31.01.11, 16:25
Siemano . W lutym będę miał Kinect'a ale mam "starego" X-360 czy potrzebuję jakiegoś dodatkowego zasilacza . Jeżeli tak to czy on jest w każdym zestawie Kinecta ?
Obserwuj wątek
    • sirmadness Re: Kinect . 31.01.11, 16:43
      Nic nie potrzebujesz, tylko będziesz musisz kinkieta podlączyć do prądy
      • sirmadness Re: Kinect . 31.01.11, 16:44
        *prądu
      • lagmanic Re: Kinect . 02.02.11, 00:34
        Nie kupuj . U mnie stoi i się tylko kurzy
    • prawdak Re: Kinect . 31.01.11, 16:44
      potrzebujesz przejsciowki nie wiem czy jest w każdym ale na allgro pisze czesto" + przejsciowka, albo działa na wszystkich modelach tym starszych" itd
    • fisz96 Re: Kinect . 31.01.11, 17:01
      A przejściówki są w każdym zestawie kienct ?
      • mosak95 Re: Kinect . 01.02.11, 19:57
        Jak chcesz podłączyć do konsoli slim, to nie potrzebujesz nic.
        A jeżeli chcesz do starszej konsoli, to potrzebujesz zasilacz do Kinecta.
        Tutaj masz przykładową aukcje samego zasilacza:
        allegro.pl/zasilacz-i-przejsciowka-kinect-do-kazdego-xbox360-i1431296926.html
        Masz tam również schemat podłączenia.
        Jak kupujesz samego Kinecta (bez konsoli Slim) np. tu:
        allegro.pl/kinect-do-kazdego-xbox-360-gra-zasilacz-gw24m-i1421362526.html
        to masz w zestawie zasilacz.
      • vojciech Re: Kinect . 03.02.11, 09:38
        Nie potrzebujesz żadnego dodatkowego zasilacza, aukcje na allegro to niestety przekręty, w każdym opakowaniu jest wszystko to co potrzebne do podłączenia kinecta zarówno do slima jak i starej x360.
        • mosak95 Re: Kinect . 03.02.11, 09:50
          vojciech napisał(a):

> Nie potrzebujesz żadnego dodatkowego zasilacza, aukcje na allegro to niestety p
          > rzekręty, w każdym opakowaniu jest wszystko to co potrzebne do podłączenia kine
          > cta zarówno do slima jak i starej x360.

A właśnie, że nie w każdym.
          Wyciągnięte kinect z zestawu bundle nie mają zasilacza, tak jak napisał pimpnino.
    • pimpnino Re: Kinect . 02.02.11, 09:01
      Uważaj na allegro, często wyciągają Kinecty z zestawu Bundle, przez co sprzedają sobie osobno konsole i Kinecta za większe pieniążki. I te bundlowe Kinecty nie mają tego zasilacza do starszych wersji. Czytaj opis aukcji czy Kinect pasuje do starszych wersji konsoli, a jak kupujesz wersje box w sklepie to będzie śmigać normalnie tam będzie zasilacz.
      • mosak95 Re: Kinect . 02.02.11, 09:47
        A jeżeli kupisz takiego Kinecta, o jakim pisze pimpnino, to musisz kupić zasilacz, do którego linka dałem wyżej.

Miłej gry big_grin
    • fisz96 Re: Kinect . 03.02.11, 12:59
      Ja i tak nie mam zamiaru kupować na Allegro . Jadę w ferie za granicę i tam kupię po okazyjnej cenie . Zwykłą wersję Kinect'a taką jak TU .Lecz tam nie ma nic na temat zasilacza .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka