m_finka 20.04.10, 18:05 www.dozengames.com/Room-Escape/21950/Dozengames-Apartment-Escape.html Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funkcjonariusz_angua Re: Dodaję nową :) 22.04.10, 14:45 Nie mam pojęcia, co z tym zrobić:] Mam kilka przedmiotów, ale nie wiem jak ich użyć(latarki nawet nie mogę wyjąć ze schowka). Odkryłam tylko, że jak się najedzie tym czymś czarnym, o wyglądzie spuchniętego śrubokrętu na linijkę, to się pokazuje dziurkowany krzyżyk. Jakaś podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: Dodaję nową :) 22.04.10, 20:27 Latarke wyjelam bez problemu, moze masz cos z przegladarka? Spuchniety srubokret to lupa, a krzyzyk przyda sie na obrazie z szachownica. Ja poki co szukam kontaktu, zeby telefon podlaczyc, nie widzialas gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 12:07 W pomieszczeniu z sofą i niskim stołem, pierwszym chyba. Gniazdko jest tuż nad podłogą przy drzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 16:45 Znalazlam jeszcze wczoraj, zaraz powyslaniu posta - jak zwykle Przyzwyczailam sie z innych gier, ze jak cos jest uzyteczne to powinno byc na zblizeniu i tu mnie zmylili Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 17:23 Domyśliłam się tego, ale za Chiny nie mogę tego krzyżyka ułożyć, a przynajmniej nic się nie dzieje, jak wydaje mi się, że ułozyłam A co zrobić z kodem z telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 17:24 A latarki nie mogłam podnieść,bo nie włożyłam w nią baterii Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 17:28 Trochę sobie pogadam ze sobą Wpisałam kod z telefonu, ale nic się nie dzieje I jak wyjąć to coś z butelki? Odpowiedz Link Zgłoś
loira Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 17:40 kod z telefonu byl do drzwi chyba, ale najpierw karty do nich potrzebujesz. na szachownicy klikaj na pelne pola zeby krzyzyk zrobic. Do kartki z butelki potrzebna jest penseta. Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 17:48 Kurcze no, klikam na pełne pola i nic się nie dzieje. A wychodzi mi krzyzyk o wymiarach 6 kwadratów w pionie i 5 w poziomie. Da się inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Dodaję nową :) 23.04.10, 19:05 Znowu utknęłam Skąd wziąć kartę do drzwi? I jak użyć młotka i noża? Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Dodaję nową :) 24.04.10, 12:40 Młotkiem walnij w obraz, kod z rysunku jest do sejfu. Tam znajdziesz kartę. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: Dodaję nową :) 24.04.10, 12:43 A nóż to chyba po wyjściu jest potrzebny, bo w trakcie uciekania go nie używałam Odpowiedz Link Zgłoś