radek.zaleski 17.11.09, 12:49 na lewej szpalcie u samej góry pojawił się mały bloczek z bardzo krótkimi informacji. znajdziecie tam wszystko to, co być może jest ciekawe, ale ze względu na krótką objętość nie nadaje się na główny indeks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś tam Re: mała zmiana na GC IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 15:44 Mnie bardziej zadowolił edytor tekstu i jakieś użyteczne bzdety ułatwią sprawę użytkownikom . Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 15:54 Wprowadźcie jakieś użyteczne zmiany. Jak dodanie także i do góry, stron do nawigacji. No wiecie: 1, 2, 3. 4 ... Ostatnia> Bo mnie irytuje trochę przewijanie całej witryny w dół za każdym razem gdy chcę przeskoczyć kilka stron w tył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chui-san Re: mała zmiana na GC IP: *.ptr.magnet.ie 17.11.09, 15:55 ja tam widze adtaily i kassa kassa kassa....sssiecie kasse a nie tam jakies w skrocie... Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 16:35 Fajnie, koniec komuny, niech żyje różnorodność, duperele po lewej z boczku a te bardziej obszerne, soczyste newsy w centrum. Bardzo dobrze ! To mały krok dla człowieka, ale wielki dla ludzkości. Rozumiem, że "Biurowy Zjadacz Czasu" i "Na szybko" pozostaje wyjątkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 16:59 no właściwie to sami jeszcze nie wiemy. jeśli coś ma mniej niż 2 akapity to leci na lewo tak samo nowe zwiastuny słabszych gier, śmieszne linki i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
branza_gier Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 17:10 Najfajniejszą zmianą na GC byłoby, żeby ta strona: 1.Była aktualna dłużej niż do 17:00 kiedy wszyscy pracownicy wychodzą do domów. 2.Żeby newsy w weekendy składały się z czegoś więcej niż informacji na temat GOG.com Wasz serwis jest bardzo fajny ale tylko od 9:00 do 17 i od poniedziałku do piątku. A to troche za mało gamesworld.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 17:45 chętnie, jeśli tylko czytelnicy zaczną płacić za treści. jesteście gotowi to robić? w obecnej sytuacji rynkowej nie ma szansa na inwestycję w redakcję/podwyżki, finansowanie przez reklamy pozwala na utrzymanie serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 17:56 Weź Radku nie mów takich rzeczy bo zaczyna być mi wstyd, że używam Adblocka Co do zmian, to są one kosmetyczne - nic nie wnoszą tak naprawdę, forum z prawdziwego zdarzenia byłoby ogromnym krokiem do przodu ale ok i tak jest już lepiej niż było. PS czy reszta BBcode też działa na GC czy tylko to do czego są przyciski? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 18:05 no nic nie powiem. reklamy albo śmierć. BBCode w teorii działa. Odpowiedz Link Zgłoś
branza_gier Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 18:28 Wiemy, że sytuacja jest ciężka. Ale nie można umieszczać i przygotowywać artykuły przed 17:00 a potem je odpalać wieczorem ? A w ogóle powinniście się skupić na tym co wam najlepiej wychodzi czyli materiały wideo. Inicjatywa dwa ognie jest super. Czy ja mam wrażenie, że GC to tak ledwo ledwo daje radę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chui-san Re: mała zmiana na GC IP: 79.97.226.* 17.11.09, 19:44 No ledwo ledwo bo jak sie redakcja skupia na reklama albo smierc to kontent treścią zaczyna przypominać sraczkę Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 19:56 o czym Ty mówisz? jedno spójne zdanie. proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 19:55 wideo kosztuje dużo pieniędzy. 4 materiały wideo w miesiącu albo o jednego Pawła Płazę mniej. ale wtedy będą po 2-3 teksty dziennie. przypominam, że ja na GC pisuję, bo lubię - oprócz tego muszę zajmować się też innymi, raczej ważniejszymi, rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 20:13 Albo ktoś was łupie na tym video albo Paweł zarabia mniej ode mnie... drugie odpada więc czas na wymianę kadry multimedialnej Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 20:40 po raz kolejny powtórzę - Paweł nie ma etatu, Paweł pojawia się w redakcji 2-3 razy w tygodniu. GC to tak naprawdę sam Sławek i kilku pomocników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chui-san Re: mała zmiana na GC IP: 79.97.226.* 17.11.09, 20:48 Radku, to może czas aby GC porzucił chciwe łono i zaczął sam sobie rzepkę skrobać i może będzie lepiej. ...no to takie małe ziarnko zwątpienia zasiane Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 20:55 to kompletnie nierealne. na polskim rynku ze świecą szukać rentownych samodzielnych produkcji internetowych opartych o tworzenie treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chui-san Re: mała zmiana na GC IP: 79.97.226.* 17.11.09, 21:51 Radek, sorry, no ale jest sporo serwisów, nie tylko growych, które się w necie utrzymują mimo że nie są częścią molochów nastawionych jeno na zysk, przykładów nie przytoczę, bo za darmo reklamy robić nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 23:07 serwisów, których główną działalność jest zarabianie na tworzeniu treści? pokaż. Odpowiedz Link Zgłoś
branza_gier Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 20:32 No to chyba ktoś was oszukuje na tych materiałach video. Bo w postaci w jakiej wy to wypuszczacie nie może to być warte dużo pieniędzy a na pewno nie czyjąś pęsję. No chyba, że P.P pracuje za nie wielkie. Szkoda, że możecie mięć tylko 4 materiały video w miesiącu. Wielka szkoda. Jesteście bardzo sympatycznym portalem. GC to takie PO a Polygamia to odpowiednik PIS'u. Wkurzyli mnie niemiłosiernie z Uncharted 2. gamesworld.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: mała zmiana na GC 17.11.09, 21:54 "albo o jednego Pawła Płazę mniej" Chciałbym tylko sprostować, że Paweł Płaza jest jeden i niepowtarzalny! Nie ma więc "o jednego mniej", a tylko "jest albo nie ma"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: mała zmiana na GC IP: *.chello.pl 18.11.09, 00:35 Moglibyscie dodac mozliwosc komentowania marterialow do ktorych odsylacie w linkach. Np recenzje/info na polygamii - klik na news odnosi nas tam, ale fajnie by bylo gdyby istniala mozlwosc skomentowania danego materialu na GC. A to przezucenie na lewo pod reklamy mniejszych newsow kompletenie mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 03:49 Wow! PePe nie ma etatu? Wow. Taki dobry redaktor i bez etaciku? Faktycznie to GC musi być biedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: mała zmiana na GC IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 08:00 Bardzo dobry pomysł. A tak ogólnie to macie straszny bałagan na głównej np. po prawej "musisz przeczytać" wygląda jak chaotyczny zlepek kolorowych prostokątów na który nie chce się patrzeć. Przydałoby się, żeby jakiś grafik przysiadł nad stroną i nadał jej jakiś styl, bo na razie gamecorner jest po prostu brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 10:24 Nie jest brzydki ale dla nowego użytkownika może być frustrujący bo mało czytelny. @Radek Podchwytując pomysł płatnej treści to ja nie mam nic przeciwko, oczywiście mam na myśli premium-sms i ta treść musi być czymś ekstra, żeby nie było że tak sobie gadam to ja spokojnie mogę inwestować w GC smsa 10,98 z Vatem bo lubię ten serwis - czego nie da się np powiedzieć o GoLu i tam nigdy nie zapłacę za nic Osobiście mógłbym płacić nawet za bzdurę typu kolorowy nick w komentach i na forum ale podejrzewam, że inni chcieliby jednak dostać coś konkretnego - więc proponuje zastanowić się w redakcji co możecie nam sprzedać (chociażby wersję GC bez reklam) Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 12:02 wersja bez reklam, specjalne wideo, specjalne forum, wyróżnienie dla płacących. kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: mała zmiana na GC IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 13:27 Pytanie: czy jesteście w stanie zaoferować coś czego nie mają inne serwisy, i czy będzie to warte dodatkowych opłat. Najpierw musicie pokazać za co mielibyśmy płacić, dopiero wtedy będzie można odpowiedzieć TAK lub NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 14:10 Ja jestem ZA w ciemno ale zgadzam się z przedmówcą, że należy dać kawałek tortu zanim się go schowa za szybę A że płatna treść to nie wymysły a niedaleka przyszłość to proszę: Koniec darmowej prasy w internecie? Pierwszy The Times Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 15:42 już teraz oferujemy rzeczy, których nie mają inne serwisy. pytanie, czy jesteś gotów za nie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
killer_toxicpl Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 16:01 Ja jestem, jeśli ta opłata wniesie jakieś bonusy i żeby nie było takiej sytuacji, że ogólnodostępny kawałek tortu zostanie schowany za szybą tylko żeby np. do tortu za opłatą był dodawany lukier. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 16:41 tak, to jest kierunek chyba najlepszy. np. dla członków Klubu GC tańsze gry w Steam Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: mała zmiana na GC 18.11.09, 20:26 Nie wiem czy żartujesz czy nie, ale gdyby dało się coś takiego wynegocjować to by było coś... chociaż szczerze Steama nienawidzę i nie używam Zresztą już tu się nie udzielam, niech inni się wypowiedzą ja mogę za nic słać tego premium-smsa tyle, że z 10,98pln do was trafia chyba około 6,50pln, już nie pamiętam stawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: mała zmiana na GC IP: *.chello.pl 18.11.09, 21:01 No coz ja nie zaplace, bo to samo albo porownywalne za darmo znajde gdzies indziej... dajcie mozliwosc komentowania njusow na innych stronach do ktorych linkujecie na glownej Odpowiedz Link Zgłoś
kamael80 Re: mała zmiana na GC 24.11.09, 12:43 Po dobrych paru dniach funkcjonowania "W skrócie" mogę wyrazić swoją opinię: nie przyzwyczaiłem się, nie podoba mi się. Muszę przeglądać dwie listy zamiast jednej, zaburza mi to płynność przeglądania - "dobra, przeczytałem... a, jeszcze z lewej". Do tego nie do końca są dla mnie jasne kryteria podziału. Bo pojawiały się już po lewej stronie dłuższe newsy, a w głównej kolumnie - króciutkie, jak chociażby ten o Bad Company 2 - Arica Harbor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: mała zmiana na GC IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.09, 13:52 Mnie też się nie podoba, a wizualnie jest jeszcze większy bajzel niż poprzednio. Odpowiedz Link Zgłoś