Dodaj do ulubionych

Firmware 3.01 dla PS3 dostępny

15.09.09, 10:33
Bravo. Przynajmniej przyznali się do błędu (ów)
Obserwuj wątek
    • tracer87 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 10:52
      za co tu brawo? za fm które zawsze coś psują? całe sony ^^
    • swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:01
      tracer87 przestań płakać że nie masz ps3
    • beredziak007 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:13
      Pewnie okaże się, że tym razem Heavenly Sword się będzie zacinał, a każdy posiadacz PS3 akurat będzie miał gigantyczną ochotę zagrać w te grebig_grin i znowu lamentbig_grinDDD
      Spoko, w końcu będzie można pograć w U. Chociaż ja miałem szczeście i się mi nie freezowała.
    • maugan Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:19
      użytkownicy PS3 mają się z ciego cieszyć smile w końcu ich konsola działa poprawnie smile
    • nestii Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:28
      Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że tracer87 piszę to wszystko na poważnie bez żadnej prowokacji jak niektórzy użytkownicy zakładający konta z dziwnymi nazwami przykładowo obrażającymi X360 lub PS3. A mimo to jest od nich dalej gorszy. Jakie to smutne.
    • mikas2 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 11:39
      Jest łatka do Uncharted: Drake's Fortune
      A co z tymi grami na PS3 SLIM też już działają ?
      Resistance 2
      UFC
      Batman: Arkham Aslylum
      Bioshock
      Mirror's Edge
      FarCry 2
    • saqurado Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:03
      @nestii - właśnie o to chodzi. Mało który fanboj osiąga tak wysoki poziom wtajemniczeniatongue_out Początkowe niewinne żarty i prowokacje, przeradzają się w rzeczywistość. To już nie jest wyśmiewanie czegoś, to jest wiara, której zaciekle i stanowczo będzie bronił. Ps3 jest złe, ponieważ jest złe...
      W skrócie: wk*******ce jest czytanie mądrości człowieka, który świata poza x360 nie widzi i święcie wierzy w to co mówi. Aż prosi się o komentarz.
    • saqurado Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:11
      @mikas2 - skoro jest to tak dla ciebie istotne, zapewne posiadasz owe tytuły i slima. Zatem, czy mógłbyś to dla nas sprawdzić?tongue_out
    • ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:25
      mikas2 to kolejny teoretyk smile koles nie wie czym jest Haevy Rain a pisze juz takie pierdoły że szok ,kolego radze tobie zapoznaj się z gra a potem pisz na jej temat , wyjdziesz na tym lepiej.
    • ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:34
      ehhh swayzak77 tu nie chodzi o to aby kogos pacyfikowac ale o to aby chłopaki zrozumieli ze trzeba mieć dla siebie szacunek równiez w wypowiedziach a w szczególnosci nie pisac kłamstw i głupot na dany temat!!
    • maugan Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:41
      ps3rulla uuuu i zacznij stosowac się do swojej ostatniej wypowiedzi
    • swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:42
      wiem, z tym że te nasze wojenki wymagają właśnie takiego poziomu sarkazmu smile bo na poważnie to tego się nie da traktować.

• ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:45
      swayzak77 dokładnie zgadza sie , lecz czasami chłopaki zdrowo przeginaja ale na to juz nic nie poradzimy smile)) pozdro
    • swayzak77 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:49
      dla mnie najśmieszniejszą informacją dnia na dzisiaj jest to że były główny księgowy M$ entertainment będzie teraz ich szefem. Pracowałem trochę w firmach dowodzonych przez księgowych i jedno jest pewne - cyferki, (dolary i centy) będą jedyną wykładnią prowadzenia biznesu.
    • ps3rulla Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 12:55
      ekspansja reklam w grach moze sie masakrycznie rozszerzyć w MS i ich konsoli smile)
    • julmar7 Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 13:27
      @ps3rulla
      I Ty piszesz o szacunku dla innych w wypowiedziach?
      To miał być żart?

Co do nowego Firmware, to już chyba był czas przywyknąć że Sony zrobiło dobra konsolę której sami nie za bardzo potrafią "ujarzmić"
    • oldpeter Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 13:47
      Błędy w firmware i szybka reakcja Sony nie zmieniają mojego nastawienia. Dalej chcę sobie kupić tę konsolę, bo jest fajna i są fajne gry big_grin

A chyba łatwiej jest ściągnąć nowe firmware, niż wysłać konsolę do serwisu Microsoftu, prawda koledzy ? big_grin
    • raffyxxx Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 14:43
      oldpeter

SZACUN !!! w zasadzie wszystko na temat big_grin

• zbynek5g Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 14:55
      nowe oprogramowanie super, zaraz po zainstalowaniu trzy zwiechy pod zad na Polygami (na 3.0 byly co 20 min) , zobaczymy jak reszta dziala
      Musze przyznac ze sony daje dupy z oprogramowaniem
    • dzanos Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 15:59
      Jeżeli chodzi o soft pisałem już przy temacie jak wyszedł FW3.0, że nie wszystko co się wiesza,przycina,zacina i Bóg wie co jest uzależnione od softu.Ludzie zrozumcie Dysk to Dysk ,nie ważne czy w kompie tv dekoderze czy konsoli.Każdemu dyskowi zdarza się mieć badsector-y.Soft swoją drogą, ale jeśli ktoś z was jest tak pewny tego ,że przycina mu się przez walnięty soft i da sobie ręce poucinać to niech wyciągnie dysk z pleja i sprawdzi go na kompie.

P.S Nie zapomnijcie po sprawdzeniu dysku zamówić protez rąk.Pozdrawiam
    • sonyboy Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:00
      @zbynek5g na Polygamii PS3 zaliczała mi zwiechy zawsze, niezależnie od fw. Być może Sony blokuje sajty z certyfikatem M$;P
    • hannibal.u.bram Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:15
      W wypadku PS3 i ich oprogramowania nie trzeba uciekac sie do klamstw. Kazdy widzi jak jest.

Pamietam czasy, gdy PSfanboje porownywali Xpudlo do PC. To ironia losu, bo dzisiaj PS3 ma wiecej wspolnego z dziadowym PC nizeli Xbox360.

Hle hle hlesmile Wymagana instalacja gier jak na PC, burdel z wymiana dyskow a co za tym idzie fatalna stabilnosc zwiazana z brakiem jakiejkolwiek ich kompatybilnosci,

Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie.

Teraz rozumiem dlaczego usluge internetowa daja za darmo. Nikt by im nie dal zlamanego centa.
    • dzanos Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:25
      @hannibal.u.bram
      "Jesli chodzi o podejscie do hardwaru to PS3 przy X360 jest jak tani chinski mp3player przy IPODzie."

Sprzęt komputerowy (ang. hardware) ? materialna część komputera. Ogólnie hardwarem nazywa się sprzęt komputerowy jako taki i odróżnia się go od software'u ? czyli oprogramowania.

coś ci się po tentego... zanim coś napiszesz pomyśl
      3 razy
    • dzanos Re: Firmware 3.01 dla PS3 dostępny 15.09.09, 16:36
      P.S
      akurat hardware , PS ma okej tą są tak zwane "lata praktyki" Microsoft nie ma zielonego pojęcia o tworzeniu spójnego sprzęt(RROD w x-sie)a co do softu ps3vsxbox360 to nie zapominaj ,że tu Sony musi konkurować z człowiekiem dzięki któremu możesz pisać ten post i oglądać te strony. Także "
      Jeśli chodzi o podejście do hardware to PS3 przy X360 jest jak Sony przy Microsoft" Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka