Dodaj do ulubionych

Dragon Age.

IP: *.zory.vectranet.pl 04.11.09, 22:24
Cześć Gamecornerze! Pisze tego posta z nadzieją, że za sponsorujecie mi Dragon Age'a!!! A jak!

Kumpel sobie kupuje i bardzo chciałbym móc z nim zagrać w co-opie. A więc jakbyście docenili moje poświęcenie i kreatywność i wysłalibyście mi Dragon Age hehe. W sumie nie wiem na jakiej zasadzie miało by to działać, ale no jako jakiś konkurs czy coś. Kupił bym sam ale akutalnie mam totalnie brak kasy.

PS. Możecie dać mi jakieś zadanie czy coś które z chęcią zrobie!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • luciosek Re: Dragon Age. 04.11.09, 22:38
      Ha!
      Nie ty jeden chciałbyś dostać Dragon Age. tongue_out

Swoją drogą moglibyście jakiś konkursik na DA: O zrobić.
    • deohy Re: Dragon Age. 04.11.09, 22:41
      Tak bardzo chciałbym odpowiedzieć na tą prośbę.... : )
      • Gość: asd Re: Dragon Age. IP: *.chello.pl 11.11.09, 22:58
        wsytarczy sciagnac z pirate baya tongue_out
    • nacho66 Re: Dragon Age. 04.11.09, 23:01
      jakby pytaniem konkursowym bylo czy w Dragon Age jest coop, to bys przegral big_grin
    • slawomir.serafin Re: Dragon Age. 05.11.09, 08:35
      @ziomek - nie ma sprawy! podaj imię i nazwisko, dokładny adres, numer buta oraz
      do jakiej szkoły i klasy chodzisz - wyślemy ci na lekcję, żeby kurier wręczył
      pudełko na oczach kolegów i koleżanek i tym samym zwiększył wydatnie twój prestiż
      • Gość: ...... Re: Dragon Age. IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.09, 09:19
        Liczę ze to jakiś żart bo dragon age nie ma copa .
      • Gość: ziomek Re: Dragon Age. IP: *.zory.vectranet.pl 05.11.09, 15:19
        @sławek nie chodzi mi o prestiż! Po prostu bym sobie pograł, to moglibyście mi wysłać, no nie?
        • Gość: kumpel_ziomka ;*** Re: Dragon Age. IP: 78.157.183.* 05.11.09, 17:29
          Jak on dostanie to ja też chcebig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin nie moge być gorszydevildevildevildevil
          • raburski123 Re: Dragon Age. 07.11.09, 16:43
            Napisz list do światego mikołaja !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka