phantom-lord 27.03.10, 14:11 szkoda tylko ze to ubisoft. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
han_solo_79 Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 15:24 @phantom-lord "szkoda tylko ze to ubisoft." O tam, hop na konsole jak DRM przeszkadza. Can't wait (pod warunkiem że jak twierdzi don będzie tak dobre jak na konsolach). Odpowiedz Link Zgłoś
george_85 Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 16:08 "O tam, hop na konsole jak DRM przeszkadza." Kolejny don... Nie rozumiem, co Was tak boli w graniu na PC. Dostajecie kasę, za każdą zakupioną konsolę? Gra będzie raczej głupawa jak trailer, w którym milicja zmieniła się nagle w policję, a do tego ta peleryna elfów jest naprawdę super. "Wanted war criminal" który dostaje kulkę, tia... superaśna giera. Bardzo przemyślana. :] Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 16:58 @george_85 heheh wiesz - ludzie po prostu z czasem zaczynają rozumieć, że urządzenia dedykowane są bardzo wporzo do obierania ziemniaków obieraczka, do mycia naczyń zmywarka, do otwierania piwa otwieracz a do grania konsola do gier btw. z tego co wiem Han Solo nie ma konsoli no chyba, że niedawno kupił i mi nie powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 17:03 @george_85 a co do konsolowego Graw - looknij tu: www.gametrailers.com/video/air-strike-graw-2/16162 tak wyglądał Graw na konsolach - zupełnie inna gra niż na pc i był ZAJEekhm.... jeśli nowy Ghost Recon będzie trzymał się tej konwencji to kupię go w dniu premiery nawet jeśli będzie kosztował 249 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 17:38 tu przykład bardziej taktycznego rozwiązywania akcji: www.gametrailers.com/video/cross-com-commands-graw-2/16163 a tu ogólne spojrzenie na tą świetną grę www.gametrailers.com/video/advanced-war-graw-2/17610 Odpowiedz Link Zgłoś
martines-online Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 17:43 O tam, hop na konsole jak DRM przeszkadza ---- Coś mi mówi, że konsole też się tym zarażą, ...zaraz po zdominowaniu PC'ta Odpowiedz Link Zgłoś
777newbetterfastersatan Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 18:22 Ghost Recon jest zwykłą strzelawką, od czasu tej części co się działa w Mexico City. Jak na strzelawkę to nawet nie jest zły, ale to tylko strzelawka. Pierwsza część to była solidna gra taktyczna, teraz jest strzelawką. Podobną "ewolucję" przeszła też inna seria sygnowana Tom Clancy - Rainbow Six. Odpowiedz Link Zgłoś
raptorr119 Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 20:44 www.youtube.com/watch?v=r0mp75H7hT4 ;d Odpowiedz Link Zgłoś
bulekman Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 21:38 Jeśli pecet umrze to konsole zniszczą się same. W końcu wtedy gry będą tańsze i niegdyś pctowi piraci przerzucą się z braku alternatywy na konsole co zaowocuje możliwe że nawet bardziej restrykcyjnymi DRMami, a jeśli pokona je coś w stylu onlive to nie wytrzymam i przejdę znowu na ciemną stronę grania tzn. znów stanę się piratem. Odpowiedz Link Zgłoś
phantom-lord Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 21:45 @martines-online "Coś mi mówi, że konsole też się tym zarażą, ...zaraz po zdominowaniu PC'ta " no przeciez trzeba bedzie jakos ten rynek wtorny wyeliminowac Odpowiedz Link Zgłoś
george_85 Re: Żywe duchy biją Rosjan 27.03.10, 22:29 Don ---> Nawet nie zamierzam dyskutować z Tobą na temat związany z hardware, bo to nie ma najmniejszego sensu. Powiem tylko, że będę pierwszy który kupi konsolę, jeśli wydadzą na nią Arma 2, Black Sharka, Flaming Cliffs, etc etc w niezmienionej mechanice i zaawansowaniu... Na razie pad x360 do PC w zupełności wystarcza mi do tego ułamka mainstreamu multiplatformowego, który mnie interesuje. Grałem zarówno w GRAW 1 i 2 i są to IHMO całkiem przyzwoite gry z tych lżejszych. Po prostu ten zwiastun mnie rozbawił. Zbyt duże nagromadzenie głupot na milimetr taśmy filmowej.. Nawet jak na future-trelemorele... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Żywe duchy biją Rosjan 28.03.10, 00:37 @george_85 co do tego typu gier, które wymianiasz - pełna zgoda. Tu pecety są nie do pokonania. konsole to inny target - nie będę więc Cie namawiał jedno małe "ale" -> to GRAW w jakie grałeś to zupełnie inne GRAW niż to konsolowe - obejrzyj filmy jakie podrzuciłem Ja grałem w Pecetowe GRAW 1 (nawet mi się średnio podobało), GRAW2 (dramat) i konsolowe GRAW1 (fajne) i GRAW2 (RE WE LA CJA), wiem co mówię Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Żywe duchy biją Rosjan 28.03.10, 13:28 Ghost Recon zajebistym? Ocieka kiczem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
strzyka_w_kolanie Re: Żywe duchy biją Rosjan 28.03.10, 21:16 Fajny, chyba, że masz 15 lat i właśnie odkryłeś do czego służy twój "miecz świetlny" między nogami - nie, niestety nie do obrony galaktyki... Odpowiedz Link Zgłoś