Gość: twojastaraszepard Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:16 "Raz jeszcze siedzą, piją, lulki palą i grają na kanapie w Aliens vs Predator tym razem (przedtem było Mass Effect 2), komentując na bieżąco i czasem składnie nawet. Radek, Piotrek, kamera, akcja!" chyba ktos o kims zapomnia, hmmm ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyczłapka_do_kur Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.as.kn.pl 23.02.10, 22:44 Popieram witeka666. "Na kanapie" ze Sławkiem byłoby o wiele ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:52 sex Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 23.02.10, 22:57 Podobało mi się, ale nie spoczywajcie na laurach tylko starajcie się lepiej! Powinniście chyba pójść w kierunku większego rozluźnienia. W sumie mnie nie interesują tak bardzo konkretne informacje, bo takie to znajdę sobie sam, ale fajnie jest się pośmiać. A dziś śmiałem się z "patrzcie jaki jest zaradny" (gdy obcy wyszedł przez buzię ) i z kucyków. Kucykis vs Predator Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 23.02.10, 22:58 Chyba zostałem namówiony na zakup tej gry Tak na marginesie, to @Piotr zawsze tak "niewyraźnie" wygląda, czy sobie strzeliliście po jednym przed graniem tak na stres? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 23.02.10, 23:09 @j_uk_dev powiedzmy, że Piotr miał trudny poranek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.zone7.bethere.co.uk 23.02.10, 23:14 pierwszy od prawej jest prawiczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 23.02.10, 23:45 Fajne, fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
aryman222 Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 24.02.10, 00:27 ale , że Radek się wstydzi bycia z GC tom sie nie spodziewał Brodacz z niego kpi, a ten jak skała... a wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kallem Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.10, 06:54 Pan w okularach siedzący po lewej stronie jest niezwykle irytujący. Wygląda na MEGAnoob'a, a dodatkowo każdy jego "dowcip" wprawiał mnie w dreszcz zażenowania . Sam pomysł trafiony, ale nigdy więcej takich gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paroovka Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 09:22 o Konradzie SS nie wspomina, bo Konrad pisze złe felietony. Odpowiedz Link Zgłoś
megasoft45 Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 24.02.10, 11:01 w mass effect 2 są fajniejsze tańczące panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.10, 13:06 Świetna formuła róbcie tego więcej... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fe Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.kielce.vectranet.pl 24.02.10, 15:16 kucyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rascal Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 16:42 dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary herbatnik Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.chello.pl 24.02.10, 19:05 A ja mam prośbę. Kupiłem niedawno AvP, przeszedłem kampanię, pograłem chwilę w sieci i chciałbym teraz sprzedać tę cudną grę. Czy jest to w ogóle możliwe, czy może przez Steam jestem do śmierci przywiązany do tego niesamowitego wręcz dzieła? Oczywiście sprzedawałbym razem z kontem na Steamie, bo na nim jest tylko ta gra - zmusiła mnie żebym założył konto (inaczej nie mogłem odpalić gry ). Nie miałem do tej pory nigdy styczności ze steamem, bo prawie już nie gram w gry wideo (AvP kupiłem z sentymentu do poprzednich części)...Grę jestem skłonny sprzedać nawet za 55 zł (odbiór osobisty w stolicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolll Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 20:12 Tia. Spoko ale fukt fuktem trochę więcej luzu być powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
break-thru Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 24.02.10, 21:01 zdecydowanie za dużo kanapy w tej "kanapie" gadajcie sobie ale oglądać wole grę niż was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.timplus.net 25.02.10, 14:13 Też myślę , że powinniście w znacznej większości pokazywać grę. Gadać sobie możecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaytzev Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: 217.153.148.* 26.02.10, 14:58 Kampania mi się podobała, tylko była żałośnie krótka. Multi jest świetne. Ale co z tego, skoro połowę czasu spędzasz czekając na grę, a jak już zaczniesz to latencja(ping) nie spada poniżej 100 ms. Tak się nie da grać, już nigdy nie kupię FPSa z multi bez serwerów dedykowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsds Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.10, 22:01 14:10 konsolowy autoaim... padlem xD Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 26.02.10, 23:29 A mnie jeszcze ciekawi ile czasu spędziliście na tej kanapie, poza tymi okrojonymi 15 minutami I jeszcze ciekawi mnie, czy normalnie wam za ten czas zapłacono Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 27.02.10, 09:43 Niedługo też dodam gameplay z Aliena / Predatora i Marine.. ale na razie avatar www.youtube.com/watch?v=IpEvLNdR2rg Odpowiedz Link Zgłoś
strzyka_w_kolanie Re: Na kanapie - Aliens vs Predator 27.02.10, 12:31 BARDZO DOBRY film! Więcej takiego kontentu - właśnie po to wchodzi się na takie site'y - autorski kontent! Zalewski byl genialny, Gnyp OK, a tego gostka co macha kolanem to wiecej nie dawajcie bo on jest jakis chyba plciowo niezdecydowany. Bardzo dobry material. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethh Re: Na kanapie - Aliens vs Predator IP: *.chello.pl 27.02.10, 12:42 Ethan Mars to Origami killer !!! Odpowiedz Link Zgłoś