Dodaj do ulubionych

Alan Wake vs Heavy Rain

26.01.10, 15:26
Panie Serafin, ja normalnie zawsze jestem za Panem, ale tym razem to ja trochę nie rozumiem, a ja rozumiem BARDZO dużo, o ssso chodzi z tym newsem??

Hmmm...czy porównywanie ogórka do pomidora jest tak samo emocjonujące jak prównywanie kurzu do paprochów z pępka? Ale porównać można, zwłaszcza jeśli ktoś się interesuje ogórkiem, albo paprochami i pomidorami.
Obserwuj wątek
    • venmort Re: Alan Wake vs Heavy Rain 26.01.10, 16:40
      Porównywać jest rzeczą ludzką, więc porównujmy co się da, jutro może być za późno wink
      Ale faktycznie jest coś niepokojącego w tym zestawieniu i patrząc na "comparision 3" normalnie się zawieszam i wiszę tak, wiszę i reset jakiś by się przydał...
    • Gość: Mroku Re: Alan Wake vs Heavy Rain IP: *.wroclaw.mm.pl 26.01.10, 23:34
      a dla mnie to porównanie jest na miejscu, (i nie mówię tak, żeby wchodzić SS w dupę) jakoś zawsze wkładałem te gry do jednego worka pod względem mechaniki, rozgrywki i klimatu. I jak szukałem newsów o heavy rain, to zawsze przypominał mi się Alan Wake i zaraz przypominał mi się Alan Wake, może to naciągane ale obydwa tytuły wydają się być bardzo Lynchowskie.
    • Gość: Asiek to chłop Re: Alan Wake vs Heavy Rain IP: *.ver.abpl.pl 27.01.10, 12:24
      i tak kangurek kao lepsiejszy i na pc jest. Prawda?
    • hqpoznan Re: Alan Wake vs Heavy Rain 27.01.10, 23:03
      Wydaje mi sie że Alan Wake to bedzie centralny Horror a Havy Rain dobry thiller
    • Gość: el Re: Alan Wake vs Heavy Rain IP: 212.76.37.* 30.01.10, 13:45
      HR bardziej zblurowane na 'głębię'.
      news bez sensu.
      własnie sobie uswiadomiłem, że Sławek ma bardzo fajne nazwisko.
    • orgazm_proboszcza Re: Alan Wake vs Heavy Rain 30.01.10, 17:39
      Heavy Rain jest już recenzowane, a Alan Wake pozostaje zakamuflowanym projektem. To będzie kicha.
    • Gość: Mroku Re: Alan Wake vs Heavy Rain IP: *.wroclaw.mm.pl 30.01.10, 19:15
      Alana Wake'a robi Remedy od Maxa Payne'a 1&2. to nie będzie kicha, raczej jak już coś to dobry przegryziony bigos (z masą grzybów of course).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka