Dodaj do ulubionych

Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction

12.02.10, 11:29
@SS, a przypadkiem to nie taki mix tutaj będzie? Bo jak pamiętam z filmików to jak Cie ktoś zobaczył to pojawia się tam taki "duszek" Sama, ze niby tam go bedą szukac.. wiec takie przyklejanie jak w gow bylo by wygodne zeby szybko uciekac od przykrycia do przykrycia, zmieniając pozycje i zachodzać delikwenta z innej strony niż się spodziewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Shepard Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:11
      Sam Fisher nie wie na co się porywa...
    • Gość: swiat mnie nie koc Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:30
      Wolałem emo-grzywkę i torbę :]
    • Gość: SHEPARD Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:00
      Shepard?? nie, twoja stara....
    • Gość: hoplon Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.polityka.com.pl 12.02.10, 13:44
      E tam, na N4G (nie znacie serwisu, prawda?) są już filmy z pierwszych 20 minut rozgrywki. Między innymi z tą pierwszą grafiką.
    • Gość: shepard Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:44
      Gadająca reklama żarcia dla kotów mnie wygryzła?!
    • Gość: BUNCH Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.2-0.pl 12.02.10, 13:56
      Te fotografie są robione. "podkecane graficznie".
      Bullshity czy jak to się zwało?
    • Gość: BUNCH Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.2-0.pl 12.02.10, 14:04
      @hoplon: podaj link jeśli możesz, chętnie obejrzę.
    • Gość: hoplon Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.polityka.com.pl 12.02.10, 14:32
      @BUNCH - bardzo Cię proszę:
      www.n4g.com/News-474905.aspx
    • slawomir.serafin Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction 12.02.10, 14:55
      Bullshity czy jak to się zwało?

-----

bullshoty smile
    • slawomir.serafin Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction 12.02.10, 14:57
      @hoplon - to są dwa krótkie filmiki, w sumie cztery minuty, które pochodzą z pierwszych 20 minut gry - a nie całe 20 minut
    • Gość: BUNCH Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.2-0.pl 12.02.10, 17:24
      @slawomir.serafin: - dziękuję ślicznie.
      Właśnie coś mi śmierdziało że to wyraz podobny do "bullshit".
    • Gość: szepard Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.ghnet.pl 13.02.10, 00:49
      szepard??
    • Gość: Zobacz filmik któr Re: Nowe fotki ze Splinter Cell: Conviction IP: *.hu 13.02.10, 03:40
      Zobacz filmik który ZABIŁ!

tnij.org/strzegomskie_kurewki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka