moja Mama kończyła Ogólniaka w Więcborku, zresztą tam się urodziła i wiele lat mieszkała wraz z rodzicami i licznym rodzeństwem. Zdawała maturę bodajże w 1972 roku (ur. w 1953 r.). Obecnie mieszkamy w Bydgoszczy :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 29.08.04, 12:44 Czesc Europejczyku, milo, ze zagladasz na strone internetowa z LO. Ciesze sie, ze jeszcze ktos sie odezwal. Jak Mamik nazywala sie z domu. Pewnie sie znamy. Jest o rok mlodsza. Przekaz serdeczne pozdrowienia. Duzo ludzi z Wiecborka przenioslo sie do Bydgoszczy. Powiedz Mamikowi, ze mam kontakt z Bozena Pilka, Grazyna Adamska, Jola Tomsa. Wszystkie mieszkaja tez w Bydgoszczy. Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 16:41 Hej! Mama z domu nazywa się Baś. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: LO WIECBORK IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.04, 22:06 Droga Marleno, w internecie znalazlam taki adres: Kath. Kirchengemeinde St. Aloysius Kirchstraße 15 49638 Nortrup Tel.: 05436 245 Fax: 05436 8878 Pfarrer Zbigniew Kadziela Byc moze ten Ksiadz Zbigniew Kadziela jest twoim znajomym? pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 21:15 Witaj Basienko i wszyscy,ktorzy odwiedzacie te strone. Sprawilas mi ogromna radosc odnajdujac adres Zbyszka. Chodzilismy do jednej klasy. Zaraz do niego napisze. Jeszcze raz ogromne dzieki serdecznie pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 23.11.04, 10:24 Proszę!Proszę! Lista uczestników forum powiększyła się.Tak trzymać! Marlenko!Mam dobre wieści.We wrześniu 2005 będzie zjazd wszystkich absolwentów.To pewne, bo moja koleżanka jest w komisji organizacyjnej. Bedzie okazja do wspomnień.Pozdrowienia! Acha! napisz, czy ks. Kądziela to ten właściwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 19:00 Witam Wszystkich, ale dobra wiadomosc. Juz sie ciesze, ze bedzie okazja spotkac sie na zjezdzie. Grazynko, bardzo prosze nie zapomnij tylko mnie powiadomic. Ostatnio nie bylam , gdyz nikt mnie nie powiadomil, a szkoda. Na wszelki wypadek podaje moj adres mailowy marlen001@poczta.onet.pl Do Zbyszka wyslalam na zamieszczony adres faks, gdyz nie bylo adresu mailowego a dodzwonic sie w zaden sposob nie moglam. Do tej pory nie otrzymalam odpowiedzi. W ubieglym tygodniu rozmawialam z Bozenka Pilka -Nowak i sadzimy, ze to jest wlasciwy adres. No coz ludzie sie zmieniaja ...... serdecznie pozdrawiam z zimnej i wietrznej Warszawy Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 29.11.04, 13:38 Na pewno nie zapomnę, by Cie poinformować o zjeździe.Gdy tylko będę znała jakieś szczegóły dam znać. Trzymaj się.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 25.12.04, 21:02 Z okazji Swiat Bozego Narodzenia i zblizajacego sie Nowego Roku, pragne zlozyc wszystkim Krajanom najserdeczniejsze zyczenia wszelkiej pomyslnosci , wiele radosci i spelnienia marzen. pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaina Re: LO WIECBORK IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 28.12.04, 11:34 dzieki wielkie za zyczenia , ja tez zycze ci wiele radosci w nowym roku i zdrowka , zdrowka zeby cie po sylwestrze nie bolala glowka hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: 195.149.86.* 14.01.05, 22:27 O rety! Zapomniałam złożyć życzenia moim drogim, wirtualnym znajomym. Zatem przepraszam i życzę wszystkim zdrówka szczęścia pomyślności i niech ten rok bedzie rokiem, w którym spełnią się wasze marzenia. Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: LO WIECBORK IP: *.pool.mediaWays.net 15.01.05, 15:37 Hallo Kolezanki z Forum! Dzieki za pozdrowienia i zyczenia noworoczne z odwzajemnieniem. Oby ten rok byl dla Was wszystkich lepszy od poprzedniego. Pa, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 14.02.05, 18:42 Zagubiłyśmy się w tej liście i piszę, by być w czołówce! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 07.03.05, 15:45 Jest mi przykro, bo znów cisza.HAlO!!!! Ludzie z Więcborka - obudźcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 24.03.05, 06:41 Wiatajcie! Nie wiem czy wiecie, ze Wiecork ma bardzo ladna strone na www.wiecbork.pl Polecam. Nikt z lat 1979-1983 tu nie zaglada?? Pozdrowienia dla Wszystkich Rodakow. Hanna Kania-Walczykowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 24.03.05, 22:25 Marlena, wiesz, ze chyba 2-giego pazdziernik obchodza 60-lecie LO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 26.03.05, 18:45 Witam Wszystkich a szczegolnie Hanie. Milo mi, ze jeszcze ktos sie odezwal. Nie wiedzialam, ze Wiecbork ma swoja strone internetowa. Wiem tylko, ze brat Renaty Marach, z ktora chodzilam do jednej klasy byl burmistrzem Wiecborka. Nie wiem, czy jeszcze jest. Nic nie wiedzialam, ze 2 pazdziernika planowane sa obchody 60 lecia LO. Kto jest organizatorem ? Kochani , jezeli wiecie, podajcie jakies namiary na organizatora, gdyz tez chcilabym sie tam wybrac. wszystkich serdecznie pozdrawiam i przypominam moj adres e-mailowy marlen001@poczta.onet.pl Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 28.03.05, 06:28 Czesc, organiztorem o ile wiem jest wlasnie Andrzej Marach, ktory nadal jest burmistrzem. Wzmianka na temat zlotu byla kiedys na stronie WIECBORKA I NA ANDRZEJA STRONIE, KTOREJ TERAZ ADRESU NIE PAMIETAM. NIE MIESZKAM W POLSCE OD WIELU LAT, ALE CIAGLE MAM KONTAKT. ZDZIWIONA TYLKO JESTEM, ZE JESZCZE NIE ROZESLALI ZAPROSZEN. JAK COS WIECEJ BEDE WIEDZIALA TO DAM ZNAC. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 28.03.05, 07:23 Marlena,mam ta strone Anderzeja: www.marach.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Grabinski Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:30 Witam! Myślę, że ta strona powinna wszystkich zadowolić... www.lowiecbork.neostrada.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 20:19 dzieki za adres. Wreszcie znalazłam wyczesrpujace informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:53 Witam Haniu długo sie nie odzywalismy do siebie pozdrawiam Kanadę z Wiecborka. Moja strona www.wiecbork.com Odpowiedz Link Zgłoś
agakama Re: LO WIECBORK 17.09.05, 17:51 Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzajacych ta strone. Ja Kamilla i moja siostra Agnieszka (z domu Olszak) znalazlysmy Wasza strone i postanowilysmy przylaczyc sie do groma wspominajacych... Jestesmy "prawie" roczniki 87-91 i 88-92. Krotko przed matura wyprowadzilysmy sie z Wiecborka, ale bardzo milo i czesto wspominamy czas szkoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 15:45 Miło, że dołączyłyście do grona lo więcbork. Serdecznie pozdrawiam Agnieszkę i Kamilę.Rocznikowo jestem zbliżona do was, bowiem kończyłam szkołę w 87/88.Sądzę, że znamy tych samych belfrów i mamy podobne wspomnienia ze szkoły. Jestem obecnie na etapie przygotowań na zjazd absolwentów z okazji 60 lecia. Może wpadniecie na uroczystość? Napiszcie jeszcze coś.... Odpowiedz Link Zgłoś
agakama Re: LO WIECBORK 25.09.05, 18:50 Moim (Kamilla) wychowawca byl Dywel, Agnieszki Strzalek. Niestety na zjazd nie jedziemy. Z tego wzgledu ze nie robilysmy matury w Wiecborku nie nalezymy do absolwentow i z tego powodu nie jestesmy na liscie. Z mojego rocznika i Agnieszki zglosilo sie do tej pory niewiele osob. Mam nadzieje ze bedzie super! Napisz jak bylo, bo to juz za tydzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 28.09.05, 09:48 Na pewno opiszę wszystko ze szczegółami. Nastawiam się na mega wspomnienia. Moim wychowawcą był Landowski (Gonzo)- ciekawy człeczek. Jednak najciekawszym egzemplarzem pedagogicznym był Dywel- Docinki, przekrecanie nazwisk, rzucanie piłeczkami- tak wspominam lekcje fizyki. Z matmy- Strzałek na każdej lekcji tłumaczył nam, jak należało odrobić zadanie domowe, na koniec zadawał kolejne, by na następnych zajęciach tłumaczyć, jak należało obliczyć to co zadał- i tak wkółko. Miło wspominam patyczaki Tereski Dywel, odpytki Kaziuty, białe fartuchy na chemię i obowiązkowe taracze... Mam nadzieję, że to wszystko sobie odswieżę na zjeździe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 19:09 Witam Grazynke i wszystkich absolwentow LO Wiecbork.Niestety tak sie zlozylo, ze nie moglam byc na zjezdzie absolwentow, mimo, iz sie zapisalam. Grazynko,opisz jak bylo.A moze masz jakies zdjecia ? serdecznie pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:36 Dawno, bbbbbbbb dawno konczylam te najmilsza szkołę. Na zjezdzie bylam i wspominam niezwykła atmosferę tego spotkania.Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 02.12.05, 12:09 Pozdrawiam wszystkich absolwentów liceum w Więcborku. Droga Marlenko - byłam na zjeździe i nawet chciałam Cię odszukać.Impreza byla udana- zresztą takie imprezy zawsze są udane. Zaskoczyła mnie mała ilość absolwentów ( były klasy, gdzie frekwencja wynosiła 2- 3 osoby) a szkoda, bo prawdopodobnie był to ostatni zjazd. Zabawa trwała do piątej rano, Kilka roczników siedziało w jednej klasie, na korytarzach były szwedzkie stoły a tańce na sali gimnastycznej.Trochę sie ta szkoła zmieniła ale klimat pozostał ten sam. Nauczyciele troszeczkę się postarzeli, ale zachowali swój belferski szyk i klasę. Załuj, że Cię nie było!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darka Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:44 Nie bylam na zjezdzie, ale widzialam fotki. Ktorzy z nauczycieli byli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 06.02.06, 09:43 Kiepsko wygląda ta nasza lista uczesatników forum. Wchodzę tu od czasu do czasu i nic sie nie dzieje. W odpowiedzi na ostatni "post"- Na zjeździe było fantastycznie.Nauczyciele byli prawie wszyscy (bynajmniej ci, których ja znałam)- Nowak, Dywel i jego żona,Wojciechowski, Landowski, Bykowska, Mrówczyński itd. Trochę sie posunęli w latach, ale i my nie jesteśmy już tacy młodzi. Takie spotkania uświadamiają nam , jak bardzo szybko upływa czas,jak tracimy to co, piękne- naszą młodość, radość, optymizm, przyjaźnie. Chętnie wrócilabym do szkolnej ławki i poczuła się znowu uczennicą. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 02.04.06, 20:59 Zagladam, zagladam na nasze forum i zadnych nowych wiesci.Grazynka wymienila niektorych naszych profesorow.Oj niewielu juz Ich zostalo.Ciekawa jestem, czy na zjezdzie byla tez pani Kasia STERNICKA - moja wychowawczyni. A moze ktos sie odezwie z mojej klasy, byloby mi bardzo milo. wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odzywajcie sie. Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darka Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:38 Pani STERNICKA byla na zjezdzie pewnie jej nie poznalas bardzo zmienil sie jej wyglad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 18.07.06, 18:16 Witam Wszystkich, wakacje, wakacje! Odwiedzilam rodzinne strony i podjechalam rowniez do Wiecborka. Chodzilam ulicami, wrocily szkolne wspomnienia. Tego sie nie zapomina. Wiecbork troche sie zmienil, wydoroslal, ale wszystko pozostalo takie znajome. Moze ktos tez odwiedzi w czasie urlopiku te strony. Odezwijcie sie. Co porabiacie, gdzie Was los rzucil. Serdecznie pozdrawiam Marlena Karnowska Werner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbt Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:49 mysle, ze ciebie pamietam z pierwszej klasy LO w Wiecborku. Może pamietasz kto byl wychowawcą w pierwszej klasie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 22.07.06, 14:58 Witam Wszystkich, super, ze ktos sie jeszcze odezwal. O ile dobrze pamietam to przez caly czas byla nasza wychowawczynia pani Kasia Sternicka. A zeby ulatwic sprawe to dodam, ze dojezdzalam z Kamienia Kraj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbt Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:37 Pozdrawiam cie serdecznie , nie pamietasz mnie bo przeciez bylam z wami tylko 1 rok ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 26.07.06, 21:36 Witam serdecznie, nie wiem czy Cie nie pamietam, nie dales mi szansy. Nie przedstawiles sie. pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 03.12.06, 18:43 Nie wiem co sie dzieje, ze nikt nie pisze na naszym poscie. Czyzby absolwenci LO nie mieli dostepu do komputera ? Nie wierze .....Piszcie co u Was slychac. pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:57 Zaglądam tu od czasu do czasu i jest miło , gdy widzę LO Więcbork na pierwszej stronie. Sadzę, że Marlena jest dobrym duchem "szkolnych wspomnień"- gdyby nie ona, zginelibyśmy marnie w gąszczu listy i nikt by nie wiedział, że istniejemy. Gorąco Cię pozdrawiam Marlenko! U mnie szara rzeczywistość-dom-praca, praca-dom. Chciałabym coś napisać o naszych wspólnych znajomych, nauczycielach lecz niestety nie mam ostatnio żadnych wieści z Krajny. Może ktoś, kto mieszka w Więcborku, "wyskrobałby" kilka miłych zdań na tym portalu. Apeluję również do tych, którzy wcześniej pisali-odezwijcie się! to nie kosztuje wiele, a przyjemnie jest przeczytać nowy post.Pozdrawiam Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbt Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:56 Grazyna jestem ciekawa czy udalo ci sie skontaktowac ze Zbyszkiem Kądzielą?/ A ty gdzie sie teraz mieszkasz co porabiasz - mam nadzieję, że kojarze Cie wlasciwie. WSZYSTKIE WAS POZDRAWIAM i zawsze mile wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 11:51 Wtam Wszystkich i pozdrawiam, milo, ze sie odezwaliscie.Mam nadzieje, ze nie pozwolicie nam nisko spadac na liscie.Z tego co wiem, to sporo osob mieszka w Bydgoszczy i nawet kontaktuje sie miedzy soba. Szkoda, ze nie ma ich z nami. Swieta minely, ale z okazji zblizajacego sie Nowego Roku pragne zlozyc Wszystkim najserdeczniejsze zyczenia zdrowia, pogody ducha, spelnienia marzen i samych slonych dni. Oedzywajcie sie !!!!!!!!!!! Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maerlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 13:40 Witam wszystkich Absolwentow, nie wierze, ze nie macie dostepu do internetu, pewnie lenistwo Was ogarnelo. Mam nadzieje, ze wiosenna pogoda sprawi, iz nabierzecie nowych sil i cos napiszecie. Dowiedzialam sie, ze 2 tyg.temu byl Zbyszek Kadziela w Wiecborku, ale pewnie na nasza stronke nie zaglada.Pozdrowienia dla Wszystkich, duzo sloneczka i milego dluuugiego weekendu. Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrazynaG Re: LO Wiecbork IP: 62.77.71.* 24.05.07, 14:57 Witaj, przypadkowo dostalam sie na ta strone, tez konczylam LO Wiecbork chyba 89/90/91 ale nie pamietam...? Juz dlugo nie bylam w Wiecborku, szkoda, odwiedzam czasem strone miasta, lub strone LO Wiecbork. Pozdrawiam WSZYSTKICH, juz dawno nikt tu nie byl GrazynaG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 05.06.07, 18:25 Witam wszystkich Krajan, musze Wam napisac, ze wczoraj przezylam lekki szok. Bedac u fryzjera dowiedzialam sie, ze ekipa z Wiecborka remontuje dom mojej fryzjerki, malo tego - byla w niedziele w Wiecborku i kupila wilczka z hodowli. Bardzo jej i jej rodzinie Wiecbork sie podobal, byla zachwycona rowniez jeziorem i okolicami. Zmobilizowalo mnie to, aby w tym roku bedac na urlopie nad jez. Charzykowskim odwiedzic "stare katy" czego i Wam zycze. goraco pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: LO Więcbork IP: 83.238.146.* 19.10.07, 23:14 Ku przypomnieniu!lo Więcbork-istnieje na liście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: LO Więcbork IP: *.acn.waw.pl 10.12.07, 15:30 Szybkimi krokami zblizaja sie Swieta. Wszystkiego najlepszego dla absolwentow i nauczycieli.Pomyslnosci w przyszlym Roku. Moze ktos jeszcze do nas dolaczy ? ............ pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś