Dodaj do ulubionych

szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo)

01.02.11, 20:13
szukam jakiegoś fajnego rpg dla dwóch osób. Na wzór diablo. Bez wielkiej fabuły, ot siadasz i napierdzielasz potworki smile na wyluzowanie po pracy.
Titans Quest znam - jest okej, ale już za dużo w to grałem już i mnie nie bawi.
Możecie coś polecić?

Obserwuj wątek
    • kattoo Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 00:47
      Jak chcesz kreatywnie napierdzielać we dwóch, zakup Magickę. Wsiąkniecie na długie godziny. Recenzja bodajże ukazała się parę dni temu na GameCornerze. Sprawdziłbym też na waszym miejscu Borderlands, choć to już klimaty futurystyczne - mimo wszystko, co-op jest w tej grze genialny, a i fabuła nie narzuca się jakoś specjalnie.
      • slawomir.serafin Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 11:40
        jeszcze ni było recenzji Magicki, bo nadal nei mogę gry uruchomić. Ale z tego co słyszałem do co-opa jest genialna.
        • setup.msi Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 14:21
          A sprawdzałeś jakoś ostatnio? Bo co chwilę jakiś patch wychodzi, od wydania było ich już z sześć chyba.
          • slawomir.serafin Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 17:37
            codziennie sprawdzam smile po dwa razy smile
            • kattoo Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 23:50
              To jak już uruchomisz, to daj znać na forum, ja z chęcią jeszcze raz przejdę, tym razem w co-opie.
    • kelderek mogę polecić 05.02.11, 02:40
      Dungeon Siege 1 plus dodatek, Dungeon Siege 2 plus dodatek, Torchlight

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka