Dodaj do ulubionych

Gagarin - Matura 1994

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 22:13
Ja jednak jeszcze raz się odezwe i wszystkim ze słynnej V c wych .Pani
Dłutkowska ( pseudo Lonia) składam najlepsze życzenia na ten nadchodzący nowy
rok -Dużo szczęscia i słodyczy Wojtek życzy ... A czy się spotkamy w
przyszłym roku to już tylko Bóg wie .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania J. Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 15:23
      Witaj Wojtku. Ja rownież życzę Ci wszystkiego najlepszego w nowym roku. Oby
      był jeszcze lepszy niż ten poprzedni. Powodzenia. Ania J.
      • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 22:11
        Coś nam nie wyszło z tym spotkaniem w zeszłym roku co ? Ciekawe jak wyglądacie
        bo ja np. mam brodę nie wiem czy byście mnie poznali .Wszystkiego dobrego .Może
        jeszcze się ktoś odezwie...
    • Gość: Izabela Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 22:59
      Aniu J., Wojtku ja Wam także życze szczęścia w Nowym Roku! A gdyby miało dojść
      do spotkania to ja zgłaszam swój akces! ...nie mam brody, więc nie powinno być
      problemów z rozpoznaniem;-)
      • Gość: Ania j. Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 19:24
        Cześć Izabelo. Pozdrowionka. Co do spotkania to z mojej strony jest to trochę
        utrudnione, bo niańczę swojego miesięcznego synka. Ale za jakiś czas... Kto
        wie... Ale jak mam czas to tu zaglądam. Więc piszcie co u Was. Pa pa
        • Gość: Izabela Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.04, 23:05
          Gratuluję!! Pięknie jest mieć takie maleństwo pod choinką! a co do spotkania,
          to przecież nie ucieknie, a poza tym nie sposób nie uszanować TAKIEGO
          priorytetu:)
          • Gość: Ania J. Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 15:48
            Dzięki. O takie maleństwo potrafi także nieżle dać w kość... Tak jak dzisiaj
            na przykład. Przyjechała żona Michała M. ze swoim roczniakiem , ale o rozmowie
            można było zapomnieć. A ty Izabelo nie myślisz jeszcze o takim maleństwie???
            • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 20:36
              Gratuluje maleństwa widzę że Wojciech nie próżnuje to dobrze że dbacie o
              zniszczenie niżu demograficznego ,trzymajmy chociaż kontakt przez to forum to
              może dojrzejemy do spotkania ,kiedyś odezwał się do mnie Siwy vel Daniel ale
              potem kontakt został przerwany ja jestem ostatnio tak zapracowany że nawet
              ostatnio nie miałem czasu na internet , a jutro ide na studniówkę zobaczyć jak
              sie bawia moi maturzyści .Pozdrawiam...
              • amj2 Re: Gagarin - Matura 1994 18.01.04, 13:15
                Wojciech jak Wojciech... To ja się uparłam na dzidzię. ON mi tylko trochę
                pomół... Nie ma nic wspanialszego niż małe słoneczka. I te trochę większe 10-
                letnie też. Ja mam stały kontakt z Rafałem i Michałem i Markiem Sperskim (WF).
                Z tym czasem żeby tu zerknąć to też u mnie różnie. I jak po studniówce?
                Do następnego razu. Pa Ania
                • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 22:24
                  Bardzo sympatycznie ,była w klubie Lotnik na Błoniu do teraz nogi mnie bolą ,
                  chyba polubiłem techno ,ale i tak doskonale pamiętam kto mi zmienił gusta
                  muzyczne w Sarbinowie. Teraz mam ferie trochę odsapnę .Pozdrawiam...
                  • Gość: ania Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 23:06
                    O Sarbinowo. To dopiero były czasy... Miło powspominać. Papierosy o zapachu
                    suszonych jabłek,okopywanie namiotu w strugach deszczu, szukanie kwatery. Było
                    super! Zresztą byliśmy póżniej z Wojtkiem parę razy u tych Państwa, którzy nas
                    mokrych przygarneli. Czary u babci na Błoniu (chyba) też były niezłe. I w
                    Karpaczu.
                    Pozdrawiam Ania.
                    • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 14:19
                      Czary mary to już przeszłośc chociaż na studiach też trochę czarowałem i
                      ciągnie się to za mną do dnia dzisiejszego ,opanowałem trochę tarota i czasami
                      ale to bardzo rzadko może 1 czy 2 razy w roku dla najlepszych przyjaciół i
                      najbardziej wytrwałych marudów dam się namówić na wróżby( ale robie to bardzo
                      niechętnie) ,na studiach zajmowałem się tym zawodowo mialem nawet licencję taką
                      do wykonywania zawodu myślałem o tym przyszłościowo(mozna trzepać na tym niezłą
                      kasę) ale to już było teraz ten proceder mi po prostu nie przystoi wydaje mi
                      się niepoważny i trochę niezgodny z moim sumieniem ... Pozdrowienia ...
                      • Gość: Izabela Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 21:34
                        witajcie, witajcie, witajcie... przez kilka tu nie zaglądałam. Aniu,
                        maleństwa są bez wątpienia słodkie jednak ja jeszcze uparcie trwam na etapie
                        fascynacji cudzym potomstwem.
                        Wojtku, miałeś licencję na czarowanie? Trzeba przyznać, że w Karpaczu i bez
                        takowego dokumentu wiało grozą:-)
                        • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 22:05
                          w jakimś sensie to te licencje jeszcze mam to taki tam papierek.Bardziej
                          kojarze czary w Zakopanem i moment w którym Lonia do nas stukała , a Michał
                          krzyknął ze mamy ducha ,ale to człowiek był głupi w takie rzeczy lepiej się nie
                          bawić to naprawdę niebezpieczne .Dziwny jest ten świat...Jak śpiewał św.
                          pamięci Cz.Niemen ....Pozdrawiam
                          • Gość: Ania J. Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 14:23
                            Ja do dzisiaj pamiętam jego twarz(tego co wywoływaliśmy w Zakopanem) Całkiem
                            niedawno przeczytałam ,że był on "szefem" GOPR-u. Wtedy o tym nikt nie
                            wiedział. Dziwny zbieg okolicznośći. Prawda? Myślałam, że ten rok będzie
                            bardziej udany... Tzn.mniej będzie niepotrzebnych śmierci. W 2003 Grzegorz
                            Ciechowski, Kotański, Waldek Goszcz. A teraz Niemen. Nie nastraja mnie to
                            pozytywnie. Jedni ludzie się rodzą np. mój maluszek, a inni odchodzą...
                            Ania
                            • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 15:18
                              Inni odchodzą żeby zrobić miejsce przychodzącym ,miejmy nadzieje że za życia
                              twojego maluszka pojawi się gwiazda podobnego formatu co Niemen ,chociaż on był
                              jedyny .Ale numer nie wiedziałem ze on był szefem Gopru ja tez do dzisiaj
                              pamiętam jego twarz...
                              • Gość: ? Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 19:48
                                Precyzując to on był założycielem, a nie szefem GOPR'u i wielce szacownym
                                obywatelem miasta Zakopane. To dopiero dodaje smaczku...
                              • Gość: ? Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 19:59
                                Przepraszam sprostowanie - założycielem nie GOPR tylko TOPR - i to właśnie
                                jest najciekawsze...
                                • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 22:33
                                  Za dużo tutaj znaków zapytania ...
                                  • Gość: Ania Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 16:42
                                    Też tak uważasz. Ja wiem kto się za tymi znakami zapytania kryje.Ciągle mnie
                                    poprawia i poucza. Taki ma wredny charakterek;}
                                    • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 22:19
                                      Ja też sie domyślam i pozdrawiam go jako żywo !
                                      • Gość: Marzena Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 23:26
                                        Witajcie!!! Iza dziękuję za wiadomość. Już dawno tu nie zaglądałam, czytam że u
                                        Was wporząsiu :) Ja jestem strasznie zapracowana i zalatana, praktycznie z
                                        nikim z klasy nie widuje się.... miło że choć tu się można spiknąć. Pozdrawiam
                                        wszystkich :)
                                        • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 01:40
                                          Bardziej zaplątanym niż ja być nie można ostatnio wchodzę do pasmanterii i
                                          chciałem kupić pstrągi ( obok jest rybny) nie patrząc na człowieka i na miejsce
                                          w którym jestem pełne guzików podchodzę i mówię poproszę kg pstrągów...
                                          • Gość: Ania Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 13:18
                                            Pan/pani zza lady miała bardzo zdiwioną minę??? Ale to fajne ,że potrafisz
                                            pośmiać się sam z siebie. A czy mieszkasz dalej w Fordonie? O niestety mały
                                            nie da mi dalej popisać.Pa pa
                                            • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 23:35
                                              tak nie zmieniłem jeszcze adresu zamieszkania chociaż może za pare miesięcy to
                                              sie zmieni ale przyzwyczaiłem się do tego Fordonu zresztą tu są moje miejsca
                                              pracy w związku z tym nawet rzadko bywam w tzw. mieście bo nawet nie mam na to
                                              czasu kiedyś jak troche mniej pracowałem to chętnie przesiadywałem w pubach ale
                                              to było dawno temu ,popadłem w pracocholizm ....
                                              • Gość: Marzena Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 07.02.04, 00:06
                                                Pracocholizm to plaga naszych czasów, myślałam że mnie to nie dopadnie ale...
                                                30 sie zbilża i chyba na "starość" człowiek sie straaasznie.. zmienia :)
                                                pierwsze oznaki juz są :)
                                                • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.02.04, 13:07
                                                  Zmienia sie mentalność i przyzwyczajenia ale nie mam jeszcze siwych włosów i
                                                  zmarszczek wtedy dopiero zaczne sie martwić ...
                                                  • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 04.03.04, 23:31
                                                    Ponawiam wątek żeby nie zanikł niczym słońce , mam potąd tej okropnej zimy
                                                    popadam przez nią w depresję.Co tam u was gagarinowcy z Vc ?
    • Gość: ania Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 10:42
      no cześć wojtku. żyjesz jeszcze????
      • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 25.03.04, 20:32
        No żyje jakoś tam sobie ,podziwiam naszą wspaniałą fascynującą pogodę i jestem
        dzięki temu pełen optymizmu. Co tam u ciebie jak pociechy ?
        • Gość: ania j Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 17:08
          Dzięki.Już dobrze. Nie pisałam , bo mieliśmy małe kłopoty ze zdrowiem maludy.
          Teraz czekam tylko na wakacje. Ty zdaje się będziesz miał je baardzo długie.A
          bywasz może na gadu-gadu? Pozdrowienia Ania Z Wojtkiem
          • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 27.03.04, 20:30
            O mam nadzieje że maleństwo już zdrowe. No tak wakacje to to co najbardziej
            lubie w tym zawodzie planuje ponownie wybrać sie gdzieś do Afryki ostatnio mam
            chęć na coś ekstremalnego. Tak bywam na gg mój numer to 1004464.Pozdrawiam
            • Gość: ania Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 21:58
              Jak tylko będę miala chwilę, być może złapię Cię na gg. Pozdrawiam
              • Gość: Izabela Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 16:34
                witaj Aniu, ja próbowałam, niestety bezskutecznie...
                Wojtku wiemy juz, ze masz gg, ale czy zaglądasz tam czasem?
                pozdrawiam Was gorrąco!
                • Gość: ania Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 17:42
                  Ja również Cię pozdrawiam . Ja bywam na gg sporadycznie. ( jak maluda pozwoli)
                  Ale mam nadzieję, że w końcu go "dopadnę" ;)
                  • Gość: wojt Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 30.03.04, 21:49
                    No zaglądam tam czasem zawsze jak jestem w necie jestem "dostepny" chociażby
                    teraz chociaż przeważnie jestem tam dosyć późno gg to fajny wynalazek dzięki
                    niemu ostatnio udało mi sie doprowadzić do spotkania z kuzynostwem rozproszonym
                    po całej Polsce ,oczywiście w realu.Pozdrawiam Anno i Izabello wiosennie.
                    • Gość: Izabela Re: Gagarin - Matura 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:03
                      jadę sobie dzis do pracki, jadę i kogo widzę? Pana Wojciecha J., z zakupkami,
                      gazetką i seterkiem:) Pozdrawiam!
                      Moi Drodzy czy Wy tu jeszcze w ogóle zaglądacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka