aneczka22wawa 06.05.10, 21:54 Witam czy jest ktos jeszcze kto padł ofiarom oszustwa . konto zostało zablokowane okolo 300 osob kupilo towar u tego uzytkownika.prosze o kontakt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaka3 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 08.05.10, 10:18 Nietety jestem w takiej samej sytuacji co Ty.. asia_rafal_777 oszukała napewno dużo więcej osób.około 500 . Czekam jeszcze kilka dni ale myśle ze nie obejdzie sie bez zgłoszenia na policje Odpowiedz Link
aginchen Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 09.05.10, 20:55 Witam Cię Aneczko!!! Przed paroma dniami koleżanka zamawiała mi perfumy avon od "asia i rafał"no i i jak już przelała pieniądze a zrobiła to rano .Wieczorem zostało jego konto zablokowane...To było na kwote 130 euro... Takie coś w ogóle nie powinno mieć miejsca....Tak po prostu się nie robi...nie wiem co w takiej sytuacji robić... Na razie czekam chociaż wątpiE czy do koleżanki perfumy dojdą.... Jestem bardzo rozczarowana tym oszustwem... Odpowiedz Link
marlena9004 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 09.05.10, 21:57 Witam Was serdecznie :) ja także zostałam oszukana przez to konto i nie wiem co w tej sytuacji robić, napiszcie co Wy zamierzacie i czy ktoś z Was jest z Krakowa. Odpowiedz Link
marlena9004 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 09.05.10, 22:02 Witam Was serdecznie:) ja także zostałam oszukana przez to konto, nie wiem co w takiej sytuacji robić, pisałam mnóstwo maili ale jakoś im się nie pali żeby cokolwiek odpisać, zwyczajne oszustwo, będę zmuszona zgłosić to na policje a Wy co planujecie? pierwszy raz się spotkałam z oszustwem na allegro więc proszę o jakiekolwiek rady. ktoś z Was może mieszka w Krakowie? Odpowiedz Link
tomaka3 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 10.05.10, 07:35 niestety musimy wszyscy isc na policje i to zgłośić. :( Odpowiedz Link
marlena9004 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 10.05.10, 10:40 mam tylko nadzieje, że dużo osób zgłosi to na policje i nie umorzą postępowania przeciwko nim :( Odpowiedz Link
aneczka22wawa Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 10.05.10, 14:29 Witam, Ja czekam jeszcze 7 dni i zglaszam sprawe na policje.Wszystkich do tego zachecam.Jezeli bedzie nas wiecej ,mamy szanse na odzyskanie pieniedzy. Odpowiedz Link
tomaka3 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 10.05.10, 23:06 witam mam jeszcze jedno pytanie do osób oszukanych... czy ktoś miał wogóle jakis kontakt z osobą sprzedająca.? No nie wiem rozmawiał telefonicznie lub na maila odpisał...? Odpowiedz Link
marlena9004 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 11.05.10, 09:18 ja nie miałam z nim żadnego kontaktu jeżeli ktoś już był na policji proszę się podzielić co jest potrzebne do zgłoszenia, ja jeszcze poczekam, ale szybciej doczekałabym się cudu. Odpowiedz Link
ma_rti111 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 14.05.10, 20:00 Witam wszystkich! Mnie również pierwszy raz zdarzyło się oszustwo przez sprzedającego. Zastanawiam się czy iść na policję bo obawiam się że za dużo z tym zachodu a kasy i tak nie odzyskam. Z drugiej strony w grupie siła więc może się uda. Co robicie? Był już ktoś zgłosić? POzdrawiam Odpowiedz Link
paulinam261 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 17.05.10, 16:44 Witam. Ja również zostałam oszukana. Chciałabym porozmawiać z kimś kto zgłosił już na policji. Odpowiedz Link
marlena9004 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 19.05.10, 11:29 czy ktoś był już na policji? jakie dokumenty są potrzebne? Odpowiedz Link
marlena9004 Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 02.06.10, 17:52 byłam na policji, służę radą :) Odpowiedz Link
majka-pl Re: oszukani przez asia rafał-perfumy 28.10.10, 16:35 Niestety jestem kolejną osoba oszukaną :/ Zakupiłam perfumy i do dziś ani kasy ani towaru, konto zostało zablokowane i nic się nie da zrobić :( Odpowiedz Link
hopkinsus Mam zasadnicze pytanie 27.04.12, 21:21 Czy ten oszust miał zarejestrowaną firmę? Bo jeśli nie to wcale mi nie jest was żal. Połaszczyliście się na parę złotych i macie klops. Odpowiedz Link