Dodaj do ulubionych

Team Ninja też nie odpoczywa

09.10.09, 15:51
DOA 5!!! big_grin
Obserwuj wątek
    • buliman Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 16:01
      Właśnie, to raczej DoA 5. Przynajmniej mam taką nadzieję, oj tak bardzo na to liczę ! smile
    • martin1841 Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 16:02
      CZy ja wiem. Mam dość ninja gaiden i tej głupiej fabuły.
      PRzeszłem NG1 na pierwszym xboksie i NG2 na 360.
      Trójki nie chce.
      Niech lepiej stworzą coś nowego z sensownym wątkiem.
      Pozatym wątpie by ewentualna trójka była tym samym bez mistrza Itagaki.
    • jasiubc Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 16:29
      ninja gaiden 3 niech będzie ale niech na niej zakończą tak jak to było w przypadku starego NG wink
    • buliman Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 16:35
      Przecież ostatnio mieliśmy same Ninja Gejdeny. Dlatego myślę że to jednak DoA big_grin
    • czezare_pl Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 16:37
      @martin1841
      Powiedz chlopie, kto gra w slashery dla fabuly, no kto? Moze inaczej: pokaz mi choc jeden slasher w dziejach komputerowej rozgrywki, ktory mail madra fabule. Odpowiem za Ciebie: nie ma takiej. Fabula jest na 27-mym miejscu waznosci w tego typu grach.
    • czezare_pl Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 16:41
      A wracajac jeszcze do tematu to czy to bedzie DoA5, czy Ninja Gaiden 3 to moja radosc bedzie niepomierna!Wiadomym jest, ze po odejsciu Itagakiego firma duzo stracila, czego dowodem jest Sigma 2 (gdzie sie podziala brutalnosc?!!), ale mimo wszystko kazda ich gre powitam z usmiechem na ustach...
    • goodtohaveaps3 Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 17:22
      @Czezare: mylisz się ;] God of War ma bardzo dobra fabułe... i myśle że jest ona na drugim miejscu, zaraz po gameplay'u ;]
    • xm16e1 Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 17:30
      ...a rzeczywiscie z GOWa to taki slasher jak nie wiem...
      Super gra action aventure z marnymi elementami Hn'S.Jesli w trojce nie dadza narescie porzadnego systemu walki to znowu gra bedzie sie opierala na trzaskaniu 3 combosow na krzyz ...
    • tomi1988pl Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 18:07
      xm16e1, powiedzialbym, ze w zasadzie jednego - jak do tej pory oba GoW'y na ps2 i GoW'a na psp przeszedlem uzywajac jednego ciosu(tylko przy bossach trzeba bylo cos innego mashowac).
    • czezare_pl Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 18:22
      @goodtohaveaps3
      Jak na przyszlosc masz zamiar napisac cos rownie smiesznego to najpierw uprzedz osobnym postem to unikne udlawienia sie ze smiechu herbatasmile Zeby nie bylo...GoW 1 i 2 to znakomite slashery, ale fabula odgrywa w nich najposledniejsza z poslednich rol.
    • valium104 Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 18:38
      Heavenly Sword to slasher z fabula?
    • hellium Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 18:59
      heavenly sword jak i Soul Reaver miały porządną fabułe
    • tomi1988pl Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 19:41
      po tym co zrobili z NG 2 na ps3 jakos nie napawa mnie optymizmem DoA 5 - niech zrobia w koncu Dead or Alive: Code Chronos, w taki sposob nie schrzania glownej serii Dead or Alive, a my dostaniemy fajna gre akcji oraz nowe DoA w pewnym stopniu. zreszta co to za Team Ninja skoro jakies 90% pracownikow odeszlo razem z Itagakim do jego nowego studia, ktore tworzy gry na xbox'a.
    • xm16e1 Re: Team Ninja też nie odpoczywa 09.10.09, 20:47
      DOA5 bez Itagakiego(dobrze zem napisal ? smile ) to nie bedzie DOA. Koles byl tak zboczony ,ze potrafil tej grze dac swoj osobisty klimat - desgin anime + wygibasy lasek . Mi się tam to podobalo wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka