klarysa26 28.10.09, 11:59 pewnien ogród wystawił nagietki 16 razy!!! nie wiem gdzie ten ktoś ma głowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: spam s9 28.10.09, 12:04 Jeśli cie denerwuje, to zgłoś to. Tylko zrób screen z ekranu. Nie lubię takich osób, ale to ja Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: spam s9 28.10.09, 12:25 ja zazwyczaj w takich okazjach piszę po prostu miłego maila do wystawiającej osoby - często i gęsto ludzie nie wiedzą że nie można wystawiać więcej niż dwa pakiety tej samej rosliny (tak mało kto czyta regulamin czy oficjalne forum czy zagląda do pomocy) zdarza sieże takie osoby mi dziekują za podpowiedź ale wczoraj to mnie gościu doprowadził do szewskiej pasju wystawiajć chu... ile rzodkiewek nic zupełnie nie było widać na targu tylko te jego rzodkiewki po 10 szstuk wwwrrrrrr, napisałam info a ten dalej ło matko, ale niezgłosiłam ale może w końcu to zrobię jak jeszcze raz taka jazdę urządzi no Odpowiedz Link Zgłoś
klarysa26 Re: spam s9 28.10.09, 12:42 nie zgłosiłam tego bo zrobił to ktoś inny...ale napisałam do tej osóbki żeby zrobił z tym porzadek bo już go zgłoszono...i teraz sie zastanawiam kiedy dostane kreta Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: spam s9 28.10.09, 13:07 klarysa26 napisała: > zastanawiam kiedy dostane kreta No właśnie - jak napiszesz do tej osoby, to może się mścić przysyłając kreta. Jeśli zgłosisz to do supportu, to ten człowiek nie wie, kto to zgłosił. Więc nie wie, komu tego kreta wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-ka Re: spam s9 28.10.09, 17:10 Pokażę wam spam jaki wczoraj ktoś zrobił na serwerze 11, w głowę zachodzę skąd on wziął tyle monet, dodam że rozeszły się ekspresowo [img=http://img263.imageshack.us/img263/9571/spamc.th.png] Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: spam s9 28.10.09, 17:37 Myślę, ze kupił za realną kasę (złotówki). No chyba że od początku gry, nie robił nic innego tylko kupował monety. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-ka Re: spam s9 28.10.09, 17:39 Realna kasa to byłoby ok. 4-5 tys zł, nie chce mi się wierzyć żeby ktoś tyle wydał na grę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_komcia Re: spam s9 28.10.09, 20:06 Skąd wzięłaś taką kwotę? 10 monet kosztuje 4zł 10 groszy, wystawił 921 monet*0,41 gr co daje 377zł61gr i być może jest to jakiś zapaleniec co tyle wydał, jest też promocja więc mógł kupić 20% mniej tych monet. Nie zmienia to faktu że spamował na targu i to można by zgłosić. Odpowiedz Link Zgłoś
roman-ka Re: spam s9 28.10.09, 21:47 Kwotę wzięłam z kosmosu, bujnęłam się w obliczeniach i zamiast policzyć że 10 monet kosztuje ok 4 zl to ja jakimś cudem z rozpędu policzyłam że 1 moneta tyle kosztuje, sorry ale fakt jest faktem to był spam i nie wiem ile tych monet było wcześniej bo może była tego cała strona a jak ja weszłam to już było tylko tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
wierada Re: spam s9 29.10.09, 12:53 Widzialam ten spam monet,sama troche kupilam hehe.Gosciu po sprzedazy ich ,zaraz znalazl sie na 1 miejscu w konkursie paprykowym-ale go wzielo Odpowiedz Link Zgłoś