nemesisxian 01.10.09, 14:43 Ehhh co oni zrobili z moim ukochanym tytułem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fakie Re: Trailer: Front Mission Evolved 01.10.09, 15:26 eee - trailer moze i fajny ale to jest front misson czy armoured core ? Podpisuje sie wszytski kończynami pod tym co napisał kolega powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
ripat Re: Trailer: Front Mission Evolved 01.10.09, 15:41 Square Enix powinno się wstydzić po czymś takim. Niech wróci stary dobry SquareSoft, ale na to nie ma co liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Trailer: Front Mission Evolved 01.10.09, 15:42 Zabili FM!! Buce... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: Front Mission Evolved 01.10.09, 16:27 zal co oni z tego zrobili - jeszcze zrozumialbym gdyby chcieli stworzyc cos na ksztalt Valkyria Chronicles, ale to. Armored Core'ow i Macross'ow nam pod dostatkiem - co kilka miesiecy wychodza nowe czesci tych gier. gdyby jeszcze powiedzieli, ze to spinoff i dali zniszczalne otoczenie... jesli macie wii/ps2 to niedlugo zostanie wydana Sakura Wars 5. Odpowiedz Link Zgłoś
kjurowiec Re: Trailer: Front Mission Evolved 01.10.09, 19:03 Trzeba mieć nasrane w głowie, żeby powierzyć tak wspaniałe serie jak Silent Hill i Front Mission takim partaczom jak Double Helix. Przecież oni wszystkiego czego się dotkną zamieniają w kupę!. Silent Hill 5 to najgorszy SH w historii (tak słaby, że nie został nawet wydany w Japonii - SH NIE WYDANY W JAPONII!! - ŚMIECHU WARTE) z marną grafiką (do częśći piątej jeden ze znaków firmowych serii) i żenującą historią. Aż strach pomyśleć co będzie prezentował sobą Front Mission. Zresztą nie obchodzi mnie to już bo ta gra dla mnie już nie istnieje. Martwi mnie tylko jaka będzie następna seria, którą w swoje lewe łapy dostaną amerykańcy - Zone of the enders, MGS, DMC czy może Final Fantasy? Litośći!. Odpowiedz Link Zgłoś