Dodaj do ulubionych

Zablokowanie posta

03.11.09, 23:03
Chciałem zgłosić, że występuje blokowanie postów, choć nie zawierają
przekleństw, jakichś reklam, czy nawoływania do "złych rzeczy". Napisałem
normalnego posta, zawarłem tylko tam tytuły gier i nie opublikowało mi jego.
Jak ktoś trochę się napisze i tu mu nagle wyskakuje blokada i cały tekst się
kasuje to ma prawo do nerwowej reakcji. devil
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Zablokowanie posta 03.11.09, 23:17
      czy to był jakiś bardzo długi post? czy były w nim linki?

dzierzba napisał(a):

> Chciałem zgłosić, że występuje blokowanie postów, choć nie zawierają
      > przekleństw, jakichś reklam, czy nawoływania do "złych rzeczy". Napisałem
      > normalnego posta, zawarłem tylko tam tytuły gier i nie opublikowało mi jego.
      > Jak ktoś trochę się napisze i tu mu nagle wyskakuje blokada i cały tekst się
      > kasuje to ma prawo do nerwowej reakcji. devil
      • dzierzba Re: Zablokowanie posta 03.11.09, 23:25
        Nie było linków, no akurat ten post nie był długi tak z 3 zdania (ale czasami
        potrafię napisać dłuższe i nie chciałbym, żeby się przytrafiło w takim
        momencie). Było to w temacie "Krótka piłka: Snaaaaaaaake!" .

Automatycznie mi go skasowało więc nie miałem czasu na skopiowanie. Ale na
        pewno nie było, żadnych linków, przekleństw itp. Przedstawiłem tylko swoje obawy
        co do wydania gry 3D Dot Game Heroes w Europie i posłużyłem się przykładem
        Demon`s Souls. I napisałem jeszcze, że europejskie wydania tych gier
        spowodowałoby szybszy spadek cen tych gier. I to wszystko.
        • radek.zaleski Re: Zablokowanie posta 03.11.09, 23:30
          a był jakiś komunikat? komentarze nie pozwalają wklejać linków (to będziemy zmieniać)
          oraz mogą ograniczać długość (muszę sprawdzić jutro)
          • dzierzba Re: Zablokowanie posta 03.11.09, 23:40
            Nie za bardzo rozumiem co kryje się pod słowem komunikat. Ale nie, to był zwykły
            post, normalna odpowiedź. Kierowałem ją do shadowriver, nie wiem, chyba wpływ na
            to nie mają minusy ( choć napisałem zaledwie 3 posty, to już ich trochę dostałem).
            • dzierzba Re: Zablokowanie posta 03.11.09, 23:42
              A już rozumiem, był, że post został zablokowany, coś takiego ale wyjaśnienia nie
              było dlaczego.
          • catalyst Re: Zablokowanie posta 04.11.09, 09:25
            no, ja myślę, że będziecie zmieniać wklejanie linków smile
      • jedeman Re: Zablokowanie posta 07.03.10, 20:36
        Niestety. Mimo braku linków, znaków specjalnych ani żadnych "podejrzanych" stwierdzeń,
        często natykam się na blokadę.

1. JEŚLI jest coś takiego, jak "za długi post" to chyba wstawienie licznika znaków nikogo nie
        zabije?

2. Opublikujcie jakąś listę kryteriów, bo to przecież paranoja - próbować losowo zmieniać
        swoją przemyślaną wypowiedź, żeby obejść bezmózgiego, cybernetycznego cenzora.
    • dzierzba Re: Zablokowanie posta 06.11.09, 00:05
      Kiedy próbuję zaznaczyć osobę do której kieruje tekst w taki sposób "@nick"
      wtedy mam komentarz, że post jest niedozwolony.
    • eszuran Re: Zablokowanie posta 18.01.10, 21:52
      Też się z tym spotkałem - już z 4 razy, co mnie bardzo zniechęca do
      jakiejkolwiek aktywności. Pojawia mi się "komentarz niedozwolony". Może dlatego,
      że skrytykowałem (grzeczniesmile) wypowiedź Tadka Zielińskiego?smile (żart, oczywiście)

Co najbardziej denerwuje, to to, że po napisaniu klockowatego posta wyskakuje mi
      ten komunikat i post przepada. Na zawsze. W niebyt.
    • yaster Re: Zablokowanie posta 24.02.10, 22:12
      Też mam problem z 'komentarz niedozwolony'. Z całkowicie arbitralnych i nie
      zrozumiałych dla mnie przyczyn system ciągle mnie wyrzuca z większych niż 1
      linijka postów pod newsami.

Ostatnio próbowałem to umieścić pod tematem "Głuchowski: Nie chciałem zrobić
      kolejnego Call of Duty":

--
      Oki jeszcze raz...

Jestem pod wrażeniem i czekam z niecierpliwością na całość wywiadu. Mam jednak
      nadzieje że sama gra trochę bardziej odbiegnie od schematu CoDa niż trailer
      pokazywał

meh, 2x gorzej teraz, bez emocji
      --

Może mnie ktoś uświadomić co nie tak z moim postem? Za wulgarny? Za poważny?
      Niecheć w stosunku CoDa jest niedozwolona?

Nie, serio, zdarzyło mi się już to któryś raz z kolei i strasznie mnie ten stan
      rzeczy smuci. Polskie czcionki widocznie nie są problemem - sprawdzałem bez
      nich. Może problem wynika z korzystania z angielskiej wersji windowsa (niemniej
      firefox jest ustawiony na pl)? plz halpcrying
    • snakepitt Re: Zablokowanie posta 08.03.10, 18:34
      Ja też nie mogę komentować na więcej niż 1 linijkę tekstu. Myślałem, że to problem u mnie, ale na innych komputerach jest to samo. Każdy mój post, który jest dłuższy niż 1 linijka jest automatycznie "niedozwolony", nie podaję linków, nie łamię regulaminu.

Pozdrawiam.
      • k.bogusiewicz Re: Zablokowanie posta 08.03.10, 20:09
        Snakepitt - nie używaj entera.
        • snakepitt Re: Zablokowanie posta 09.03.10, 10:26
          Teraz wszystko śmiga jak powinno. Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka