toread 17.11.10, 00:45 Hej, może byśmy pograli razem w AC: B? Na jaką platformę zamierzacie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radek.zaleski Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 00:46 a na co masz? toread napisał(a): > Hej, > może byśmy pograli razem w AC: B? Na jaką platformę zamierzacie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
legileg Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 13:23 Biorę wersje na PS3... W końcu "free membership" nie pozwala skorzystać z funkcjonalności dostarczanej przez twórców, a ze budżet na ten rok nie pozwala opłacić haraczu zadowolę się wersją konkurencji świadom jej ułomności, koniecznej instalacji, niewygodnego pada i darmowego dlc... Swoją drogą co z tą obiecaną promocją od Vobis? Czekam i czekam, a Ultima ponoć wysyła już jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kcieciol Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 14:19 Na PS3 .Czekam na kuriera ( do jutra albo w piątek ) . Nick pioterk . Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 17:03 polygamia.pl/Polygamia/1,94534,8667883,Oferta_dla_czytelnikow_Polygamii___Assassin_s_Creed_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pcszopen Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 18:31 Ja kupuję na X360, jutro już ma być w sklepie tu we Wrocławiu za 189zł. X360 tag: pcszopen Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 18.11.10, 03:09 Ja w takim razie odpadam, zakupiłem kilka godzin temu na przedpremierze w empiku kolekcjonerkę na PS3. I mam zresztą problem z wpisaniem kodu na dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 18.11.10, 12:47 Pfff, to czego nie pogadaliśmy, skoro tam byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 18.11.10, 13:15 Well, nawet przeszedłeś obok mnie, idąc z Koso i resztą na scenę. Stwierdziłem jednak, że po pierwsze, możesz mnie nie pamiętać z twarzy (widzieliśmy się w końcu cały jeden raz), po drugie, nie chciałem przeszkadzać, szczególnie widząc w którą stronę zmierzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 20.11.10, 11:40 To co z tym multi w AC:B? Ja bardzo chętny na PS3 - może by przenieść dyskusje do tematu o piątkowym graniu i tam zaproponować? Odpowiedz Link Zgłoś