Dodaj do ulubionych

LO WIECBORK

IP: *.acn.pl / *.acn.pl 15.09.03, 18:09
Szukam ludzi ktorzy konczyli ten ogolniak. Moja matura 1971r
odezwijcie sie.
pozdrawiam
Marlena Karnowska - Werner
Obserwuj wątek
    • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 25.09.03, 14:40
      Jak miło, że ktoś zaapelował do absolwentów LO w Więcborku. W zeszłym roku sama
      próbowałam nawiązać kontakt - bez rezultatu. Straciłam nadzieję.....a tu nagle
      PROSZĘ - JEST lO WIĘCBORK. Maturę zdawałam w 88. Moim dyrektorem był
      prof.Putyrski (trzymał rygor, tarcze sprawdzał codziennie i nikt nie
      podskakiwał).Na pewno pamiętasz prof.Nowaka (historia), Brezę(geografia)czy
      Maciejewskiego ( nieszczęsna łacina). To były naprawdę cudowne czasy. Gdy
      przejeżdżam przez Więcbork łza się zawsze gdzieś zakręci w oku. Czas chyba na
      jakiś zlot absolwentów ( byłam na jednej- super impreza).Pozdrawiam i mam
      nadzieję, że ktoś tu jeszcze się pokaże.Grażyna Sikora - Kwiatkowska
      • Gość: Janusz Re: LO WIECBORK IP: *.cg.shawcable.net 05.02.04, 17:52
        Zdawalem mature w 1989 - mile wspomnienia. Ci sami nauczyciele, o ktorych
        wspomina Grazyna; "Putek" Putyrski - chemiczny gnebiciel, oczywiscie tarcze,
        slynne juz "Ooooooblicz" i "Prosze przyjsc z jednym z rodzicow". "Kazia"
        Kazimierska z polskiego, "Many" Manowski z rosyjskiego " wsje gosti
        hadjaszczije w szkolu". Bylo ich wiecej, "Slonce Jamajki" od PO, czy "Strzalek"
        od matmy, jeszcze mozna wyliczac
        Piekne wspomnienia. Jesli w koncu uda mi sie w tym roku przyleciec do Polski to
        napewno zwiedze stare mury - szkoda tylko ze to w czasie wakacji.
        Janusz Kałaczyński
        • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.aster.pl / *.acn.pl 08.02.04, 20:00
          Witam Cie Januszu,
          strasznie mi milo, ze sie odezwales. A juz myslalam, ze nikt nie czyta tej
          pozycji. Ludzie sie gdzies rozproszyli po swiecie. Z niektorymi mam kontakt.
          Myslalam tez o zjezdzie absolwentow, ale musialby to zorganizowac ktos kto
          mieszka w Wiecborku. Zamierzam napisac do burmistrza Wiecborka - Maracha. Jest
          on bratem mojej kolezanki Renaty Marach , z ktora chodzilam do jednej klasy.
          Przykro tylko, ze nie mam z nimi kontaktu. A o nim dowiedzialam sie z internetu.
          Wiele z absolwentow LO w Wiecborku mieszka w Bydgoszczy. Tylko dzwonimy do
          siebie i przesylamy czasami zdjecia droga e-mailowa. Nie widzielismy sie od lat.
          Napisz kilka slow o sobie. Gdzie bywasz , co porabiasz. Moze mamy wspolnych
          znajomych. Swiat jest przeciez maly.
          serdecznie pozdrawiam
          Marlena
        • Gość: Grażyna Re: LO Więcbork IP: 83.238.145.* 17.04.07, 19:59
          Wchodzę ostatnio na forum i....nie mogę znależć lo Więcbork. Jesteśmy w ogonie
          listy. WSTYD!
      • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 12.02.04, 15:52
        Witajcie moi Drodzy! Zajrzałam tu po wielu miesiącach i mile zaskoczył mnie
        fakt, że kolejna osoba odezwała się (pozdrawiam Janusza). Być może za rok
        dołączy jeszcze ktoś .Całuski!
      • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 14.09.04, 19:55
        Kochani,
        jutro mija rok, jak otworzylismy panel dyskusyjny. Szkoda, ze tak malo osob
        zaglada do internetu. Czyzby absolwenci LO byli tak zaganiani, ze sie nie
        odzywaja.Szkoda......!!!

wszystkich serdecznie pozdrawiam

Marlena
    • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 19.03.04, 08:47
      Tak sobie piszę, żeby być na czele listy. Jeśli tu zajglądacie- POZDRAWIAM WAS
      • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 18.04.04, 18:46
        Witam Wszystkich,
        milo mi, ze zawsze Ktos zerknie na te strone.Zauwazylam, ze kolezanka z LE tez
        poszukuje znajomych. Ja niestety nikogo z ekonomika nie znalam.

serdecznie pozdrawiam
        Marlena
        • Gość: MARLENA Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 17.06.04, 21:02
          Witam wszystkich Krajan,
          co jakis czas zagladam na nasza strone i cisza. Co sie stalo z Sikorka ?
          Jezeli macie kontakt z kimkolwiek z LO to prosze napiszcie.
          Ja mam kontakt z Bozena Pilka, Jola Tomsa, Grazyna Asdamska.
          Myslimy o zjezdzie.
          pozdrawiam Wszystkich
          Marlena
    • Gość: alaina Re: LO WIECBORK IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 19.04.04, 17:24
      hej tak co jakis czas sprawdzam swoja stronke i nic buuuuuuuuuuu, u ciebie ktos
      sie odezwal jadnak . czyzby LO pokonczyli bystrzejsi ludkowie? buuuuuuuuuuuuuu.
    • Gość: sikorka Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 22.06.04, 11:31
      Całuski dla wszystkich, którzy mają szkolne wspomnienia (lepsze lub gorsze)i są
      aktywni na nazsym forum.Prawdą jest, że nie odzywałam się przez jakiś czas ale
      nie zapomniałam o Was (tu ukłon w stronę Marleny).Słuchajcie!!! prawdopodobnie
      w przyszłym roku będzie zjazd absolwentów z okazji 60-lecia szkoły.Ma być
      wielka feta!!!Trzymam kciuki za pomyślną realizację planowanego spotkania.Pa!
      • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 23.08.04, 20:19
        Witam Wszystkich ktorzy zgladaja od czasu do czasu na nasze forum.
        Dwa dni temu wrocilam z Pomorza. Odpoczywalam nad przepieknym jeziorem
        charzykowskim. Byla okazja aby wrocic wspomnieniami do szkolnych lat.
        Odwiedzilam Chojnice, Kamien, Sempolno i Wiecbork. Boze jakie to wszystko obce
        po tych latach nieobecnosci. Chodzilam ulicami Wiecborka, myslalam, ze moze
        kogos spotkam, ale niestety. Mialam nawet ochote wybrac sie do burmistrza
        Maracha. Z jego siostra Renata chodzilam do jednej klasy. Nie wiem czy ktos
        pamieta Zbyszka Kadziele / jest ksiedzem / tez z nim chodzilam do jednej klasy.
        Dlugo moznaby wymieniac ........
        Moze ktos w czasie wakacji rzuci oczkiem na nasze forum i napisze kilka slow.

Serdecznie wszystkich pozdrawim

Marlena Karnowska Werner
        • Gość: europejczyk Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:18
          Cześć Marlena! :)

Ja to młodzik jestem, ale moja Mama kończyła Ogólniaka w Więcborku, zresztą tam
          się urodziła i wiele lat mieszkała wraz z rodzicami i licznym rodzeństwem.
          Zdawała maturę bodajże w 1972 roku (ur. w 1953 r.). Obecnie mieszkamy w
          Bydgoszczy :)

Pozdrawiam!
          • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 29.08.04, 12:44
            Czesc Europejczyku,
            milo, ze zagladasz na strone internetowa z LO. Ciesze sie, ze jeszcze ktos sie
            odezwal. Jak Mamik nazywala sie z domu. Pewnie sie znamy. Jest o rok mlodsza.
            Przekaz serdeczne pozdrowienia. Duzo ludzi z Wiecborka przenioslo sie do
            Bydgoszczy. Powiedz Mamikowi, ze mam kontakt z Bozena Pilka, Grazyna Adamska,
            Jola Tomsa. Wszystkie mieszkaja tez w Bydgoszczy.

Marlena
            • Gość: europejczyk Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 16:41
              Hej! Mama z domu nazywa się Baś.
              Pozdrawiam!
    • Gość: Basia Re: LO WIECBORK IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.04, 22:06
      Droga Marleno, w internecie znalazlam taki adres:

Kath. Kirchengemeinde St. Aloysius
      Kirchstraße 15
      49638 Nortrup
      Tel.: 05436 245
      Fax: 05436 8878
      Pfarrer Zbigniew Kadziela

Byc moze ten Ksiadz Zbigniew Kadziela jest twoim znajomym?

pozdrawiam,
      Basia
      • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 21:15
        Witaj Basienko i wszyscy,ktorzy odwiedzacie te strone.
        Sprawilas mi ogromna radosc odnajdujac adres Zbyszka. Chodzilismy do jednej
        klasy. Zaraz do niego napisze.
        Jeszcze raz ogromne dzieki
        serdecznie pozdrawiam
        Marlena
        • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 23.11.04, 10:24
          Proszę!Proszę! Lista uczestników forum powiększyła się.Tak trzymać!
          Marlenko!Mam dobre wieści.We wrześniu 2005 będzie zjazd wszystkich
          absolwentów.To pewne, bo moja koleżanka jest w komisji organizacyjnej.
          Bedzie okazja do wspomnień.Pozdrowienia!
          Acha! napisz, czy ks. Kądziela to ten właściwy.
          • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 24.11.04, 19:00
            Witam Wszystkich,
            ale dobra wiadomosc. Juz sie ciesze, ze bedzie okazja spotkac sie na zjezdzie.
            Grazynko, bardzo prosze nie zapomnij tylko mnie powiadomic. Ostatnio nie
            bylam , gdyz nikt mnie nie powiadomil, a szkoda.
            Na wszelki wypadek podaje moj adres mailowy
            marlen001@poczta.onet.pl
            Do Zbyszka wyslalam na zamieszczony adres faks, gdyz nie bylo adresu mailowego
            a dodzwonic sie w zaden sposob nie moglam. Do tej pory nie otrzymalam
            odpowiedzi.
            W ubieglym tygodniu rozmawialam z Bozenka Pilka -Nowak i sadzimy, ze to jest
            wlasciwy adres. No coz ludzie sie zmieniaja ......
            serdecznie pozdrawiam z zimnej i wietrznej Warszawy
            Marlena
            • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 29.11.04, 13:38
              Na pewno nie zapomnę, by Cie poinformować o zjeździe.Gdy tylko będę znała
              jakieś szczegóły dam znać. Trzymaj się.Pozdrawiam!
              • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 25.12.04, 21:02
                Z okazji Swiat Bozego Narodzenia i zblizajacego sie Nowego Roku, pragne zlozyc
                wszystkim Krajanom najserdeczniejsze zyczenia wszelkiej pomyslnosci , wiele
                radosci i spelnienia marzen.

pozdrawiam

Marlena
                • Gość: alaina Re: LO WIECBORK IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 28.12.04, 11:34
                  dzieki wielkie za zyczenia , ja tez zycze ci wiele radosci w nowym roku i
                  zdrowka , zdrowka zeby cie po sylwestrze nie bolala glowka hahah
                  • Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: 195.149.86.* 14.01.05, 22:27
                    O rety! Zapomniałam złożyć życzenia moim drogim, wirtualnym znajomym. Zatem
                    przepraszam i życzę wszystkim zdrówka szczęścia pomyślności i niech ten rok
                    bedzie rokiem, w którym spełnią się wasze marzenia.
                    Grażyna
                    • Gość: Basia Re: LO WIECBORK IP: *.pool.mediaWays.net 15.01.05, 15:37
                      Hallo Kolezanki z Forum!
                      Dzieki za pozdrowienia i zyczenia noworoczne z odwzajemnieniem.
                      Oby ten rok byl dla Was wszystkich lepszy od poprzedniego.
                      Pa, Basia
                      • Gość: grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 14.02.05, 18:42
                        Zagubiłyśmy się w tej liście i piszę, by być w czołówce! Pozdrawiam!
                        • Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 07.03.05, 15:45
                          Jest mi przykro, bo znów cisza.HAlO!!!! Ludzie z Więcborka - obudźcie się!!!
    • Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 24.03.05, 06:41
      Wiatajcie! Nie wiem czy wiecie, ze Wiecork ma bardzo ladna strone na
      www.wiecbork.pl Polecam. Nikt z lat 1979-1983 tu nie zaglada?? Pozdrowienia dla
      Wszystkich Rodakow. Hanna Kania-Walczykowski
    • Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 24.03.05, 22:25
      Marlena, wiesz, ze chyba 2-giego pazdziernik obchodza 60-lecie LO?
      • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.acn.waw.pl 26.03.05, 18:45
        Witam Wszystkich a szczegolnie Hanie.
        Milo mi, ze jeszcze ktos sie odezwal. Nie wiedzialam, ze Wiecbork ma swoja
        strone internetowa. Wiem tylko, ze brat Renaty Marach, z ktora chodzilam do
        jednej klasy byl burmistrzem Wiecborka. Nie wiem, czy jeszcze jest.
        Nic nie wiedzialam, ze 2 pazdziernika planowane sa obchody 60 lecia LO.
        Kto jest organizatorem ? Kochani , jezeli wiecie, podajcie jakies namiary na
        organizatora, gdyz tez chcilabym sie tam wybrac.

wszystkich serdecznie pozdrawiam i przypominam moj adres e-mailowy
        marlen001@poczta.onet.pl

Marlena
        • Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 28.03.05, 06:28
          Czesc, organiztorem o ile wiem jest wlasnie Andrzej Marach, ktory nadal jest
          burmistrzem. Wzmianka na temat zlotu byla kiedys na stronie WIECBORKA I NA
          ANDRZEJA STRONIE, KTOREJ TERAZ ADRESU NIE PAMIETAM. NIE MIESZKAM W POLSCE OD
          WIELU LAT, ALE CIAGLE MAM KONTAKT. ZDZIWIONA TYLKO JESTEM, ZE JESZCZE NIE
          ROZESLALI ZAPROSZEN. JAK COS WIECEJ BEDE WIEDZIALA TO DAM ZNAC. POZDRAWIAM
        • Gość: Hanna Kania Re: LO WIECBORK IP: *.sasknet.sk.ca 28.03.05, 07:23
          Marlena,mam ta strone Anderzeja: www.marach.webpark.pl/
          • Gość: Szymon Grabinski Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 14:30
            Witam!

Myślę, że ta strona powinna wszystkich zadowolić...
            www.lowiecbork.neostrada.pl/
            • Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 20:19
              dzieki za adres. Wreszcie znalazłam wyczesrpujace informacje
          • Gość: Andrzej Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:53
            Witam Haniu długo sie nie odzywalismy do siebie pozdrawiam Kanadę z Wiecborka.
            Moja strona www.wiecbork.com
    • agakama Re: LO WIECBORK 17.09.05, 17:51
      Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzajacych ta strone. Ja Kamilla i moja siostra
      Agnieszka (z domu Olszak) znalazlysmy Wasza strone i postanowilysmy przylaczyc
      sie do groma wspominajacych... Jestesmy "prawie" roczniki 87-91 i 88-92. Krotko
      przed matura wyprowadzilysmy sie z Wiecborka, ale bardzo milo i czesto
      wspominamy czas szkoly.
      • Gość: grazyna Re: LO WIECBORK IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.05, 15:45
        Miło, że dołączyłyście do grona lo więcbork. Serdecznie pozdrawiam Agnieszkę i
        Kamilę.Rocznikowo jestem zbliżona do was, bowiem kończyłam szkołę w 87/88.Sądzę,
        że znamy tych samych belfrów i mamy podobne wspomnienia ze szkoły. Jestem
        obecnie na etapie przygotowań na zjazd absolwentów z okazji 60 lecia. Może
        wpadniecie na uroczystość? Napiszcie jeszcze coś....
        • agakama Re: LO WIECBORK 25.09.05, 18:50
          Moim (Kamilla) wychowawca byl Dywel, Agnieszki Strzalek.
          Niestety na zjazd nie jedziemy. Z tego wzgledu ze nie robilysmy matury w
          Wiecborku nie nalezymy do absolwentow i z tego powodu nie jestesmy na liscie. Z
          mojego rocznika i Agnieszki zglosilo sie do tej pory niewiele osob. Mam
          nadzieje ze bedzie super! Napisz jak bylo, bo to juz za tydzien!!!
          • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 28.09.05, 09:48
            Na pewno opiszę wszystko ze szczegółami. Nastawiam się na mega wspomnienia.
            Moim wychowawcą był Landowski (Gonzo)- ciekawy człeczek. Jednak najciekawszym
            egzemplarzem pedagogicznym był Dywel- Docinki, przekrecanie nazwisk, rzucanie
            piłeczkami- tak wspominam lekcje fizyki. Z matmy- Strzałek na każdej lekcji
            tłumaczył nam, jak należało odrobić zadanie domowe, na koniec zadawał kolejne,
            by na następnych zajęciach tłumaczyć, jak należało obliczyć to co zadał- i tak
            wkółko. Miło wspominam patyczaki Tereski Dywel, odpytki Kaziuty, białe fartuchy
            na chemię i obowiązkowe taracze...
            Mam nadzieję, że to wszystko sobie odswieżę na zjeździe
            • Gość: Marlena Re: LO WIECBORK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.05, 19:09
              Witam Grazynke i wszystkich absolwentow LO Wiecbork.Niestety tak sie zlozylo,
              ze nie moglam byc na zjezdzie absolwentow, mimo, iz sie zapisalam.
              Grazynko,opisz jak bylo.A moze masz jakies zdjecia ?

serdecznie pozdrawiam
              Marlena
              • Gość: em Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:36
                Dawno, bbbbbbbb dawno konczylam te najmilsza szkołę. Na zjezdzie bylam i
                wspominam niezwykła atmosferę tego spotkania.Pozdrawiam wszystkich
                • Gość: Grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 02.12.05, 12:09
                  Pozdrawiam wszystkich absolwentów liceum w Więcborku.
                  Droga Marlenko - byłam na zjeździe i nawet chciałam Cię odszukać.Impreza byla
                  udana- zresztą takie imprezy zawsze są udane. Zaskoczyła mnie mała ilość
                  absolwentów ( były klasy, gdzie frekwencja wynosiła 2- 3 osoby) a szkoda, bo
                  prawdopodobnie był to ostatni zjazd. Zabawa trwała do piątej rano, Kilka
                  roczników siedziało w jednej klasie, na korytarzach były szwedzkie stoły a
                  tańce na sali gimnastycznej.Trochę sie ta szkoła zmieniła ale klimat pozostał
                  ten sam. Nauczyciele troszeczkę się postarzeli, ale zachowali swój belferski
                  szyk i klasę. Załuj, że Cię nie było!!Pozdrawiam
                  • Gość: darka Re: LO WIECBORK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:44
                    Nie bylam na zjezdzie, ale widzialam fotki. Ktorzy z nauczycieli byli?
                    • Gość: grażyna Re: LO WIECBORK IP: 62.244.137.* 06.02.06, 09:43
                      Kiepsko wygląda ta nasza lista uczesatników forum. Wchodzę tu od czasu do czasu
                      i nic sie nie dzieje.
                      W odpowiedzi na ostatni "post"- Na zjeździe było fantastycznie.Nauczyciele byli
                      prawie wszyscy (bynajmniej ci, których ja znałam)- Nowak, Dywel i jego
                      żona,Wojciechowski, Landowski, Bykowska, Mrówczyński itd. Trochę sie posunęli w
                      latach, ale i my nie jesteśmy już tacy młodzi. Takie spotkania uświadamiają
                      nam , jak bardzo szybko upływa czas,jak tracimy to co, piękne- naszą młodość,
                      radość, optymizm, przyjaźnie.
                      Chętnie wrócilabym do szkolnej ławki i poczuła się znowu uczennicą.
                      Pozdrawiam!
                      • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 02.04.06, 20:59
                        Zagladam, zagladam na nasze forum i zadnych nowych wiesci.Grazynka wymienila
                        niektorych naszych profesorow.Oj niewielu juz Ich zostalo.Ciekawa jestem, czy
                        na zjezdzie byla tez pani Kasia STERNICKA - moja wychowawczyni. A moze ktos sie
                        odezwie z mojej klasy, byloby mi bardzo milo.
                        wszystkich serdecznie pozdrawiam. Odzywajcie sie.

Marlena
                        • Gość: darka Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:38
                          Pani STERNICKA byla na zjezdzie pewnie jej nie poznalas bardzo zmienil sie jej
                          wyglad
                          • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 18.07.06, 18:16
                            Witam Wszystkich,
                            wakacje, wakacje! Odwiedzilam rodzinne strony i podjechalam rowniez do
                            Wiecborka. Chodzilam ulicami, wrocily szkolne wspomnienia. Tego sie nie
                            zapomina. Wiecbork troche sie zmienil, wydoroslal, ale wszystko pozostalo takie
                            znajome. Moze ktos tez odwiedzi w czasie urlopiku te strony. Odezwijcie sie. Co
                            porabiacie, gdzie Was los rzucil.
                            Serdecznie pozdrawiam Marlena Karnowska Werner
                            • Gość: dbt Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:49
                              mysle, ze ciebie pamietam z pierwszej klasy LO w Wiecborku. Może pamietasz kto
                              byl wychowawcą w pierwszej klasie? pozdrawiam
                              • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 22.07.06, 14:58
                                Witam Wszystkich,
                                super, ze ktos sie jeszcze odezwal. O ile dobrze pamietam to przez caly czas
                                byla nasza wychowawczynia pani Kasia Sternicka. A zeby ulatwic sprawe to dodam,
                                ze dojezdzalam z Kamienia Kraj.
                                pozdrawiam
                                • Gość: dbt Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:37
                                  Pozdrawiam cie serdecznie , nie pamietasz mnie bo przeciez bylam z wami tylko 1
                                  rok ......
                                  • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 26.07.06, 21:36
                                    Witam serdecznie, nie wiem czy Cie nie pamietam, nie dales mi szansy. Nie
                                    przedstawiles sie.
                                    pozdrawiam
                                    Marlena
                                    • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 03.12.06, 18:43
                                      Nie wiem co sie dzieje, ze nikt nie pisze na naszym poscie. Czyzby absolwenci
                                      LO nie mieli dostepu do komputera ? Nie wierze .....Piszcie co u Was slychac.

pozdrawiam
                                      Marlena
                                      • Gość: grażyna Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:57
                                        Zaglądam tu od czasu do czasu i jest miło , gdy widzę LO Więcbork na pierwszej
                                        stronie. Sadzę, że Marlena jest dobrym duchem "szkolnych wspomnień"- gdyby nie
                                        ona, zginelibyśmy marnie w gąszczu listy i nikt by nie wiedział, że istniejemy.
                                        Gorąco Cię pozdrawiam Marlenko!
                                        U mnie szara rzeczywistość-dom-praca, praca-dom. Chciałabym coś napisać o
                                        naszych wspólnych znajomych, nauczycielach lecz niestety nie mam ostatnio
                                        żadnych wieści z Krajny. Może ktoś, kto mieszka w Więcborku, "wyskrobałby"
                                        kilka miłych zdań na tym portalu. Apeluję również do tych, którzy wcześniej
                                        pisali-odezwijcie się! to nie kosztuje wiele, a przyjemnie jest przeczytać
                                        nowy post.Pozdrawiam Grazyna
                                        • Gość: dbt Re: LO Wiecbork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:56
                                          Grazyna jestem ciekawa czy udalo ci sie skontaktowac ze Zbyszkiem Kądzielą?/
                                          A ty gdzie sie teraz mieszkasz co porabiasz - mam nadzieję, że kojarze Cie
                                          wlasciwie. WSZYSTKIE WAS POZDRAWIAM i zawsze mile wspominam.
                                        • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 27.12.06, 11:51
                                          Wtam Wszystkich i pozdrawiam,
                                          milo, ze sie odezwaliscie.Mam nadzieje, ze nie pozwolicie nam nisko spadac na
                                          liscie.Z tego co wiem, to sporo osob mieszka w Bydgoszczy i nawet kontaktuje
                                          sie miedzy soba. Szkoda, ze nie ma ich z nami.
                                          Swieta minely, ale z okazji zblizajacego sie Nowego Roku pragne zlozyc
                                          Wszystkim najserdeczniejsze zyczenia zdrowia, pogody ducha, spelnienia marzen
                                          i samych slonych dni. Oedzywajcie sie !!!!!!!!!!!

Marlena
                                          • Gość: Maerlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 27.04.07, 13:40
                                            Witam wszystkich Absolwentow,
                                            nie wierze, ze nie macie dostepu do internetu, pewnie lenistwo Was ogarnelo.
                                            Mam nadzieje, ze wiosenna pogoda sprawi, iz nabierzecie nowych sil i cos
                                            napiszecie. Dowiedzialam sie, ze 2 tyg.temu byl Zbyszek Kadziela w Wiecborku,
                                            ale pewnie na nasza stronke nie zaglada.Pozdrowienia dla Wszystkich, duzo
                                            sloneczka i milego dluuugiego weekendu.
                                            Marlena
                                            • Gość: GrazynaG Re: LO Wiecbork IP: 62.77.71.* 24.05.07, 14:57
                                              Witaj,
                                              przypadkowo dostalam sie na ta strone, tez konczylam LO Wiecbork chyba 89/90/91
                                              ale nie pamietam...? Juz dlugo nie bylam w Wiecborku, szkoda, odwiedzam czasem
                                              strone miasta, lub strone LO Wiecbork.
                                              Pozdrawiam WSZYSTKICH, juz dawno nikt tu nie byl
                                              GrazynaG
                                              • Gość: Marlena Re: LO Wiecbork IP: *.acn.waw.pl 05.06.07, 18:25
                                                Witam wszystkich Krajan,
                                                musze Wam napisac, ze wczoraj przezylam lekki szok. Bedac u fryzjera
                                                dowiedzialam sie, ze ekipa z Wiecborka remontuje dom mojej fryzjerki, malo
                                                tego - byla w niedziele w Wiecborku i kupila wilczka z hodowli. Bardzo jej i
                                                jej rodzinie Wiecbork sie podobal, byla zachwycona rowniez jeziorem i okolicami.
                                                Zmobilizowalo mnie to, aby w tym roku bedac na urlopie nad jez. Charzykowskim
                                                odwiedzic "stare katy" czego i Wam zycze.
                                                goraco pozdrawiam
                                                Marlena
    • Gość: grazyna Re: LO Więcbork IP: 83.238.146.* 19.10.07, 23:14
      Ku przypomnieniu!lo Więcbork-istnieje na liście
      • Gość: Marlena Re: LO Więcbork IP: *.acn.waw.pl 10.12.07, 15:30
        Szybkimi krokami zblizaja sie Swieta. Wszystkiego najlepszego dla
        absolwentow i nauczycieli.Pomyslnosci w przyszlym Roku. Moze ktos
        jeszcze do nas dolaczy ? ............
        pozdrawiam
        Marlena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka