cienki_bolek_2 15.09.09, 10:33 Bravo. Przynajmniej przyznali się do błędu (ów) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tracer87 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 10:52 za co tu brawo? za fm które zawsze coś psują? całe sony ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:01 tracer87 przestań płakać że nie masz ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
beredziak007 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:13 Pewnie okaże się, że tym razem Heavenly Sword się będzie zacinał, a każdy posiadacz PS3 akurat będzie miał gigantyczną ochotę zagrać w te gre i znowu lamentDDD Spoko, w końcu będzie można pograć w U. Chociaż ja miałem szczeście i się mi nie freezowała. Odpowiedz Link Zgłoś
maugan Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:19 użytkownicy PS3 mają się z ciego cieszyć w końcu ich konsola działa poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
nestii Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:28 Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że tracer87 piszę to wszystko na poważnie bez żadnej prowokacji jak niektórzy użytkownicy zakładający konta z dziwnymi nazwami przykładowo obrażającymi X360 lub PS3. A mimo to jest od nich dalej gorszy. Jakie to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:39 Jest łatka do Uncharted: Drake's Fortune A co z tymi grami na PS3 SLIM też już działają ? Resistance 2 UFC Batman: Arkham Aslylum Bioshock Mirror's Edge FarCry 2 Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:03 @nestii - właśnie o to chodzi. Mało który fanboj osiąga tak wysoki poziom wtajemniczenia Początkowe niewinne żarty i prowokacje, przeradzają się w rzeczywistość. To już nie jest wyśmiewanie czegoś, to jest wiara, której zaciekle i stanowczo będzie bronił. Ps3 jest złe, ponieważ jest złe... W skrócie: wk*******ce jest czytanie mądrości człowieka, który świata poza x360 nie widzi i święcie wierzy w to co mówi. Aż prosi się o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:11 @mikas2 - skoro jest to tak dla ciebie istotne, zapewne posiadasz owe tytuły i slima. Zatem, czy mógłbyś to dla nas sprawdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:25 mikas2 to kolejny teoretyk koles nie wie czym jest Haevy Rain a pisze juz takie pierdoły że szok ,kolego radze tobie zapoznaj się z gra a potem pisz na jej temat , wyjdziesz na tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:34 ehhh swayzak77 tu nie chodzi o to aby kogos pacyfikowac ale o to aby chłopaki zrozumieli ze trzeba mieć dla siebie szacunek równiez w wypowiedziach a w szczególnosci nie pisac kłamstw i głupot na dany temat!! Odpowiedz Link Zgłoś
maugan Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:41 ps3rulla uuuu i zacznij stosowac się do swojej ostatniej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:42 wiem, z tym że te nasze wojenki wymagają właśnie takiego poziomu sarkazmu bo na poważnie to tego się nie da traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:45 swayzak77 dokładnie zgadza sie , lecz czasami chłopaki zdrowo przeginaja ale na to juz nic nie poradzimy )) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:49 dla mnie najśmieszniejszą informacją dnia na dzisiaj jest to że były główny księgowy M$ entertainment będzie teraz ich szefem. Pracowałem trochę w firmach dowodzonych przez księgowych i jedno jest pewne - cyferki, (dolary i centy) będą jedyną wykładnią prowadzenia biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:55 ekspansja reklam w grach moze sie masakrycznie rozszerzyć w MS i ich konsoli ) Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 13:27 @ps3rulla I Ty piszesz o szacunku dla innych w wypowiedziach? To miał być żart? Co do nowego Firmware, to już chyba był czas przywyknąć że Sony zrobiło dobra konsolę której sami nie za bardzo potrafią "ujarzmić" Odpowiedz Link Zgłoś
oldpeter Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 13:47 Błędy w firmware i szybka reakcja Sony nie zmieniają mojego nastawienia. Dalej chcę sobie kupić tę konsolę, bo jest fajna i są fajne gry A chyba łatwiej jest ściągnąć nowe firmware, niż wysłać konsolę do serwisu Microsoftu, prawda koledzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 14:43 oldpeter SZACUN !!! w zasadzie wszystko na temat Odpowiedz Link Zgłoś
zbynek5g Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 14:55 nowe oprogramowanie super, zaraz po zainstalowaniu trzy zwiechy pod zad na Polygami (na 3.0 byly co 20 min) , zobaczymy jak reszta dziala Musze przyznac ze sony daje dupy z oprogramowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
dzanos Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 15:59 Jeżeli chodzi o soft pisałem już przy temacie jak wyszedł FW3.0, że nie wszystko co się wiesza,przycina,zacina i Bóg wie co jest uzależnione od softu.Ludzie zrozumcie Dysk to Dysk ,nie ważne czy w kompie tv dekoderze czy konsoli.Każdemu dyskowi zdarza się mieć badsector-y.Soft swoją drogą, ale jeśli ktoś z was jest tak pewny tego ,że przycina mu się przez walnięty soft i da sobie ręce poucinać to niech wyciągnie dysk z pleja i sprawdzi go na kompie. P.S Nie zapomnijcie po sprawdzeniu dysku zamówić protez rąk.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sonyboy Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:00 @zbynek5g na Polygamii PS3 zaliczała mi zwiechy zawsze, niezależnie od fw. Być może Sony blokuje sajty z certyfikatem M$;P Odpowiedz Link Zgłoś
hannibal.u.bram Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:15 W wypadku PS3 i ich oprogramowania nie trzeba uciekac sie do klamstw. Kazdy widzi jak jest. Pamietam czasy, gdy PSfanboje porownywali Xpudlo do PC. To ironia losu, bo dzisiaj PS3 ma wiecej wspolnego z dziadowym PC nizeli Xbox360. Hle hle hle Wymagana instalacja gier jak na PC, burdel z wymiana dyskow a co za tym idzie fatalna stabilnosc zwiazana z brakiem jakiejkolwiek ich kompatybilnosci, Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie. Teraz rozumiem dlaczego usluge internetowa daja za darmo. Nikt by im nie dal zlamanego centa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzanos Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:25 @hannibal.u.bram "Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie." Sprzęt komputerowy (ang. hardware) ? materialna część komputera. Ogólnie hardwarem nazywa się sprzęt komputerowy jako taki i odróżnia się go od software'u ? czyli oprogramowania. coś ci się po tentego... zanim coś napiszesz pomyśl 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
dzanos Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:36 P.S akurat hardware , PS ma okej tą są tak zwane "lata praktyki" Microsoft nie ma zielonego pojęcia o tworzeniu spójnego sprzęt(RROD w x-sie)a co do softu ps3vsxbox360 to nie zapominaj ,że tu Sony musi konkurować z człowiekiem dzięki któremu możesz pisać ten post i oglądać te strony. Także " Jeśli chodzi o podejście do hardware to PS3 przy X360 jest jak Sony przy Microsoft" Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś