Dodaj do ulubionych

Fatale - zwiastun... audio

29.09.09, 13:24
Z The Path muszę się jeszcze zapoznać na serio. Ale Fatale... ohyeah, ten trailer... audio robi niesamowite wrażenie. Zapewne gdybym słuchał go wieczorem, w domu,na dobrych głośnikach, w półmroku, to co i raz oglądał bym się nerwowo przez ramię lub zerkał przez okno czy nic się nie skrada. No i ta muzyka, głosy, ambient - wszystko świetnie brzmi. Warstwa audio - miodzio, zobaczymy jak będzie wyglądało.

I'm sold.
Obserwuj wątek
    • alien_000 Re: Fatale - zwiastun... audio 29.09.09, 14:46
      Bardzo mi się podoba ten trailer. Ma taki mroczny klimat.smile
    • Gość: super Re: Fatale - zwiastun... audio IP: 83.71.252.* 29.09.09, 16:31
      az mnie ciarki przeszly. zamykam oczy i odplywam... wiecej takich form promocji.
    • uookie Re: Fatale - zwiastun... audio 29.09.09, 18:22
      the path horrorem? grałem w to z czteroletnim synem kuzynki i mu się bardzo podobała ta gra, bo była o czerwonym kapturku, z prostym sterowaniem i dobranockową muzyczką (jasne że mały nie wiedział o co chodzi, ale jakoś nie przeszkadzało mu to w dojściu do chatki). panowie, już tak nie klimatujcie na siłę.
    • saphire Re: Fatale - zwiastun... audio 29.09.09, 20:12
      The Path to horror dla ludzi z wyobraźnią, uookie. Dla reszty to faktycznie będzie dobranockowa gierka. I bardzo dobrze. Więcej wrażeń dla nas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka