Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 19:22 Uważam ,że jak na Protasa to jest to wynik żenujący.Tomek był oczywiście nie do pokonania, ale pokonując nawet Rickiego 2X meczu nie wygra. Jecek Gollob do Bydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 19.08.01, 19:27 Rzeczywiscie tak zenujacy ale o tym wiecej pisze w watku w czerwonym dziale-tam lepiej pisac o zuzlu bo admin i tak przeniesie ten watek tam-wiem ze trudniej ale jak juz nam zalozyli te dzialy to starajmy sie z nich korzystac.Oczywiscie bez obrazy Krzyżak wiem ze wy nie macie tego i trudno jest sie przyzwyczaic-co i mi nie za bardzo sie jeszcze udalo. Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 19:47 Krotossie wiem,że czerwone się nie liczą.Pisaliście chyba sami o tym.Dlatego założyłem ten wątek na naszym wspólnym forum chcąc w ten sposób nabić parę postów. Wracając do meczu.Byłem pierwszy raz w tym sezonie.Generalnie mogę opuścić wszystkie mecze, ale z moim ukochany konkuerentem,- nigdy.Mecz przegrany dzięki notoryczne niedyspozycji pepe.Zastanawiam się dlaczego ktoś u was jeszcze mu płaci.Wyobraz sobie Krottosie jaki mógłby być wynik gdyby w Polonii jeździł Jacek Gollob u boku swego brata. ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 19.08.01, 20:02 Z przyjemnoscia informuje wiec iz juz sie licza(od jakis 2 tygodni)sami to wywalczylismy :))).Co do Pepe to nie jest to moj ulubiony zawodnik ale bede go bronil przed takimi opiniami byl to jego najgorszy mecz w tym sezonie wczesniej jezdzil dobrze.Przyczyna(miedzy innymi)tkwi w obcokrajowcach dzis Wiltshire pojechal swietnie ale braklo drugiego :( KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 19.08.01, 20:17 Przy całym respekcie dla Prezesa NETBiT-u, Redakcja musi sprostować: uczestnicy forum rzeczywiście zwrócili nam uwagę, że po stworzeniu działów tematycznych licznik nie działa prawidłowo. Jednak to, że licznik prawidłowo funkcjonujący zalicza wszystkie posty na danym forum nie jest rezultatem żadnej �walki�, ale zasadą jego działania, funkcjonującą na wszystkich forach od samego początku tworzenia nowych podddziałów tematycznych. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 20:56 Pytanie retoryczne - jak na Pepe zenujaco slabo. Nie ma co sie ludzic ze gdyby zamiast Protasa jechal Jaca wynik bylby inny. slabe wyniki to brak dobrego drugiego obcokrajowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:30 Wybralem sie na derby do Torunia, gdyz wczesniej slyszalem, ze w Toruniu panuje wspanila atmosfera. Osobiscie trafilem tylko na obelgi ze strony miejscowych. Ponadto zostalem zaczepiony przez grupke pseudokibicow Apatora. W naszym sektorze stalo przynajmniej kilku ochroniarzy sympatyzujacych z Apatorem, co bylo ewidentna prowokacja. Na rzie dziekuje. Do Torunia wiecej sie nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.01, 22:02 Gość portalu: Coolek napisał(a): > Wybralem sie na derby do Torunia, gdyz wczesniej slyszalem, ze w Toruniu panuje > > wspanila atmosfera. Osobiscie trafilem tylko na obelgi ze strony miejscowych. > Ponadto zostalem zaczepiony przez grupke pseudokibicow Apatora. W naszym > sektorze stalo przynajmniej kilku ochroniarzy sympatyzujacych z Apatorem, co > bylo ewidentna prowokacja. Na rzie dziekuje. Do Torunia wiecej sie nie wybieram > . Coolek,przeprosiłem Ciebie(na naszym f) za zachowanie kilku idiotów na stadionie. Ja sam wyszedłem przed ostatnim wyścigiem.Bardzo mi przykro , a najbardziej chyba z tego powodu ,że powiedziałeś ,że więcej nie przyjedziesz do T. Co w takim razie z naszym spotkaniem? Nawiasem mówiąc nigdzie nie jest napisane ,że nie możemy spotkać w B. Myslę ,że czas zatrze te niemiłe wspomnienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 22:18 Tez bylem w Toruniu, juz chyba z 7 raz. Tym razem bylo rzeczywiscie fatalnie jesli chodzi o kibicow (rownie slaob chyba z 6 lat temu). Siedzialem na pierwszym luku i tam bylo jeszcze ok - (wiadomo - elita ktora przychodzi na stadion z 3 godziny przed meczem) - ale dalej szkoda gadac - BLUZGI LECIALY Z CALYCH SEKTOROW). To nie byly poszczegolne jednostki. W Bydgoszczy tez nie jest dobrze - ale chyba nie jest az tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 20.08.01, 09:31 Ja na temat Jacka G. i jego "zwolennikow".Tez chcialbym aby wrocial ale o jego wiekszej wartosci nai Pe-pe nie jestem przekonany-w Pile wczoraj zrobil 6 pkt.wiec bez komentarza. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.08.01, 13:37 krotoss napisał(a): > Ja na temat Jacka G. i jego "zwolennikow".Tez chcialbym aby wrocial ale o jego > wiekszej wartosci nai Pe-pe nie jestem przekonany-w Pile wczoraj zrobil 6 pkt. > wiec bez komentarza. Własnie, kolego słusznie prawisz. Nie wiem jak inni, ale ja uważam że 5 pkt. Protasa na wyjeździe, i to w Toruniu, to znacznie więcej niż 6 pkt. Jacusia u siebie, z Zielonką. Ale fakt, 5 pkt. Protasa to także czarna rozpacz. Nie spodziewałem się, że nasi wygrają, ale taki pogrom.... Byłem na meczu i muszę zgodzić się z szanownymi przedmówcami (Coolek i MONK). Od początku na stadionie nie było zbyt przyjemnie, ale w pewnej chwili poczułem się bardzo niepewnie. Chyba koledzy z Toruńskiego Skrzydła NETBiT-u nie prowadzą w swoim miescie pracy organicznej. Wygląda na to, że zdecydowana większosć kibiców Apatora nie wiedziała, że władze NETBiT-u zadekretowały, iż stosunki pomiędzy T. i B. mają ulec znaczącej poprawie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 20.08.01, 09:33 Jednak przez kilka dni prowadzilismy o to walke- wskutek niewiedzy spowodowanej niepoinformowaniem nas o zmianach i zasadach dzialania czerwonych dzialow.Jednak wszystko jest juz ok szczegolnie to iz zaliczyliscie posty z czasu "nieliczenia" wiec... Pozdrawiam redakcje KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 13:44 Bardzo chetnie widzialbym Jacka w Bydgoszczy - ale tylko razem z Pepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ?- do Krzyżaka IP: *.mega.bydgoszcz.pl 20.08.01, 13:51 Krzyżak, powiedziałem że do Torunia na razie więcej nie przyjadę, ale tylko na mecz z Polonią. W tym roku chciałbym odwiedzić jeszcze wasz stadion w meczu Apatora z Atlasem. Poza tym czsami jeżdżę do Torunia ot tak sobie, gdyż jest to naprawdę ładne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ?- do Krzyżaka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 14:18 Mhm, bez wizyt w Toruniu zycie straciloby sens. Szczegolnie jesli sie tam studiuje :) pozdrowienia Ps. Krzyzak nie masz za co przepraszac - to nie Twoja wina; Ja w kazdym razie nie bede przepraszal za kibicow Polonii w tym sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ?- do Krzyżaka IP: *.graf.torun.pl 20.08.01, 16:25 Jestem z Torunia. Bywam na prawie wszystkich derbach od... prawie 20 lat. W tym roku bylem w Bydgoszczy na Kryterium, Winterthurze, IMP, meczach z Zielona Gora, Pila, Wroclawiem, Apatorem, a takze na kilku zawodach mlodziezowych - w tym eliminacje MPPK gdzie startowal Apator. W Toruniu bylem na wszystkich zawodach procz meczu z Zielona Gora. Uwazam, ze atmosfera i kultura (i jej brak) na obu stadionach jest podobny. I tu i tu sa duze grupy osob do ktorych nic nie przemawia. Nie uwazam, ze na ostatnich derbach bylo szczegolnie zle - chocby porownujac to z okrzykami skierowanymi na IMP w kierunku Bajerskiego czy Kosciechy. Tylko przy Jagusiu bylo wiecej oklaskow niz gwizdow. Licytowanie sie zatem gdzie bywa gorzej nie ma sensu. Po prostu czasem mamy pecha usiasc/przejsc obok/czy zobaczyc tych, ktorych lepiej w ogole by na tej ziemi nie bylo - a nie tylko na zuzlowych stadionach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ?- do Krzyżaka IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 07:25 Trafione w dziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyzak Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ?- do Krzyżaka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 20:06 Gość portalu: MONK napisał(a): > Mhm, bez wizyt w Toruniu zycie straciloby sens. Szczegolnie jesli sie tam > studiuje :) pozdrowienia > > Ps. Krzyzak nie masz za co przepraszac - to nie Twoja wina; Ja w kazdym razie > nie bede przepraszal za kibicow Polonii w tym sezonie Monk , dzieki,ale ja zrobiłem to w imie naszej koleżeńskości.Co mi tam.Coolek czaję ,że jest OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 20:23 Czy ktoś wieile taki protas bierze za beznadziejny mecz przy jego beznadziejnej postawie.Ja nie mam zielonego pojecia.Sądząc po jeżdzie chyba jeżdzi gratis ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 20.08.01, 20:39 Placa od punktu ale pewnie jakies premie obetna i moze dyscyplinarnie ukaza za zla postawe. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:01 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Czy ktoś wieile taki protas bierze za beznadziejny mecz przy jego beznadziejnej > > postawie.Ja nie mam zielonego pojecia.Sądząc po jeżdzie chyba jeżdzi gratis ? I stary - masz racje - od kilku meczy Pepe jezdzi za friko - pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:23 No pewnie Krzyzak, ze jest ok. Osobiscie uwazam, ze gdyby na stadionie bylo 15 tys. kibicow jak Ty(lacznie z kibicami bydgoskimi) to atmosfera bylaby swietna. pzdr dla prawdziwych fanow zuzla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 19:18 Dzieki Coolek. Ja na prawdę poszedłem pierwszy raz na żużel( w tym sezonie).Przeważnie oglądam na Wizji TV,jestem wygodny.Ale kiedy przyjeżdza Polonia ,zespól który b. lubię i podziwiam ze względu na Gollobów muszę iść. Oni byli ,są i będą dla mnie prawdziwymi gwiazdami żużla.I moim wielkim marzeniem jest ,aby Jacek wrócił wreszcie do domu.Ponieważ największy przypływ adrenaliny mam wówczas kiedy jeżdzą własnie oni dwaj. Natomiast Protas (nie lubię z uwagi na przyjażnie z L.) powinien pakować się. Przymę każdy zakład ,że tak będzie.Zarówno Jacek jak i jego tata zdają sobie sprawę ,że czasy horendalnych sum już minęły bezpowrotnie. Pozdrawiam wszystkich kiboli z B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.outland.lucent.com 21.08.01, 09:20 Wynik Protasa jest wrecz zenujacy !!! poniewaz swoje punkty (CALE 5 w 6 startach) zdobyl na kolegach klubowych. Wszytko rozumiem ale nie zawodnik takiego formatu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.mega.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:23 No nie przesadzaj. Punkty zdobył również na defekcie Chrzanowskiego(O ile dobrze pamiętam), a to przecież robi wrażenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:30 Gość portalu: Coolek napisał(a): > No nie przesadzaj. Punkty zdobył również na defekcie Chrzanowskiego(O ile > dobrze pamiętam), a to przecież robi wrażenie:-) I co Wy tak się czepiacie Protasa. Chyba nadal (pomimo meczu w Toruniu) ma drugą biegopunktową w lidze (z Polaków). Gdyby nawet Protas pojechał dobrze, to i tak byłaby przegrana (co prawda nie tak imponująca). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.mega.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:32 No dobra, ale to był już drugi kiepski występ Pepego w ciągu paru dni(niektórzy mogą jeszcze doliczyć trzeci, czyli GP). A może Protas żeczywiście chce odejść z klubu i zaniża sobie KSM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:44 Gość portalu: Coolek napisał(a): >. A może Protas żeczywiście chce odejść > z klubu i zaniża sobie KSM? A może chce zostać i obniża KSM bo Polonia montuje na przyszły sezon superpakę ? Ale poważnie, ostatnio dużo krąży plotek na temat wyprowadzki Protasa i sam mam obawy że może cos w tych plotkach jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.mega.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:46 Tak, ale coś mi się wydaje, że Protas W zeszłym roku podpisywał dwuletni kontrakt. No więc jak to jest: może odejść, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.08.01, 14:54 Gość portalu: Coolek napisał(a): > Tak, ale coś mi się wydaje, że Protas W zeszłym roku podpisywał dwuletni > kontrakt. No więc jak to jest: może odejść, czy nie? Nie wiem. Ale jak klub wyłoży się finansowo, to tak czy inaczej Tomek i Protas odejdą (ale to najczarniejszy scenariusz). Mam nadzieję, że jakos się finanse wyprostuje. Trochę kasy wpadnie za GP, Auchan ma przekazać Polonii sporo grosza no i chyba dzialacze w końcu ruszą d... i postarają się o sponsora. A jak będzie przyzwoita kasa, to zostaną i Tomek i Protas. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 22.08.01, 14:57 Obyś miał rację. Chyba wszyscy kibice z uwagą będa obserwować co dzieje się z zawodnikami w czsie sezonu transfrowego, a także jakie kroki poczynają włodarze klubu. Oby przyszły sezon był lepszy!!! Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 22.08.01, 20:09 Kurcze to Auchan ma tez dac kase Poloni??? Niezle w kilku watkach tem market sie przewija ;) mam nadzieje ze da kase a moze zostanie sponsorem-wtedy bylby to moj ulubiony sklep i jezdzil bym tam nawet pochleb(na rowerku) choc mam kawalek. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.08.01, 08:41 krotoss napisał(a): > Kurcze to Auchan ma tez dac kase Poloni??? Niezle w kilku watkach tem market > sie przewija ;) Tak, ma dać i to sporo forsy (cos mi się kojarzy, że 900 tys.). Oczywiscie nie dobrowolnie, tą kasę wytargował Jasiakiewicz w zamian za jakies pozwolenia dla Auchan. Masz rację, że swietnie by było gdyby Auchan został sponsorem Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 23.08.01, 10:06 Cudownie (swoja droga brawo dla prezydenta!!!)moze by jakas petycje od kibicow do Auchana wyslac ze jak zostanie sponsorem to beda wszyscy tam kupowac a jak nie to odwrotnie ;) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 23.08.01, 15:08 A skąd macie takie informacje? Pisali o tym w Gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.08.01, 10:05 coolek napisał(a): > A skąd macie takie informacje? Pisali o tym w Gazecie? Chwilowo zamilkłem, bo skoro nikt o tym nie slyszał to może ja cos pokreciłem? Ale nie. Sprawdziłem i jest tak jak mówiłem. Auchan ma wplacić na kilka rzeczy: remont Astorii, budowę pomnkia Kazimierza W i również na Polonię. Z tym, że kwota na Polonię ma być zdecydowanie największa i tak jak pisałem ma to być 900 tys. (pisał o tym Ekspress dwa razy, raz miesiąc a drugi raz 2 tygodnie temu). Mam nadzieję, że ta kasa wpłynie szybko i trochę się finansowo w Polonii wyprostuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 11:01 O tych 900 tys tez slyszalem. Nie sadze zeby zostali sponsorem strategicznym - duze firmy nie chca sie wiazac z poszczegolnymi zespolami - nie chca byc kojarzone z konkretnym klubem (zysk w jednym sklepie a ryzyo mniejszych dochodow od kibicow innych klubow :). Pamietacie zreszta co bylo w zeszlym roku z Mercedesem (swoja droga taki sponosor to bylaby bajka) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 24.08.01, 12:03 Tak MONK masz racje(niestety) tka maja strategie takie firmy i rzeczywiscie chyba nie ma co na nich liczyc. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.08.01, 12:22 krotoss napisał(a): > Tak MONK masz racje(niestety) tka maja strategie takie firmy i rzeczywiscie > chyba nie ma co na nich liczyc. A ja się z wami nie zgadzam. Można wymienic chociażby z działki żużlowej: Wroclaw: Atlas (do tego firma z Łodzi) i Polsat Piła: BGŻ Toruń: Netia (teraz już nie, ale była) Jak się chce i pochodzi wokół sprawy, to można. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 24.08.01, 18:28 tak ale te firmy nie maja widocznie takiej strategi reklamowej jak np.Mercedes ktory wyraznie dal do zrozumienia ze nie chce byc identyfikowany z konkretnym klubem. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 24.08.01, 18:31 Ale można reklamować swój najlepszy wyrób. Zrozumiała to Jutrzenka, a także Browary Kujawiak(w końcu nazywamy się Bractwo Polonia). Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 24.08.01, 18:33 Ale oni nie a szkoda :( zreszta w przypadku Merca to jak by to wygaldalo np. : Polonia Bydgoszcz/E klasa ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? 24.08.01, 18:39 Ale mogliby się nazywać np.: Benz Polonia Bydgoszcz., Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.08.01, 10:04 Chodzi mi o to, że wbrew temu co mówicie, są firmy o zasięgu ogólnopolskim, które reklamują poszczególne zespoły (i podałem przykłady). Czy myslicie, że jak Atlas sponsoruje Wrocław to w Bydgoszczy ludzie nie kupią wyrobów tej firmy?? Co za pomysł. Stare powiedzenie z branży reklamowej głosi: "nie jest ważne, czy mówią o nas dobrze czy źle, ważne że mówią". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Do fina IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 15:58 Zgadza sie - ale to sa firmy krajowe- podaj mi jedna firme zagraniczna ktora sponsoruje konkretny klub - Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do fina(2) 26.08.01, 11:12 I co z tego ze jest powiedzenie te firmy(np.Mercedes) z wlasnie tych ww wzgledow nie beda nas sponsorowaly bez wzgledu czy znaja powiedzenie czy nie bo oni kieruja sie swoimi doktrynami wypracowanymi przez dlugie lata a nie przyslowiami ktore w reklamie moim zdaniem nie za bardzo pasuje bo jezeli mowia o firmie duzo ale zle to na pewno nie jest to dla nich dobra rekalma a raczej antyreklama a to chyba spora roznica. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 18:28 Mój ulubieniec Protas do 16 biegu zdobył 1 /słownie ; jeden /punkt. A Jacek Gollob ........... Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup 27.08.01, 14:34 Rzeczywiście coś niedpbrego zaczyna się dziać z Pepe. Jeszcze pare dni temu myślałem, że jego słabe występy to były wpadki, ale zaczynam się coraz bardziej o niego bać bo jeżeli dalej będzie tak jeżdził to nawet szans na brąz nie będzie żadnych. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup 27.08.01, 14:53 coolek napisał(a): > Rzeczywiście coś niedpbrego zaczyna się dziać z Pepe. Jeszcze pare dni temu > myślałem, że jego słabe występy to były wpadki, ale zaczynam się coraz bardziej > > o niego bać bo jeżeli dalej będzie tak jeżdził to nawet szans na brąz nie > będzie żadnych. > > Coolek Moze troche nieladnie powiem ale ten rok jest i tak stracony i nie zalezy mi tak na brazie jak na tym iz zeby w przyszlym roku sie nie posypalo u nas bo to jednak jest najwazniejsze. KroTosS Ps.Krzyżak wiwatuje Pepe "punktuje" ;))) i w takim razie wole Jacka choc mam nadzieje ze Piotrek sie przelamie chyba ze jezdzi tak celowo-zeby go sprzedali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup IP: *.atr.bydgoszcz.pl 27.08.01, 15:08 krotoss napisał(a): > Ps.Krzyżak wiwatuje Pepe "punktuje" ;))) i w takim razie wole Jacka No rzecywiscie, Pepe był przedostatni, a Jacek trzeci od konca. Wielka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup 27.08.01, 15:12 Nie rozumiem. Jak można sezon w którym drużyna walczy o brąz uznać za stracony. Wiele zespołów dałoby wiele za osiągnięcia, które w ostatnich latach wywalczyła Polonia. Kibice stali się zbyt wygodni i uważają, że każde miejsce gorsze niż mistrzostwo jest złe, a dobrze wiemy że tak nie jest. Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup 27.08.01, 20:17 Jacka wole bo wklada serce a nie leje tak jak Pepe bo na to mi ostatnio wychodzi i w Bydzi Jacek na pewno zacznie jezdzic lepiej niz w Pile.Co do straconego sezonu to pewnie ze braz bylby swietny ale i tak uwazam sezon za stracony bo co w nim nam przyszlo: utrata plynnosci finansowej klubu(podobno nie ma nawet na treningi),oslabienie formy wielu zawodnikow oraz garsc niewybaczalnych porazek przez co Polonia nie jest juz w polsce kojazona jako silny zespol tylko sredniakfakt ze ostatnie lata troche rozpieszczaly w tytuly (choc 2 uciekly po kontuzjach)ale jezeli w nowy sezon wchodzimy z mistrzowskim skladem)oprocz Slabonia) to czego mialem oczekiwac na pewno nie takiej jazdy jaka jest teraz. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 22:49 Plynnosc finansowa to stracili oni ja juz dawno. W zeszlym roku pewna firma wykonala jakas robutke przy trybunie glownej i dotad nie otrzymala za to ani grosza. A chodzi o powazna sumke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wito Re: Protas - 1 pkt w Stamir Cup IP: *.byd.top.pl 28.08.01, 14:38 Niby to proste nie ma kasy, nie ma wyników. Z drugiej strony, mowa o braku kasy na sprzet jest dla mnie mało wiarygodna. Gdy jeździ sie wypasionym mesiem powinno cos zostać na srubki i podkładki. Ciekawe kto zostanie nowym medżerem drużyny ? Odpowiedz Link Zgłoś
coolek KroTosS na menadżera!! 31.08.01, 12:52 No niestety lista zgłoszen została zamknięta. Zgłosiło się ponoć 15 osób. A szkoda, tak jakoś liczyłem, że może KroTosS zostanie menadżerem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS na menadżera!! 31.08.01, 14:26 coolek napisał(a): > No niestety lista zgłoszen została zamknięta. Zgłosiło się ponoć 15 osób. A > szkoda, tak jakoś liczyłem, że może KroTosS zostanie menadżerem:-))) A napisz Coolek czy sobie ze mnie jaja robisz, sarkazm uprawiasz czy co tam jeszcze bo nie wiem jak zareagowac kurcze.Zaskoczyles mnie mocno-mam nadzieje ze bedziesz w Przysieku to sie poznamy i poznasz sie z SDB-tez wierny kibic tylko ze on jest od "aniolow" :))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: KroTosS na menadżera!! 31.08.01, 18:34 Ja tak sobie tylko zartowalem. A do Przysieku to chyba sie wybiore, ale jeszcze nie jestem tego pewny. pzdr Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: KroTosS na menadżera!! 31.08.01, 20:51 coolek napisał(a): > Ja tak sobie tylko zartowalem. A do Przysieku to chyba sie wybiore, ale jeszcze > > nie jestem tego pewny. > > pzdr Coolek Fajne zarty ze mnie kurcze ale mam nadzieje ze szczere a nie zlosliwe. Pozdrowki-KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Protas - 5 pkt. To dużo czy mało ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 22:00 Podobno protas ma iść do Gdaniska. Odpowiedz Link Zgłoś