kbrs 04.10.09, 12:47 filmy widzialem, zapowiada sie ciekawie ;d Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reven_pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 13:04 "helikopterami niż ulicami, bo tak jet bezpieczniej" literówka Odpowiedz Link Zgłoś
szymczakz Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 13:06 TO się nie nazywa Max Payne 3 tylko Łysol w Tropikach Odpowiedz Link Zgłoś
szpynda Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 13:39 To się nazywa GTA V. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:09 Tylko dlaczego do tej pory nie ma żadnych filmików z gry? Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co twórcy zrobią z bullet timem. Max Payne był przełomem, od trójki oczekuję dużego kroku w przód. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:32 @polychessman Bullet time wyczerpał się jakieś 10 lat temu. Teraz to tylko archaiczny dodatek który wzbudza lekki uśmiech wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:35 Narzekacie na schematyczność i powtarzalność a jak ktoś spróbuje zmienić serię to już źle. Kto stoi w miejscu, ten się cofa. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:39 Przeciez Rockstar juz odpowiadal za druga czesc gry, wiec nie rozumiem o co autorowi newsa chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 14:56 Moim zdaniem nie wyczerpał się, widzieliśmy go już w wielu odmianach, większość była nieudolną próbą przebicia Max Payna, ale np. FEAR pokazał że bullet time wciąż ma potencjał. Osobiście uwielbiam ten patent i jestem pewien że wiele można w tym zakresie ulepszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 16:17 no to juz szczyt wszystkiego, zeby z maxa payne zrobic sandbox.... noz kur... Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 17:35 Ekhem, skąd pomysł że MP 3 będzie sanboxem? NIE BĘDZIE, to będzie liniowa gra tak jak poprzednie części(wg zapowiedzi w CDA) Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 17:36 Ja bym dodał jeszcze "Man of Fire" do tych filmów. Tyle że to był Meksyk. Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 17:45 no film z denzelem przychodzi na mysl mi jako pierwszy patrzac na obrazki skad pomysl ze sandbox, wciaz slysze jakei miasto ma byc realne etc, myslisz ze beda liniowe poziomy na ulicach miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:12 W temacie Maxa Payne'a należę do konserwatystów - dla mnie ta gra bez Nowego Jorku, klimatów noir i granego na pianinie i skrzypcach motywu przewodniego to już nie Max Payne. Te elementy są tak samo nierozerwalnie związane z grą jak wielki brzuch, długa biała broda i czerwony kostium ze Św. Mikołajem. Odpowiedz Link Zgłoś
dezerter216 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:30 czezare_pl Rockstar byl wydawcą wtedy chyba, a nie producentem . prezii nie zmienia się tego co jest dobre Dla mnie też dziwnym będzie bardziej kolorowy max. Pamiętam jak w dziecińswie bałem się jak nie wiem wychodząc zza każdego zakrentu. A muzyka dodawała tylko uroku. Ale nie oceniam jeszcze gry skoro nie ma nawet gameplay-a którego bym bardzo chciał A nowy Max wydaje się być nawet spoko Co do Bullet Tima to sądzę ,że Rockstar zrobi z tego naprawdę dobry użytek . I jeszcze bardziej go udoskonali Odpowiedz Link Zgłoś
talonkarrde Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:32 A nie mogli Maxa do Afryki wysłać i tam by rozwlał zainfekowanych murzynków?? Odpowiedz Link Zgłoś
baltin Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:40 No tak, zazwyczaj najbogatsze rodziny jako ochroniarzy zatrudniają ex-policjantów wyrzuconych z roboty za uzależnienie od prochów i alkoholu. Po prostu idealny pracownik! Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 18:54 Rockstar potrafi zrobić porządną grę, też mi się wydaje że jakaś dziwna zmiana klimatu nastąpi, ale nie ma co spekulować bo tak jak zostało powiedziane, materiały z gry są baaaaaardzo ubogie, ja tam wierzę w ten tytuł, mam dobre przeczucie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 19:54 Gra będzie do bani, nie ma co to już nie jest Remedy czy Remendy. Jak zwal tak zwal. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 19:58 Co do rockstar to zupełnie średni developer, żadna gra od rockstar mi się nie podobała. Nie wiem dlaczego ludzie się jarają Gta iv i te recenzje 10/10. Ja bym tej grze ledwo 8 dał. Firma która robi porządne gry, naprawde porządne to Blizzard. Ale jak lubicie potrącać przechodniów itp to tak GTA jest dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 20:06 Rockstar oprócz GTA zrobił też np Table Teennisa Nawiasem mówiąc w TT też był bullet time i nawet fajnie zrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 04.10.09, 20:35 @dezerter216 Dokladnie to Remedy robilo wersje pecetowa, natomiast port na xboxa i ps2 wykonalo Rockstar Vienna i chocby dlatego nie powinno sie pisac, ze Rockstar zajmie sie seria po raz pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś
fubuki.pl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 05.10.09, 09:38 To naprawdę smutne. Ta gra nie będzie miała nic wspólnego z Maxem Paynem, poza nazwiskiem bohatera/tytułem, tylko po to, że skapitalizować znaną markę. Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda_goryl Re: Max Payne 3 ujawnia swe sekrety 06.10.09, 00:56 MAX PAYNE bez Nowego York'u, bez zacinającego deszczu i bez saksofonowych dołujących pieśni ?? Ehh zawsze ktoś musi lepiej wiedzieć co wolą gracze i wszystko spier*olić Ja się odcinam, dla mnie MAX PAYNE skończył się na 2jce. Odpowiedz Link Zgłoś