Dodaj do ulubionych

Fallout 3 - czy warto

16.02.10, 11:22
Witam. Kurde nie mam w co grac, polknalem DA, Mass Effect 1, 2 i za rogiem czai sie pustka smile

Czy warto kupic teraz po smiesznej juz cenie Fallout 3?

Obserwuj wątek
    • k.bogusiewicz Re: Fallout 3 - czy warto 16.02.10, 14:37
      Zależy. smile Kwestia, czy wolisz oldschoolowy model RPG, czy nieco nowszy, nieco słabszy fabularnie, ale za to lepszy od strony gameplayu . W zasadzie, jeśli grałeś w Obliviona i Ci się podobał - F3 bierz w ciemno.
    • mroowson Re: Fallout 3 - czy warto 21.04.10, 02:17
      Ok, moze 2mce temu, ale Fallout 3 jest zdecydowanie gra warta polecenia, a tym
      bardziej kupna.

Grafika powala absolutnie, na plecach czasem mozna czuc dreszcze kiedy z radia
      leca stare utwory, a w tlacym sie autobusie widac szczatki infected ;]
      Nie ma co gadac, Fallout jest niesamowity, nie mam nawet slow na to, zeby
      wyrazic sympatie :p
    • veilon Re: Fallout 3 - czy warto 23.04.10, 18:39
      Pewnie że warto :] to jedna z najlepszych gier 2008 roku
    • arturk Re: Fallout 3 - czy warto 13.05.10, 17:42
      Nie wiem ile teraz kosztuje F3... jeśli około 50zł to warto, chodź ja osobiście
      nie wytrwałem do końca (pomimo faktu iż fallout 1 i 2 to moje osobiste top 10...
      nawet po odświeżeniu sobie drugiej części 3 lata temu). Fabuła zupełnie mnie nie
      wciągnęła, walka okazała mało satysfakcjonująca, postaci straciły na swojej
      wyrazistości, dialogi już tak nie wciągają jak te z 1 i 2... Z drugiej jednak
      strony jest klimat, jest całkiem spory, rozbudowany świat... jest co robić. Więc
      nawet jeśli jesteś podobnym malkontentem co ja i nie dotrwasz do końca to i tak
      gra powinna ci zapewnić kilka godzin fajnej zabawy
    • l4zarus Re: Fallout 3 - czy warto 08.06.10, 16:46
      moim zdaniem - warto.
      Sam kupilem kolekcjonerska z figurka kilka miesiecy temu.
      Fajna gra, ma klimat, i dosc specyficzne poczucie humorusmiledevil
    • davemustaine Re: Fallout 3 - czy warto 23.06.10, 18:56
      podobno bardzo dobra gra.
    • flim777 Re: Fallout 3 - czy warto 29.06.10, 10:21
      jasne ,że warto !
      kupuj bez zastanowienia, to jedna z najlepszych gier z ostatnich lat w jakie
      grałem,mimo ,że sam nie przepadam za rpg'ami oraz post apokaliptycznym ukazaniem
      świata - to po F3 zmieniłem zdanie smile
      zajebisty klimat ,świetna akcja ,super fabuła i mega rozległy świat wraz z
      niezliczoną ilością losowych zdarzeń - ta gra jest niesamowita i nie ma się co
      zastanawiać, totalny must have, tylko ostrzegam - zarezerwuj mnóstwo wolnego
      czasu, gra wciąga na maxa , setki lokacji do odwiedzenia ,notatki/historie do
      przeczytania , wpisy w kompach itp. ogromny świat po prostu i niesamowity klimat !!

za grosze można dorwać teraz wersję ze wszystkimi dodatkami - ukończyłem
      wszystkie,ale najbardziej z dodatków polecam Point Lookout i Broken Steel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka