Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Matej Zagar w Toruniu

IP: *.tvk.torun.pl 02.12.06, 00:22
    Podpisał umowe,zrezygnuje nawet kosztem naszej ligi ze startów w lidze szwedzkiej,mam nadzieje,ze bedzie w podobnej dyspozycji jak Ales w zeszłym roku...:) Pozostaje kwestia juniora i przynalezność klubowa Słabonia - ja stawiam na Gdańsk badz Poznań:)))
    Obserwuj wątek
      • rafas84 Re: Matej Zagar w Toruniu 02.12.06, 00:43
        Ciekawe w jakiej dyspozycji bedzie Matej w nadchodzącym sezonie. Trzeba jednak
        przyznac, ze to nie on bedzie stanowil o sile "Aniołów". No, chyba ze okaze sie
        takim pozytywnym zaskoczeniem, jak Ales w minionym sezonie.
        • facet.36 Re: Matej Zagar w Toruniu 03.12.06, 00:12
          zaraz zaraz jak to podał prezes Tyllinger - acha Zagar w tym roku nie bedzie
          jeździł w polskiej lidze - nic tylko gratuluję prezesowi rozpoznania i
          operatywności...
          • q_b.a Re: Matej Zagar w Toruniu 03.12.06, 11:37
            Czy Tyli zawriował czy tylko gra idiotę?
      • Gość: snoop Re: Matej Zagar w Toruniu IP: *.rtk.net.pl 04.12.06, 18:53
        Nie wiem, dla mnie Zagar to jednak niewiadoma i na razie nie chce mowic czy
        jestem zadowolony z tego transferu, wiadomo chcialoby sie Holte czy Pedersena,
        zeby ktos byl liderem w druzynie, a tak to Wiesiu bedzie znowu musial ciagnac to
        wszystko, a wiadomo ze nie zawsze wychodzi..
        • Gość: speed w sprawie Jagusia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:47
          Nie zgadzam się z Tobą, że Wiesiu będzie musiał ciągnąć to wszystko. Jaguś nie
          jest dla mnie żużlowcem dużego kalibru. Jest dobrym zawodnikiem na ligę,
          natomiast nie ma żadnych większych sukcesów rangi indywidualnej od wielu lat.
          Ostatni sezon - to sezon Jego życia. Zdobycie " aż" wicemistrza kraju , czy
          awans do cyklu GP, to nie są jakieś spektakularne sukcesy. Snoop, tą wypowiedzią
          trochę ujmujesz klasie Sullivana, który, moim zdaniem, będzie liderem Unibaxu.
          Zasługi obydwu zawodników dla żużla i przede wszystkim ich umiejętności są
          nieporównywalne. A i w temacie głównym, dotyczącym Zagara, może dojść do takich
          sytuacji, że to Matej będzie ciągnął lidera wspólnie z Sullivanem. Wydaje mi się
          od lat, że wielu kibiców toruńskich uważa Jagusia za półboga zużlowego, co
          uważam za dużą przesadę. Ale pamiętajcie, liga rządzi się swoimi prawami. A
          turnieje indywidualne ! dopiero pokazują klasę zawodnika. W tym wypadku Jaguś
          jeszcze nic wielkiego w żużlu nie pokazał. Zobaczymy, co pokaże w
          przyszłorocznym GP. Waleczności, na pewno Mu nie brakuje...
          • Gość: Chris Re: w sprawie Jagusia... IP: *.tvk.torun.pl 04.12.06, 20:41
            Masz prawo do własnej opinii ale wiecej sie po tobie speed spodziewalem,jak juz
            ciagniemy temat Jagusia to uwazam ze Protasiewicz moze mu w tej chwili buty
            pucować:)))Zapomniałes o 4 miejscu w GP Bydgoszczy pewnie też odjechany fuksem,
            podobnie jak finał kontynentalny.
          • Gość: snoop Re: w sprawie Jagusia... IP: *.rtk.net.pl 04.12.06, 20:59
            Obym sie mylil, ale Ryan na wielkiego lidera to sie tez tak sobie niestety moim
            zdaniem nadaje. Znowu nie ma takiego czlowieka jak chocby Jonsson za starych
            dobrych czasow, Tony czy Crump. Druzyna potrzebuje kogos na kogo bedzie mogla
            liczyc w kazdym meczu, ze nie zawiedzie, a takiego zawodnika niestety u nas nie
            ma. Jagoda stara sie jak moze, ale tez to nie jest lider z prawdziwego zdarzenia
            niestety. Wszystko oczywiscie moim zdaniem ;)
            • Gość: Szrek Re: w sprawie Jagusia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:45
              A moim (też) zdaniem najważniejsze żebyśmy zdrowi byli.
              • snoop Re: w sprawie Jagusia... 04.12.06, 23:16
                (tez) prawda :)
                • Gość: matopacik Re: w sprawie Jagusia... IP: *.tzmo.com.pl 05.12.06, 06:39
                  zdrowa atmosfera to podstawa a gwiazdy czesto maja wybryki wszyscy pamietaja
                  Apatora gdzie jezdzili CRUMP RICKI PROTAS BAJER sama plejada i szalu nie bylo
                  tylko zgrzyty moim zdaniem naj wazniejsza jest mlodziez no i zdrowe podejscie w
                  klubie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka