Dodaj do ulubionych

Pozycjonowanie strony

22.05.06, 09:30
bardzo prosze, wie ktos jak wypozycjonowac strone tak zeby byla ona pierwsza,
lub na pierwszej stronie efektu wyszukiwania? prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • fingoth Re: Pozycjonowanie strony 22.05.06, 12:03
      Hohoho, to jest praca na wiele tygodnii. Firmy za to kasują sporo forsy.
      • prezes.ss Re: Pozycjonowanie strony 22.05.06, 21:29
        Zajżyj tutaj, na pewno coś znajdziesz
        forum.optymalizacja.com
        • kameradin Re: Pozycjonowanie strony 24.05.06, 10:41
          dziekuje, wiem ze z tym bedzie duzo pracxy ale nie ma rzeczy nie mozliwytch,
          przez ponad 2 lata moja strona byla po wpisaniu hasla "konie" na pierwszym
          miejscu wyszukiwarki:)
    • aralkaa Re: Pozycjonowanie strony 06.06.06, 12:16
      to jest praca na miesiace. A i tak nigdy nie mozesz byc pewna ze strona znajdzie
      sie w pierwszej dziesiatce. Wszystko zalezy od tematyki strony, jak zostala
      wykonana i.t.p Nie nalezy wierzyc firma ze wypozycjonuja wasza strone na
      pierwsze miejsce w google. To bujda. Tego nie da sie zagwarantowac.
      • 3anek Re: Pozycjonowanie strony 12.06.06, 15:17
        pozycjonowanie strony kosztuje duuużo... ale szybko się zwraca
        Możemy zagwarantować pierwsze miejsce, ale pozycjonowanie trwa kilka miesięcy -
        konieczna jest umowa na 12 miesięcy. koszt pozycjonowania z gwarantowanym
        pierwszym miejscem to 1000 zł netto miesięcznie. Efekt jest widoczny po 4 - 6
        miesiącach.

_
        www.technetium.pl/
    • sucharek9 Re: Pozycjonowanie strony 19.07.06, 18:34
      Cześć musisz wpisywac sie do jak największej ilości "katalogów branżowych" wpisz
      w google katalogi i dodawaj swoją firme nie które poproszą cię o umieszczenie
      linku więc wrzuć go jako tło na swoją strone z taką samą czcionką jak tło
      zwiększy to twoje pozycje, pozatym nie zapomni o dobrych słowach kluczowych to
      podstawa, jest wiele innych metod ale narazie powinno to ci wystarczyć jeśli
      cchesz zeby twoja strona była dobrze wypozycionowana musisz poświęcić temu dużo
      czasu!!!
      Pozdro
      • prezes.ss Re: Damowy Kurs Wyszukiwarek 03.08.06, 00:08
        Wszystko , co musisz wiedzieć o wyszukiwarkach w intensynwym, 8 dniowym kursie
        e-mailowym.

Przejdź specjalny, darmowy kurs a uzyskasz wiedzę, która pozwoli Ci skutecznie
        pozycjonować strony w polskich wyszukiwarkach.

Ten 8 dniowy, intensywny kurs to najdokładniejsze omówienie tematu wyszukiwarek
        w Polsce!

SAM ZOBACZ i OCEŃ CZY WARTO

SAM ZOBACZ i OCEŃ CZY WARTO
    • spokostudent Re: Pozycjonowanie strony 14.08.06, 15:32
      Witam, ja jeste mw stanie wypozycjonowac strone tak żeby conajmniej była w
      pierwszej 10 w google:) Pozdrawiam.

www.ArturoWebArt.xt.pl
      • prezes.ss Re: Dodawarka Stron 30.08.06, 19:33
        Serwis oferuje kompleksowe usługi katalogowania stron. Wystarczy wyszukać
        kategorie ustalić czas oraz opis strony a system zajmie się zdobywaniem linków
        dla Twojej witryny.

tinyurl.com/ztjkl
    • swojadroga Re: Pozycjonowanie strony 31.08.06, 00:10
      Od marca tego roku do dzisiaj trafienia zmieniły się diametralnie...cierpliwość
      i jeszcze raz cierpliwość...;)
    • spokostudent nowe katalogi 02.09.06, 16:54
      www.katalog.annawilla.pl
      www.katalog.spokostudent.com

Zostaw swoj wpis:)
    • agulak1 Re: Pozycjonowanie strony 10.09.06, 16:13
      Kameradin, bardzo Ci polecam tę stronę: pozycjonowanie.koga.net.pl
      Dużo Ci na pewno rozjaśni.
      Pozdrawiam.
    • shivanwk Re: Pozycjonowanie strony 07.10.06, 20:25
      Automatyczne pozycjonowanie stron:

Adder 3

Zobacz szczegóły oferty zanim kupisz!
    • gola.ska Re: Pozycjonowanie strony 31.07.14, 20:06
      A nie myślałaś żeby wynająć kogoś kto się na tym zna? Np. firma Ditum.org zajmuje się tym. Są dobrzy w tym co robią. Nie jedna osoba dzięki nim zajęła pozycję na pierwszej stronie. Tutaj masz link do nich: www-pozycjonowanie.eu/pozycjonowanie.html. Popatrz sobie na czym polega ich praca i ile to kosztuje. Ale zobaczysz że to opłacalna inwestycja.
      • mar_ekm Re: Pozycjonowanie strony 04.08.14, 11:28
        Pozycjonowanie stron polega na dodawanie ich do różnych preclii i katalogu stron. My dodajemy swoje strony do darmowego katalogu stron: seotu.pl/komputery-internet/pozycjonowanie-stron-p-88.html

Pozdrawiam, Marek.
    • paulinakar Re: Pozycjonowanie strony 18.10.14, 21:39
      Jeżeli chcesz mieć stronę w TOP3 lub 5, to jest duużo pracy. samemu trudno jest to osiągnąć bez względu na to jakim sposobem to robisz. ja współpracowałam z Rocketsite i wtedy widziałam efekty. i nie wyrzuciłam kasy w błoto jak przy zleceniach dla freelancerów.
      • paulinapolok00 Re: Pozycjonowanie strony 21.10.14, 13:00
        Pozycjonowanie to szeroki temat, potrzeba do tego wiele wiedzy i lat doświadczenia. Dodawanie strony do katalogów nie jest dobrą metodą. Dobrych katalogów jest niewiele, a reszta to śmietniki, które szkodzą witrynie. Na reklamie trzeba się znać, a wiele firm i osób pozycjonujących obecnie robi to źle bo nie ma do tego odpowiedniej wiedzy lub zwyczajnie wyzyskuje klientów "robiąc ich w kulki". Na reklamę nie składa się samo pozycjonowanie tylko również optymalizacja strony czyli SEO co jest połową sukcesu, a obecnie 95 % stron w Internecie jest zbudowana niepoprawnie i nie jest przystosowana do reklamy. Firmy pozycjonujące wielce znające się na pozycjonowaniu i SEO same nie mają przystosowanej strony do reklamy także uważam, że z takich firm to żadni specjaliści. Także jeżeli ktos jest zainteresowany zdobyciem informacji na temat jaką firmę wybrać, na co zwracać uwagę przy wyborze pozycjonera zapraszam do kontaktu lub na blog sieciarz.pl , darbs.pl
        • waitingnow Re: Pozycjonowanie strony 27.11.14, 04:16
          Skuteczne Pozycjonowanie stron internetowych i Marketing Internetowy !.

Zajmujemy się kompleksową reklamą w internecie już kilka lat , posiadamy duże doświadczenie i bardzo duża ilość zadowolonych klientów. Osoby które są zainteresowane reklamą w internecie zapraszamy do kontaktu. Do każdego klienta podchodzimy w sposób indywidualny.

Tutaj nasze dane firmowe:

Mixedmedia
          Telefon: 666 208 888
          biuro@star-marketing.net
          Plac Zwycięstwa 2
          90-312 Łódź
          NIP: 9570803723
          REGON: 100791062
          www.star-marketing.net
          Dodatkowo oferujemy darmowy audyt seo dla nowych klientów.
    • magicgarden Re: Pozycjonowanie strony 31.12.14, 11:37
      witam,
      pozycjonowanie strony to bardzo szeroki temat. Mysle ze warto poznac przynajmniej podstawy aby moc samemu pozycjonowac swoja strone. Polecam post z kilkoma przydatnymi poradami, dzieki ktorym mozna wypozycjonowac strone do top 10 w zaledwie kilka miesiecy.
      www.jakzarabiacwsieci.pl/blog/pozycjonowanie-strony-poprzez-slowa-kluczowe/
    • krzyznowski Re: Pozycjonowanie strony 31.03.15, 12:49
      zlecić pozycjonowanie stron zewnętrznej firmie - jak korzystam z usług firmy Innveo - www.innveo.pl
    • edek_033 Re: Pozycjonowanie strony 03.05.15, 11:49
      Pozycjonowanie wymaga Cierpliwości i dużo pracy. Na to nie ma jakiegoś tajemnego kodu, po którym ktoś będzie na pierwszym miejscu w Google. Tego procesu nie da się opisać w paru zdaniach. Tą prace można podzielić na pewne etapy:
      -Audyt seo
      -Dostosowanie treści i strony do wymogów seo
      -Linkowanie w bezpiecznych serwisach
      -Stworzenie bloga
      -Pisanie na nim ciekawych artykuł
      -Powiązanie przez hiperłącza bloga z stroną główna
      -Kampanie reklamowe.

Szerzej na ten temat można przeczytać www.salonweb.pl/blog/dostosowanie_strony_oraz_tresci_do_wymogow_seo.html

A jak nie chcesz się w to sam bawić zleć to chociażby dal www.salonweb.pl/index.html
      Oni Tworzą strony ale tez je pozycjonują.
      • antysz1313 Re: Pozycjonowanie strony 05.05.15, 18:17
        Jak mozes z oferowac audyt seo jak sam nie masz o tym zielonego pojęcia ?! Podstawowe błędy na stronie firmowej - fuj

seo.zgred.pl
    • kapo777 Re: Pozycjonowanie strony 28.05.15, 18:42
      pozycjonowanie to jednak nie taka prosta sprawa... z mężem kupiliśmy stronę, później przyszła pora na pozycjonowanie. Mąż trochę poczytał w internecie, próbowaliśmy przez pół roku robić to sami jednak efekty były mizerne...Jednak lepiej to zlecić jakieś profesjonalnej firmie, spotkać się ustalić co i jak jeżeli chodzi o płatności i już :) Mimo że jesteśmy z Warszawy to korzystamy z usług poznańskiej firmy 1stplace.pl
      • sitet Re: Pozycjonowanie strony 05.08.15, 01:49
        Warto zlecić to firmie która się na tym zna.
        • sitet Re: Pozycjonowanie strony 05.08.15, 01:50
          Warto to zlecić firmie która się na tym zna. Ja zleciłam pozycjonowanie mojej strony firmowej takie firmie jak www.star-marketing.net/ i po 30-40 dniach były już naprawdę efekty co przełożyło się na telefony od klientów. Jestem mega zadowolona i polecam :)
    • estera1538 Re: Pozycjonowanie strony 08.07.15, 19:51
      Wszyscy chcieliby mieć swoją stronę na pierwszym miejscu w wynikach wyszukiwania, ale to nie jest takie proste. Nie wystarczy sobie trochę poczytać na ten temat, aby od razu skutecznie wypozycjonować stronę. Trochę jest to jednak skomplikowane i chyba korzystniej poprosić o pomoc kogoś, kto już siedzi w temacie, aby nie dostać jakiegoś bana. Jednak i z tym nie jest tak prosto. Mój kumpel naciął się na dwie firmy, o których litościwie tu nie wspomnę, ale w końcu od jakiegoś czasu nawiązał współpracę z www.nowapozycja.pl/oferta.html i nareszcie coś drgnęło :)
    • bxmmultimedia Re: Pozycjonowanie strony 19.08.15, 14:20
      Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl
    • bxmmultimedia Re: Pozycjonowanie strony 19.08.15, 22:47
      najlepiej pozycjonuje w warszawie firma bxm.pl albo tworzeniestronwarszawa.pl
    • ta_ruda_666 Re: Pozycjonowanie strony 03.12.15, 17:54
      Zajrzyj tutaj -> www.innveo.pl/podstawowe-dzialania-w-pozycjonowaniu-stron/ - sama korzystam z tego rozwiązania i muszę przyznać, że mam spore efekty
    • wemgle.pl Re: Pozycjonowanie strony 21.02.16, 01:32
      Największą satysfakcję będziesz miał jeśli nauczysz się pozycjonowania sam, krok po kroku. Polecam kilka artykułów o podstawach SEO ze strony www.seoday.pl Ja się stamtąd uczyłem, a później zacząłem przeglądać polskie fora dot. optymalizacji.
    • zosiakropka Re: Pozycjonowanie strony 03.12.16, 12:22
      Pozycjonowanie trudna sprawa :( Naczytałam się więc wklejam linki właśnie na takich forach. Mam nadzieję że to pomoże. Pozdrawiam.
      Kształty figury kolory dla dzieci: www.youtube.com/watch?v=K2AyW-lKiWo&list=PLnXEfMuveZCWC0111Anc-lCQzsipWDH3n
    • violett44 Re: Pozycjonowanie strony 21.12.16, 21:06
      Warto odwiedzić targi RemaDays 15 lutego w Warszawie, żeby poszukać inspiracji w reklamie i marketingu. Ja w tamtym roku podłapałam kilka ciekawych pomysłów i kontaktów.
    • julitka900 Re: Pozycjonowanie strony 03.02.17, 13:45
      Ja z własnego doświadczenia polecam firmę creox. Fachowcy od podstaw do dzisiaj wspierający mnie i moją firmę: www.creox.pl/pozycjonowanie/.
      • jarekseo Re: Pozycjonowanie strony 12.01.18, 19:25
        A może sami chcecie wypozycjonować swoją stronę bez pośredników? To wbrew pozorom nic trudnego. Wystarczy odwiedzić sklepik SEO seorelations.pl/sklepik-seo/ i zamówić kilka 1-2 pakiety w zależności od potrzeb. Warto też zapisać się na newsletter, żeby bezpłatnie otrzymać niezbędną wiedzę na temat pozycjonowania i SEO.
    • indexok Re: Pozycjonowanie strony 06.02.17, 14:29
      najprościej tu zapytać:
      abcseo.pl/
    • markes099 Re: Pozycjonowanie strony 16.02.17, 18:51
      Zdajesz sobie sprawę, że każdy chce być na pierwszej stronie i jest to drogie? Jeśli szukasz firmy która to wykona to zapraszam tutaj: www.offon.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka