kazyl 14.10.09, 14:12 Fajnie! Kupie za oprawe muzyczną! Jest może osobny krążek tylko z muzyką? chętnie bym w aucie odsłuchiwał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czezare_pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:17 Gra zupelnie nie dla mnie, choc odnosi sie do muzyki ktora lubie.Demko pokazalo, ze oprawa graficzna nie stoi na najwyzszym poziomie niestety, no chyba ze ktos kto gral w fulla powie mi, ze tak jak czesto to bywa na demo zostal obrany najbrzydszy i najmniej ciekawy level. Odpowiedz Link Zgłoś
to_mee Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:20 To jedna z tych gier, które mają niezłe oceny, wydaje się dobra, ale pewnie nigdy w nią nie zagram Odpowiedz Link Zgłoś
wicked_squirrel Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:34 @czezare_pl, to chyba po prostu bardzo nie w Twoim stylu gra. Wg mnie astystycznie i dizajnersko BL bije na leb bije wiekszosc pozycji z tego roku (pomijajac moze Zeno Clash, ktorego jak sadze rowniez kijem bys nie dotknal w tym takich Twoich ulubiencow jak MW2 De gustibus... Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:44 @czezare_pl Oceniasz gry wylacznie pod katem grafiki? naughty naughty Odpowiedz Link Zgłoś
darknock Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:50 nie wspomniałeś o King'u Diamond'zie! Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:50 Kupie jak stanieje, bedac w media i majac do wybou za 199 Uncharted 2 lub 219 Brutal Legend wybralem Nathana xD Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:57 Też mnie uderzyło, że gra ma dość słabą grafikę. Wiadomo, klimat robi swoje i łata wszystkie graficzne niedostatki, ale łyżka dziegciu w beczce miodu jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 15:59 Widac ze gra byla robiona jeszcze na poprzednia generacje - prosta oprawa graficzna, draw distance bardzo niskie, nie stabily framerate (powinna gra chodzic nonstop w 60fps) ale ma mocne strony jak gameplay, ost czy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:05 @nacho66 Pewnie nieswiadomie, ale doskonale podpowiedziales o co mi chodzi. Naughty Dog. Koledzy Tima Schafera i on sam to wyrobnicy w kontekscie oprawy graficznej w stosunku do ND wlasnie.Czy to dziwne, ze porownuje U2 i BL ze soba?Gry wychodza w tym samym czasie.Tylko slepiec nie zauwazylby roznicy. @wicked_squirell Masz racje, ze gra nie w moim stylu.Napisalem wszak wyzej, ze nie jest ona dla mnie. Nie pozbawia mnie to jednak prawa do trzezwosci w ocenie bardzo waznego elementu gry, jaka jest bez watpienia oprawa graficzna.Gralem w demo i nie zobaczylem tam ani jedej rzeczy, ktora by mi sie bardzo spodobala, no moze poza wyjatkiem mimiki twarzy glownego bohatera.Reszta przecietna do bolu.Genialne Menu to stanowczo zbyt malo. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:07 Czemu wyleciały wszystkie komentarze sprzed 14? Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:17 @czezare_pl nie dosc, ze oceniasz gre WYLACZNIE po grafice to do tego porownujesz do U2. Nie ma wogole jak do dyskusji z Toba podejsc. Od dupy strony chlopie. To tak jakby krytykowac Modern Warfare za to, ze nie wyglada jak Crysis. Zreszta... z tego co wiem to miliony ludzi zagrywa sie w WoW'a, ktory ma grafe sprzed 2 generacji i nikomu to nie przeszkadza. Grafika to wazny ale nie najwazniejszy element gry. Dobry gejmpley jest w stanie kazdy graficzny niedostatek zastapic. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:20 eee... krytycy grafiki - ale widzieliscie cos poza demem? czy tak sobie opowiadacie? owszem - jest popup, ktory nie ma zadnego wplywu na rozgrwke, a sama oprawa miazdzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kali005 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:21 czezare_pl Ja sie akurat ta gra nie podniecalem, nie czekalem na nia jakos strasznie, i uwazam z tego co widzialem ze wspaniala w sensie crysisowym grafika nie grzeszy, co nie zmienia faktu ze lokacje moga byc bardzo ladne i dopracowane, nawet jesli nie sa fotorealistyczne, bo chyba nie o to w tej grze chodzi? To tak jakbys mial wymagac najlepszej grafiki w battlefield heroes. Tu ma byc klimat, klimat i klimat Odpowiedz Link Zgłoś
kali005 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:22 Naczo, pisz zesz szybciej, zebym cie nie dublowal Odpowiedz Link Zgłoś
kali005 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:24 oldpeter - ciekawy jestem co jest warte Twojego czasu? GTA4? Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:27 umowmy sie... z ludzikami oceniajacymi produkt po wygladzie nie ma co dyskutowac @oldpeter nie trolluj Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:33 @zooltar - tylko w demo grałem. To aż tak widać? Odpowiedz Link Zgłoś
akira23 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:36 @oldpeter "Dla kogo zrobiono tę "grę" ? Dla prymitywnych konsolowców.Musieli by mi sporo zapłacić, żebym zgodził się zagrać w takie "coś"." Żałosne i śmieszne za razem,że jeszcze są na świcie takie prostaki jak piotruś... Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 16:52 w demku podobala mi sie muza, humor i dizajn swiata lecz niestety calkowicie odepchnela mnie rozgrywka. Szkoda. Czekam dalej niecierpliwie na Borderlands(o ktorym wlasnie Zooltar sie pozytywnie wypowiada, ba wygladalo na to ze niezle sie wciagnal w rozgrywke). Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 17:03 kolejny dowod, ze jesli posiadasz jedynie ps3 lub 360tke jestes idiota. czy liczy sie dla was cos poza grafika? liczy sie styl - gra jest przepiekna. liczy sie klimat, a w tym zaden Uncharted czy Modern Warfare 2, Brutal Legend nie pobije. kupie za kilka tygodni jak bede mial troche wiecej czasu na cos innego niz Forze 3 i skoncze czesc zaczetych gier. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 17:04 @nacho66 Chlopie, czy Ty widzisz choc pol zdania, w ktorym oceniam gre jako calosc? Oceniam tylko grafike, a ta MOIM zdaniem nie jest najwyzszych lotow. Wyrazam zdziwienie, ze recenzenci temu elementowi wystawiaja wysoka ocene, kiedy MOIM zdaniem gra absolutnie na to nie zasluguje. Przyklad? IGN dal Uncharted 2 ocene 10/10 za grafike. Slusznie? Chyba slusznie, bo ciezko znalezc gre, ktora na dzien dzisiejszy wyglada ladniej.Ale dlaczego BL dostalo za oprawe graficzna od tegoz samego IGN az 9/10 to pozostanie tylko slodka tajemnica pana recenzenta. Ja wiem, ze subiektywizm recenzenta miesza sie z obiektywizmem, nie mniej jednak roznica powinna byc znacznie wieksza na niekorzysc BL wlasnie, poniewaz widac ja nazbyt oczywiscie. @zooltar Nie, nie widzialem nic poza demem, o czym wyraznie napisalem.Wyglada wiec na to, ze po raz kolejny stalo sie tak, ze tworcy zamiast wybrac cos fajnego do pokazania w demie to daja przecietnizne. Przyklady mozna mnozyc. Na przyklad na demko Conana zostal obrany zdecydowanie najbrzydszy i najslabszy poziom w grze.Po czym ja mam sobie wyrabiac zdanie o danej szpili, jak nie po demie wlasnie?Przeciez ono wlasnie do tego sluzy! Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 17:12 @czezare_pl ale ja nie rozumiem czemu zes sie grafiki czepil akurat... i nie mow, ze nie oceniasz po grafice bo to juz twoj trzeci post, w ktorym piszesz wylacznie o tym. Podaj jakis inny argument dlaczego ta gra jest gorsza od takiego Uncharted A od U2 i tak Crysis ladniejszy jest (choc gra do kitu) Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 17:17 ja kupuje 16 jak tylko bedzie dostepne: akurat brakuje mi bekowych gier, plus lubie Jacka Blacka. Demo gralem i akurat mi sie bardzo podobalo... Jak to bylo powyzej de gustibus etc ... Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Recenzja: Brütal Legend 14.10.09, 17:26 @nacho66 Czepilem sie grafy, bo moim zdaniem (ilez jeszcze razy to powtorze?)ocena za nia i tylko za nia w recenzjach BL, miedzy innymi na IGN jest ewidentnie zawyzona. Zasluguje co najwyzej na 7,a nie na 9, w kontekscie rzecz jasna dziesiatki jaka dostal U2.Czy teraz w pelni mnie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś