fastdog 01.02.11, 20:13 szukam jakiegoś fajnego rpg dla dwóch osób. Na wzór diablo. Bez wielkiej fabuły, ot siadasz i napierdzielasz potworki na wyluzowanie po pracy. Titans Quest znam - jest okej, ale już za dużo w to grałem już i mnie nie bawi. Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattoo Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 00:47 Jak chcesz kreatywnie napierdzielać we dwóch, zakup Magickę. Wsiąkniecie na długie godziny. Recenzja bodajże ukazała się parę dni temu na GameCornerze. Sprawdziłbym też na waszym miejscu Borderlands, choć to już klimaty futurystyczne - mimo wszystko, co-op jest w tej grze genialny, a i fabuła nie narzuca się jakoś specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 11:40 jeszcze ni było recenzji Magicki, bo nadal nei mogę gry uruchomić. Ale z tego co słyszałem do co-opa jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
setup.msi Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 14:21 A sprawdzałeś jakoś ostatnio? Bo co chwilę jakiś patch wychodzi, od wydania było ich już z sześć chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 17:37 codziennie sprawdzam po dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
kattoo Re: szukam RPG dla dwóch osób (coś w stylu diablo 02.02.11, 23:50 To jak już uruchomisz, to daj znać na forum, ja z chęcią jeszcze raz przejdę, tym razem w co-opie. Odpowiedz Link Zgłoś
kelderek mogę polecić 05.02.11, 02:40 Dungeon Siege 1 plus dodatek, Dungeon Siege 2 plus dodatek, Torchlight Odpowiedz Link Zgłoś