Dodaj do ulubionych

Red Dead Redemption - pierwsze wrażenia

21.05.10, 10:39
No dobra, kto już grał? Jak pierwsze wrażenia? Ja jeszcze nie mam gry, ale #@!# nie mogę
sie doczekać!
Obserwuj wątek
    • fatih Red Dead Redemption 21.05.10, 21:50
      Gierka na poczatku wydaje sie taka sobie ale pozniej sie baaaardzo rozkreca smile
      Dlugo sie nie zastanawiaj bo za chwile nie bedzie jej w sklepach (Polska jak i cala Europa
      dostala smiesznie male ilosci).
      Pozdrawiam
      • krisk Re: Red Dead Redemption 22.05.10, 12:39
        A jak tam multiplayer? Jest przynajmniej na (moim zdaniem wysokim) poziomie GTA 4?

Swoją drogą - odniosę się do twoich słów dotyczących dostępności Red Dead
        Redemption u nas. Chciałem wykorzystać promocje -50% z kompanii graczy w sklepie
        Cenega ale gra... Nie jest dostępna (w wersji na PS 3 - tylko edycja specjalna
        jest dostępna, a na xbxoa tylko podstawowa). Nie jest dostępna w dniu
        premiery w sklepie oficjalnego polskiego dystrybutora
        .
        • radek.zaleski Re: Red Dead Redemption 24.05.10, 15:23
          To prawda, nawet o tym napisałem:

polygamia.pl/Polygamia/1,94534,7925960,Red_Dead_Depletion__czyli_gdzie_jest_moja_gra.html

krisk napisał(a):

> A jak tam multiplayer? Jest przynajmniej na (moim zdaniem wysokim) poziomie GTA
          > 4?
          >
          > Swoją drogą - odniosę się do twoich słów dotyczących dostępności Red Dead
          > Redemption u nas. Chciałem wykorzystać promocje -50% z kompanii graczy w sklepi
          > e
          > Cenega ale gra... Nie jest dostępna (w wersji na PS 3 - tylko edycja specjalna
          > jest dostępna, a na xbxoa tylko podstawowa). Nie jest dostępna w dniu
          > premiery w sklepie oficjalnego polskiego dystrybutora
          .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka