Dodaj do ulubionych

Max Payne 3 ujawnia swe sekrety

04.10.09, 12:47
filmy widzialem, zapowiada sie ciekawie ;d
Obserwuj wątek
    • reven_pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 13:04
      "helikopterami niż ulicami, bo tak jet bezpieczniej" literówka smile
    • szymczakz Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 13:06
      TO się nie nazywa Max Payne 3 tylko Łysol w Tropikach
    • szpynda Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 13:39
      To się nazywa GTA V.
    • polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:09
      Tylko dlaczego do tej pory nie ma żadnych filmików z gry? Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co twórcy zrobią z bullet timem. Max Payne był przełomem, od trójki oczekuję dużego kroku w przód.
    • julmar7 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:32
      @polychessman
      Bullet time wyczerpał się jakieś 10 lat temu. Teraz to tylko archaiczny dodatek który wzbudza lekki uśmiech wspomnień.
    • prezii Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:35
      Narzekacie na schematyczność i powtarzalność a jak ktoś spróbuje zmienić serię to już źle. Kto stoi w miejscu, ten się cofa.
    • czezare_pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:39
      Przeciez Rockstar juz odpowiadal za druga czesc gry, wiec nie rozumiem o co autorowi newsa chodzilo...
    • polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:56
      Moim zdaniem nie wyczerpał się, widzieliśmy go już w wielu odmianach, większość była nieudolną próbą przebicia Max Payna, ale np. FEAR pokazał że bullet time wciąż ma potencjał. Osobiście uwielbiam ten patent i jestem pewien że wiele można w tym zakresie ulepszyć.
    • c00kiemonstah Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 16:17
      no to juz szczyt wszystkiego, zeby z maxa payne zrobic sandbox.... noz kur...
    • polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 17:35
      Ekhem, skąd pomysł że MP 3 będzie sanboxem? NIE BĘDZIE, to będzie liniowa gra tak jak poprzednie części(wg zapowiedzi w CDA)
    • bunch Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 17:36
      Ja bym dodał jeszcze "Man of Fire" do tych filmów. Tyle że to był Meksyk.
    • c00kiemonstah Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 17:45
      no film z denzelem przychodzi na mysl mi jako pierwszy patrzac na obrazki smileskad pomysl ze sandbox, wciaz slysze jakei miasto ma byc realne etc, myslisz ze beda liniowe poziomy na ulicach miasta?
    • razermail Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:12
      W temacie Maxa Payne'a należę do konserwatystów - dla mnie ta gra bez Nowego Jorku, klimatów noir i granego na pianinie i skrzypcach motywu przewodniego to już nie Max Payne. Te elementy są tak samo nierozerwalnie związane z grą jak wielki brzuch, długa biała broda i czerwony kostium ze Św. Mikołajem.
    • dezerter216 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:30
      czezare_pl Rockstar byl wydawcą wtedy chyba, a nie producentem .
      prezii nie zmienia się tego co jest dobre big_grin
      Dla mnie też dziwnym będzie bardziej kolorowy max. Pamiętam jak w dziecińswie bałem się jak nie wiem wychodząc zza każdego zakrentu. A muzyka dodawała tylko uroku.
      Ale nie oceniam jeszcze gry skoro nie ma nawet gameplay-a którego bym bardzo chciał

A nowy Max wydaje się być nawet spoko

Co do Bullet Tima to sądzę ,że Rockstar zrobi z tego naprawdę dobry użytek . I jeszcze bardziej go udoskonali
    • talonkarrde Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:32
      A nie mogli Maxa do Afryki wysłać i tam by rozwlał zainfekowanych murzynków??
    • baltin Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:40
      No tak, zazwyczaj najbogatsze rodziny jako ochroniarzy zatrudniają ex-policjantów wyrzuconych z roboty za uzależnienie od prochów i alkoholu. Po prostu idealny pracownik!
    • polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:54
      Rockstar potrafi zrobić porządną grę, też mi się wydaje że jakaś dziwna zmiana klimatu nastąpi, ale nie ma co spekulować bo tak jak zostało powiedziane, materiały z gry są baaaaaardzo ubogie, ja tam wierzę w ten tytuł, mam dobre przeczucie i tyle.
    • martin1841 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 19:54
      Gra będzie do bani, nie ma co to już nie jest Remedy czy Remendy. Jak zwal tak zwal.
    • martin1841 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 19:58
      Co do rockstar to zupełnie średni developer, żadna gra od rockstar mi się nie podobała.
      Nie wiem dlaczego ludzie się jarają Gta iv i te recenzje 10/10. Ja bym tej grze ledwo 8 dał.
      Firma która robi porządne gry, naprawde porządne to Blizzard. Ale jak lubicie potrącać przechodniów itp to tak GTA jest dla was.
    • polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 20:06
      Rockstar oprócz GTA zrobił też np Table Teennisa tongue_out Nawiasem mówiąc w TT też był bullet time i nawet fajnie zrobiony.
    • czezare_pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 20:35
      @dezerter216
      Dokladnie to Remedy robilo wersje pecetowa, natomiast port na xboxa i ps2 wykonalo Rockstar Vienna i chocby dlatego nie powinno sie pisac, ze Rockstar zajmie sie seria po raz pierwszy...
    • fubuki.pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 05.10.09, 09:38
      To naprawdę smutne. Ta gra nie będzie miała nic wspólnego z Maxem Paynem, poza nazwiskiem bohatera/tytułem, tylko po to, że skapitalizować znaną markę. Żenada...
    • kunegunda_goryl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 06.10.09, 00:56
      MAX PAYNE bez Nowego York'u, bez zacinającego deszczu i bez saksofonowych dołujących pieśni ?? Ehh zawsze ktoś musi lepiej wiedzieć co wolą gracze i wszystko spier*olić tongue_out

Ja się odcinam, dla mnie MAX PAYNE skończył się na 2jce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka