Dodaj do ulubionych

Logowanie.

IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 07:53
Witam. Zawsze jak włączałem xbox'a (jak jeszcze nie był podpięty do live) to zawsze! mi się zalogował automatycznie do profilu, a teraz mi się nie zawsze loguje, i muszę ręcznie się lognąć. Czy Wy też tak macie, lub kiedykolwiek mieliście? Od czego to jest? (autologowanie włączone)

Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • suchy_ Re: Logowanie. 10.12.10, 10:04
      Mój Xbox zawsze jest podpięty do sieci i też zdarza się, że podczas uruchamiania nie loguje się. Osobiście mi to nie przeszkadza, gdyż logowanie trwa 2-3 sekundy.
      • Gość: Maślanka. Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 10:15
        Mój też jest podpięty 24/h do internetu, ale czemu czasem się nie loguje?
        Od czego to zależy?
        • Gość: Maślanka Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.10, 15:25
          Co? od czego to zależy?
          • Gość: Maślanka Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 14:52
            To co, miał ktoś jeszcze tak? Od czego to jest?
            • Gość: maślanka Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 17:33
              up!
            • sirmadness Re: Logowanie. 17.12.10, 17:37
              Też tak mam, a kogo to obchodzi od czego to zależy ? Aż tak Ci to przeszkadza ?
              • Gość: Maślanka. Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 18:56
                Nie, nie przeszkadza, ale chcę wiedzieć od czego to jest.
                Wie ktoś?
                • Gość: Maślanka Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 10:02
                  up
                  • Gość: Maślanka Re: Logowanie. IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 14:36
                    Up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka