Dodaj do ulubionych

Promocje na Appstore

24.11.10, 23:52
Z okazji dnia Dziękczynienia, można wyłowić kilka perełek w świetnej cenie np. po raz kolejny został przeceniony Monkey Island (obie części) i obecnie kosztuje 1.99$. Tak właściwie każdy znajdzie coś dla siebie: Fantastic Contraption za 0.99$ (druga część za 2.99$), Asphalt 5 za 0.99$, Let's Golf 0.99$ + wiele nowych tytułów od EA i inne Gameloft'u. Jeżeli jeszcze nie wykorzystaliście szansy, to warto zagrać w niektóre perełki za niską cenę smile
Obserwuj wątek
    • toread Re: Promocje na Appstore 24.11.10, 23:54
      A możesz podać jeszcze linki do App Store, dla prostszej obsługi?
    • Gość: Niekumaty Re: Promocje na Appstore IP: *.icpnet.pl 25.11.10, 00:10
      Ja moze dodam, ze promocja potrwa podobno do niedzieli. Duzo
      gier po 0,79€. Wpiszcie w wyszukiwarce GAMELOFT. Ja kupilem: Splinter
      Cell Conviction, Brothers in Arms 2, GT Racing, Hero of Sparta 2, The Settlers,
      zastanawiam sie nad Shrek Forever.
      • mariooo_1993 Re: Promocje na Appstore 25.11.10, 10:37
        Na Appstore polecam "unblock me" nie wiem czy nadal jest darmowa ale ja trafiłem na free big_grin (bardzo wciągająca gra logiczna)

Polecam także galaxy on fire 2 świetna grafika i złożona fabuła i co najważniejsze jest w PL brawo (Mam nadzieję że cena spadnie, bo sam kupiłem za 0,79€ z okazji premiery, a teraz kosztuje ok 5€ uncertain)
    • toread The Moonsters dzisiaj za darmo 05.12.10, 14:22
      Hej,
      spieszę donieść, że bardzo fajna polska gra The Moonster dzisiaj za darmo na App Store:
      itunes.apple.com/us/app/moonsters/id391769732?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
      Jeżeli ktoś nie ma, to polecam. Nasza recenzja gry tutaj: polygamia.pl/Polygamia/1,105409,8521211,iRecenzja__The_Moonsters.html?bo=1
    • crinos_pl Re: Promocje na Appstore 16.12.10, 14:07
      Witam,

Spiesze powiadomic o obnizce cen w AppStore na gry EA. Niektore gry,
      zarowno starsze, jak i najnowsze, sa przecenione do 1$. Przykladowe
      tytuly: NFS Hot Pursuit, Madden NFL 11, Sim City HD, Mirror's Edge,
      Reckless Racing, Monopoly - to tytuly gier na iPada. Polecam smile
    • pancho Re: Promocje na Appstore 17.12.10, 23:58
      Święty Borgo rozdaje prezenty, czyli świąteczna promocja na Neuroshime Hex. Cena 0,99$ do 24 grudnia

itunes.apple.com/pl/app/neuroshima-hex/id391297152?mt=8
      https://www.neuroshimahex.com/wp-content/uploads/timthumb16.jpg
    • toread Re: Promocje na Appstore 22.12.10, 01:35
      Puzzle Agent HD za 1$ na App Store: itunes.apple.com/us/app/puzzle-agent-hd/id383232240?mt=8

Nasza recenzja tutaj: polygamia.pl/Polygamia/1,108240,8740237,Puzzle_Agent___kryminalne_zagadki_lamiglowek.html?bo=1

Wygląda na to, że warto.
    • pancho Re: Promocje na Appstore 27.01.11, 14:20
      Od dzisiaj od 30 stycznia trwa promocja na Neuroshime Hex. Cena spadła z 4,99$ do 2,99$. Przypomnę co znalazło się w najnowszej aktualizacji:

Neuroshima Hex 1.2 - Trzech Wspaniałych - iPad, Retina & Game Center

1. Neuroshima Hex stała się uniwersalną aplikacją. Czy to ekran Retina czy iPad, grafika dostosowana jest do jak najlepszej rozdzielczości.

2. Neuroshima Hex w wersji iPad ma przebudowany interfejs użytkownika w czasie rozgrywki i przy używaniu menu. Dzięki czemu wykorzystywane są wszystkie korzyści z posiadania większego ekranu i poprawił się jeszcze bardziej komfort zabawy.

https://www.neuroshimahex.home.pl/misc/photo%202.jpg

3. Pojawiło się wsparcie dla Game Center w kategorii Leaderboards. Gracze pokonując komputerowych przeciwników zdobywają punkty, które zapisywane są w jednej z trzech tabeli wyników. Punkty są kumulowane i bardziej doświadczeni gracze będą wyżej w tabeli.

4. Pojawiło się wsparcie dla Game Center w kategorii Achievements. Do zdobycia czeka aż 54 osiągnięć! Od prostych jak zniszczenie bazy przeciwnika, po umiarkowane jak efektowny atak określonymi jednostkami, po trudniejsze jak zwycięstwo bez straty punktów wytrzymałości.

https://www.neuroshimahex.home.pl/misc/photo%201.jpg

Chciałbym jeszcze dodać, że Neuroshima Hex zdobyła ostatnio dwa wyróżnienia.

Została uznana za Grę Roku 2010 na iOS według serwisu GameShark:
      www.gameshark.com/goty/2010/
      oraz zajęła drugie miejsce w serwisie TouchGen w kategorii gier Karcianych i Planszowych na iOS w roku 2010:
      www.touchgen.net/2010-editors-choice-awards
    • fisz96 Re: Promocje na Appstore 27.01.11, 18:43
      Dzięki za informacje
    • toread GTA Chinatown Wars o połowę taniej 04.02.11, 15:39
      GTA Chinatown Wars - jedna z najlepszych gier na iPhone i iPada do 6 lutego za połowę ceny. Link do iTunes: itunes.apple.com/us/app/grand-theft-auto-chinatown/id386183589?mt=8
    • toread Re: Promocje na Appstore 24.02.11, 14:54
      blog.gameloft.com/index.php/2011/02/24/gamelofts-surprise-sale/
      30 gier Gameloftu po 0,99$ - enjoy
    • pancho Re: Promocje na Appstore 14.04.11, 12:17
      Mega promocja!

Neuroshima Hex za 2,99$ (-40%)

Neuroshima Hex Puzzle za 0,99$ (-66%)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka