wujekstanek 10.11.10, 08:48 Tak jak w temacie, ktoś to już zrobił? Ja jakieś półgodziny temu przeniosłem konto (bardzo łatwo się to załatwia za pomocą xbox.com), ale jeszcze nie miałem okazji sprawdzić w działaniu - jestem w pracy. A wy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchy_ błąd 10.11.10, 09:02 "O nie... to nie powinno było się zdarzyć." Taka informacja wyskoczyła mi podczas migracji. Teraz to nawet zalogować się na stronie nie mogę, bo ciągle ten błąd wyskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: błąd 10.11.10, 09:10 To ciekawe, jak dokonałem migracji krok po kroku stad - www.onlinecenter.pl/7308/Aktualnosci/Xbox-Live-w-Polsce-migracja-konta-krok-po-kroku.html i nie miałem problemów, dostałem nawet maila od MS że wszystko poszło zajebiście i już jestem PL Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Migracja konta na XBL 10.11.10, 09:11 A ja chyba nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ponieważ nie potrafię według tej instrukcji się przenieść. Wchodzę w moje konta, automatycznie przenosi mnie wtedy na amerykańską stronę i nie mam tam opcji zmień region konta. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: Migracja konta na XBL 10.11.10, 09:24 arczi - no właśnie przez tę stronę amerykańską to robisz mówię ci - rób tak jak jest w instrukcji i wszystko będzie cacy Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Migracja konta na XBL 10.11.10, 09:29 Już poradziłem sobie. Dzięki^^ Odpowiedz Link Zgłoś
thaniell Re: Migracja konta na XBL 13.11.10, 20:21 Witam wszystkich Forumowiczów.Jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość smile Mam pytanko apropo migracji na polskiego live'a czy już coś więcej wiadomo na temat powstałego problemu, no i czy został już naprawiony ? I jak szanowni forumowicze poradzili sobie z tym problemem ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Migracja konta na XBL 13.11.10, 21:04 Najpierw powinieneś powiedzieć, o który problem Ci chodzi, bo tych było kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
thaniell Re: Migracja konta na XBL 14.11.10, 10:06 No tak masz rację wyraziłem się mało precyzyjnie,ale chodzi Mi o ogólnie czy na dzień dzisiejszy można zrobić migrację bez jakichś komplikacji ? nie znam listy zaistniałych problemów więc trudno Mi się jest do nich odnieść, wiem tylko tyle co przeczytałem na stronie głównej żeby się wstrzymać z migracją bo coś tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
yupikpl Re: Migracja konta na XBL 14.11.10, 16:37 Ja robiłem migrację w czasie ogłoszonego alarmu. Dostałem info "ups, to nie powinno się..." ale po godzinie byłem przeniesiony - abonament gold przedłużyli o miesiąc (do 10 następnego miesiąca - to chyba norma, bo z wypowiedzi ludzi na forum wynika, że przedłużają do 10 dnia miesiąca, ja załapałem się na praktycznie dodatkowy miesiąc ), punkty do kupowania na marketplace się przeniosły, można kupować punkty przy pomocy karty kredytowej (ale wychodzi sporo drożej niż zdrapki na allegro). Tylko uzupełniłem sobie mój profil o prawdziwe dane. Punktów za migrację jeszcze nie dostałem, ale ponoć do miesiąca każdy co zmigrował je dostanie. Po prostu po pozornie nieudanej migracji poczekałem godzinkę i okazało się, że jednak wszystko działa poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
c0y Re: Migracja konta na XBL 15.11.10, 11:49 Przed chwilą przeniosłem konto z UK. Przeniosły się punkty jak i abonament GOLD. Co ciekawe abonament przed przeniesieniem kończył się 2 grudnia 2010. Po przeniesieniu wskoczyła data 15 grudnia 2010. Miło z ich strony Odpowiedz Link Zgłoś
thaniell Re: Migracja konta na XBL 15.11.10, 18:04 Wielkie dzięki za cenne rady,nie pozostaje mi nic jak zmierzyć się z migracją Odpowiedz Link Zgłoś
largo Re: Migracja konta na XBL 22.11.10, 18:53 Czy ktoś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy mając jeszcze "niezemigrowane" konto i kupując grę w Microsoft Market będzie to legalny zakup jeśli adres musimy podać wtedy zagraniczny, z kraju na który konto rejestrowaliśmy? Oczywiście nie mówię w tym przypadku o kupowaniu gier na konsolę a tzw. gier Games For Windows Live które to konta GFWL są także w usłudze Live. Póki co, nasz kraj nie jest dostępny w Markecie i nie da się w ogóle nic kupić po emigracji konta. Odpowiedz Link Zgłoś