Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfinał

15.03.10, 17:50
Hmm... Po moim głosie na Morte remis 8 do 8 smile.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ivan Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 18:57
      No ludzie, Franko zostaje w tyle? Jak to tak? Buu crying
    • Gość: shep Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.krosno.vectranet.pl 15.03.10, 19:16
      Shepard?
    • Gość: Tulio Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 19:48
      Morte <3 kiss
    • Gość: wtf?! Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 20:03
      czemu Morte jest mniejszy od trzech??
    • Gość: ziomek Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.zory.vectranet.pl 15.03.10, 20:20
      Morte oczywiście!
    • r4lph2 Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina 15.03.10, 20:24
      Morte jest mniejszy od trzech bo to sama głowa czyli nic innego jak 1/3 całego ciała... głowa, tułów, kończyny tongue_out
    • Gość: masakraman Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 20:26
      co jest ludzie na frannko rodaka nie głosujecie tylko na jakąś sarkastyczną czaszkę
    • Gość: ziomek Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.zory.vectranet.pl 15.03.10, 20:39
      troszke dla mnie jesteś idiotą, skoro głosujesz na jakieś gówno tylko dlatego, że jest polskie hehe Pozdrawiam Sławka
    • Gość: :( Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.chello.pl 15.03.10, 21:07
      @ziomek
      Dla mnie ty jesteś troszkę idiotą. hehe
    • Gość: antyziomek Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.xdsl.centertel.pl 15.03.10, 21:21
      Ale się podlizuje redaktorowi big_grin
    • Gość: Xerxes Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: 94.254.167.* 15.03.10, 21:21
      Obrzucającym się fekaliami pawianom przypominam, że głosujemy tu na postać - nie na grę.

Franko.
    • Gość: CERN Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 21:28
      Regularnie czytam Gamecornera ale ostatnio zniechęcają mnie komentarze pod wiadomościami. Macie mnóstwo komentarzy śmieci np. ornitolog i shep a poza tym przegięciem są komentarze wulgarne i obraźliwe np. Shepard i murzyn. Jak już staracie się robić jakiś profesjonalny serwis to poświęćcie trochę czasu na moderację wpisów. Podpisy pod wiadomościami czyta wiele osób i oni sobie pomyślą co to za śmieciowy serwis skoro nawet nie potrafią zapanować nad komentarzami. Mój wpis nie ma na celu was obrażać czy zniechęcać do dalszej pracy a jedynie zwracam uwagę na coraz większy problem chamstwa i bezsensu w komentarzach. Pozdrawiam CERN
    • Gość: jednoglowy_pirat Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.chello.pl 15.03.10, 21:34
      Dzięki temu że kiedyś pojawił się Franko dziś Shepard nie wie na co się porywa!

A Morte? Pfff... słabe cv ;p
    • Gość: IksDe Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.timplus.net 15.03.10, 21:42
      Morrte
    • r4lph2 Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina 15.03.10, 21:44
      @CERN a od kiedy GC jest inny niż opisujące go 2 zdanie od końca ? tongue_out
    • fijau Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina 15.03.10, 22:28
      Franko zostaje w tyle, bo w odróżnieniu od Bitter Glory nie ma kręgu zaufanych fanów, którzy oszukują w głosowaniu...
    • Gość: luźny Gomez Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.toya.net.pl 15.03.10, 23:48
      ja natomiast w odróżnieniu od CERNa uważam że luźność wypowiedzi jest zaletą tego serwisu, nie raz dzięki temu odnalazłem trafne tło do słów recenzentów co razem dało mi właściwy obraz całego wątku (sprawdzone w praktyce).

Oby tak dalej smile
    • vounsky Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina 16.03.10, 00:19
      @Gomez - mylisz chamstwo z luźnością najwyraźniej...
    • Gość: loki666 Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 01:55
      Franko oczywiscie smile Dobrymi tekstami rzucal hehehe...
    • Gość: vee Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.chello.pl 16.03.10, 03:45
      jakim cudem ma niby wygrać czaszka w walce wręcz z Franko... to nie konkurs popularności Oo

strasznie słaby ćwierćfinał.
    • Gość: gary_joiner Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: 188.33.194.* 16.03.10, 08:26
      Obawiam się, że Franko sra na ten plebiscyt i jego chodnik sad
    • Gość: marcin Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.wmdata.fi 16.03.10, 08:50
      Franko przegrywa z jakimś kościejem? SKANDAL!!!
    • furtianludwik Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina 16.03.10, 10:19
      Jestem Klocek a Łysy to mój człowiek
    • Gość: Kokodżambo Re: GameCorner Deathmatch XXI - Trzeci ćwierćfina IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 10:33
      "Spadaj pierdoło" jestem za Franko xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka