Gość: Ja IP: *.acn.waw.pl 07.11.09, 16:39 W jakim języku są gry na Impulse ? Dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rev Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 16:51 Hmm... ME za 32zł kusi Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.11.09, 16:59 Ja -> Angielskim. Z tego co wiem, to raczej nie ma możliwości zmiany języka jak na Steamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwa Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 19:55 tzn jak kupie tan steamie tekgo ME to bedzie mozliwosc jakos zmienic go na polski ? Odpowiedz Link Zgłoś
devdd Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.11.09, 20:17 ale ME za 32 nie musi kusic na steamie. Wersja premierowa jest w kraju za jakies 35zl do wyrwania w sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 12:52 Nareszcie raz promocje weekendowe wcześnie a nie w nocy w niedzielę. Ale i tak spis na steamunpowered lepszy. Teraz czekam na tradycyjną bitwę konsola kontra PC w kommentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.chello.pl 08.11.09, 18:42 no to mass effect kupiony, dobra cena - jedna pizze mniej zjem i wyjde na 0 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 09.11.09, 17:13 Co rusz wsadzacie oferty sprzedarzy online. Placa wam za reklame? OK, zarabiajcie, ale nie wpychajcie jej w artykuly do czytania, bo to kiwanie czytelnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.chello.pl 09.11.09, 21:40 eee kto tu kogo i gdzie kiwa? Odpowiedz Link Zgłoś