Gość: Gajowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 13:09 Kolejna pseudo alternatywna gierka ktora nudzi po 5 minutach. Dlaczego nie piszecie wiecej o glownym nurcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczqcz Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:21 @Gajowy Piszą po to żebyśmy nie utonęli w zalewie dobrze sprzedających się wydmuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:25 Kolejna pseudo alternatywna gierka ktora nudzi po 5 minutach. ---- jak sie ma ADHD to wszystko oprócz Quake Live się nudzi po 5 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:40 Lacho.... przepraszam, Machinarium to dla mnie "must play". Czesi mają specyficzne poczucie humoru, które pozwala im na robienie bardzo oryginalnych filmów/gier. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:42 Ja machinarium preorderowałem za 17$ Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:41 Gość: Gajowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl > Kolejna pseudo alternatywna gierka ktora nudzi po 5 minutach. Dlaczego nie pisz > ecie wiecej o glownym nurcie? > Kolejne pseudo-wyrafinowane dziecko neostrady ktore brzydzi sie grami spoza "glownego nurtu". Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:45 Przyznam, że choć ADHD jak najbardziej mam, to interesuje mnie wiele gier niezbyt "szybkich" A to by mnie może nawet zaciekawiła tyle że... ten trailer niczego nie pokazuje! Nada. Zero. Nul. Niente. Więc w kategorii "trailer" jest słaby Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 13:52 Proudly brought to you by polygamia. Again. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gajowy Re: Machinarium - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 14:03 >Kolejne pseudo-wyrafinowane dziecko neostrady ktore >brzydzi sie grami spoza "glownego nurtu". Patrze na te bazgroly ktore chyba im dzieci z trzeciej klasy podstawowki rysowaly a potem patrze na wode w Crysisie ktora tak blyska ze az milo popatrzec, no to chyba wiadomo co to wybrac. Albo ta pseudo platformowka Braid - przeskoczylem wszystkie plansze w piec albo dziesiec minut i nawet zakonczenia nie bylo, taka alternatywa zenada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 14:12 @Gajowy Wyjdz na podworko, pokop pilke z kolegami, lato sie niedlugo konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 14:43 @Gajowy Obvious troll is obvious. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 14:52 Po pierwszej wypowiedzi gajowego jeszcze nie bylo wiadomo na 100%, że trol. Po drugiej juz tak Odpowiedz Link Zgłoś
uookie Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 15:42 to teraz każdy z odmiennym zdaniem jest trollem? mi się też te gry nie podobają. na początku wiadomo, są fajne bo inne. coś tam graficznie inaczej zrobione, muzyczka zawsze jakaś fajna, ale po jakimś czasie wychodzi z tych gier to, co nudzi: początkowy geniusz przepoczwarza się w rutynę. z tą będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Machinarium - nowy trailer 28.09.09, 15:58 @uookie Gdybyś nie zauważył, Gajowy stwierdził że Braid mu się znudził gdyż przebiegł plansze w 5 minut i nie doczekał się zakończenia. Więc albo jest skończonym idiotą, w co nie chce mi się wierzyć, bo dosyć składnie się wypowiada, albo zwykłym trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Machinarium - nowy trailer IP: *.2-0.pl 28.09.09, 16:01 Może w to i zagram. Ostatnią grą tego typu w jaką grałem był "The Neverhood" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Machinarium - nowy trailer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:35 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolife Re: Machinarium - nowy trailer IP: *.radom.pilicka.pl 28.09.09, 20:48 @Gajowy akurat takie, jak ty to powiedziałeś 'pseudo-alternatywy' sa zazwyczaj bardzo ciekawymi grami. grałeś kiedys w obie czesci samorosta? nie. bo takie 9latki jak ty nie moga sie oderwac od Quake live, tibi i metina. to by było na tyle. ps. jebany trol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waupsztas Re: Machinarium - nowy trailer IP: *.chello.pl 29.09.09, 06:59 @Gajowy Uważam, że choć plony rzepaku w 1953 roku w Gruzji charakteryzowały się małym odchyleniem od normy, to jednak nie można zapominać, że w tym samym roku zaczęły się małe, bo małe, ale jednak - przemiany polityczne w krajach bloku wschodniego. Zatem doceńcie rolę upraw warzywnych Odpowiedz Link Zgłoś