Dodaj do ulubionych

Assassin's Creed: Brotherhood - gramy!

17.11.10, 00:45
Hej,
może byśmy pograli razem w AC: B? Na jaką platformę zamierzacie kupić?
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 00:46
      a na co masz?

toread napisał(a):

> Hej,
      > może byśmy pograli razem w AC: B? Na jaką platformę zamierzacie kupić?
      • toread Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 01:55
        360 ofkors
        • legileg Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 13:23
          Biorę wersje na PS3... W końcu "free membership" nie pozwala skorzystać z funkcjonalności dostarczanej przez twórców, a ze budżet na ten rok nie pozwala opłacić haraczu zadowolę się wersją konkurencji świadom jej ułomności, koniecznej instalacji, niewygodnego pada i darmowego dlc...

Swoją drogą co z tą obiecaną promocją od Vobis? Czekam i czekam, a Ultima ponoć wysyła już jutro.
          • kcieciol Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 14:19
            Na PS3 .Czekam na kuriera ( do jutra albo w piątek ) . Nick pioterk .smile
          • radek.zaleski Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 17:03
            polygamia.pl/Polygamia/1,94534,8667883,Oferta_dla_czytelnikow_Polygamii___Assassin_s_Creed_.html
            • pcszopen Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 17.11.10, 18:31
              Ja kupuję na X360, jutro już ma być w sklepie tu we Wrocławiu za 189zł.
              X360 tag: pcszopen
        • arczisan Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 18.11.10, 03:09
          Ja w takim razie odpadam, zakupiłem kilka godzin temu na przedpremierze w empiku kolekcjonerkę na PS3. I mam zresztą problem z wpisaniem kodu na dodatki.
          • toread Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 18.11.10, 12:47
            Pfff, to czego nie pogadaliśmy, skoro tam byłeś?
            • arczisan Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 18.11.10, 13:15
              Well, nawet przeszedłeś obok mnie, idąc z Koso i resztą na scenę. Stwierdziłem jednak, że po pierwsze, możesz mnie nie pamiętać z twarzy (widzieliśmy się w końcu cały jeden raz), po drugie, nie chciałem przeszkadzać, szczególnie widząc w którą stronę zmierzasz.
              • ninesly Re: Assassin's Creed: Brotherhood - gramy! 20.11.10, 11:40
                To co z tym multi w AC:B? Ja bardzo chętny na PS3 - może by przenieść dyskusje do tematu o piątkowym graniu i tam zaproponować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka