graeme 22.08.03, 22:50 bukiet kwiatow dla WSZYSTCH KOBIET! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: Jeden dla wszystkich ?????? 22.08.03, 23:50 graeme napisał: > bukiet kwiatow dla WSZYSTCH KOBIET! > :)))))))) No to musi być ogromny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dottis Re: o tak, bez powodu 22.08.03, 23:55 buziak dla WSZYSTKICH o tak, bez powodu dajacym bukiet kwiatow WSZYSTKIM kobietom :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dijala Re: o tak, bez powodu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 00:00 dla wszystkich.. to właściwie dla nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: o tak, bez powodu 23.08.03, 08:33 a rano, swierze rogaliki z dzemem i kawa do lozka:))) "kolor jest cierpieniem swiatla"...swietne! bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
niebiesska Re: o tak, bez powodu 23.08.03, 09:22 Ojej:) Ale milusio.:) Jakie ślicze kwiatki... a kawa, zapach pieczywka... mmmm.... co za sobota.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: o tak, bez powodu IP: 213.195.173.* 23.08.03, 09:34 I jeszcze niech ktoś psa na spacer wyprowadzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Poziom przedszkola dla upośledzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 15:54 niebiesska napisała: > Ojej:) > Ale milusio.:) Jakie ślicze kwiatki... pieczywka... Macie narąbane we łbach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza a dla mnie.... IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 23.08.03, 09:59 znajdzie sie jakis paczuszek?? Chociam jendza...:) Dzien dobry:))) j Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: a dla ciebie.... 25.08.03, 17:06 Gos´c´ portalu: jendza napisa?(a): > znajdzie sie jakis paczuszek?? > Chociam jendza...:) > Dzien dobry:))) > j troche jak musztarda po obiedzie..., te paczki teraz:))) weekend bez komputera!!! moglbym cie zaprosic do milej kawiarenki z doskonala kawa i przeroznym dziwacznym pieczywem. dzien dobry wieczor 'chociam jendzo':)))) g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Uwielbiam IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 26.08.03, 11:00 kawe i pieczywo w dobrym towarzystwie:) pozdrawiam chociam j. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: ja tez Uwielbiam 26.08.03, 17:37 Gos´c´ portalu: jendza napisa?(a): > kawe i pieczywo w dobrym towarzystwie:) > pozdrawiam > chociam > j. > :)) grox :)))))) ps. musze zamienic moje 1200 naziemnych rowerow na jeden latajacy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Polecam dywan:)) IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 26.08.03, 22:27 One sie najlepiej sprawdzily w funkcji latania:)) I naprawde nie mam procentu od obrotu w handlu... Eh, ta TURCJA...:)) Ups - to wszystko przez te kawke... po turecku... Czy wypada mi sciskac? j. Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: Polecam usciski:)) 27.08.03, 16:04 Gos´c´ portalu: jendza napisa?(a): > One sie najlepiej sprawdzily w funkcji latania:)) > I naprawde nie mam procentu od obrotu w handlu... > Eh, ta TURCJA...:)) > > Ups - to wszystko przez te kawke... po turecku... > > Czy wypada mi sciskac? > j. usciski?!? wrecz wskazane. szczegolnie kiedy rower zamieni sie na dywan...., hmm....latajacy. ach turcja! musze sie tam kiedys wybrac. kawa po turecku? jak to wyglada? czy to taka jak kiedys w polsce sie w szklance zalewalo? sciskam w usciskach:)))) grox Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: o tak, bez powodu 23.08.03, 15:32 Tyle kwiecia w sobotę! I tak bez powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino lizus!!! :))))) n/t 26.08.03, 11:34 graeme napisał: > bukiet kwiatow dla WSZYSTCH KOBIET! > :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: lizus!!! :))))) n/t 26.08.03, 11:40 no to co? Baardzo sympatyczny lizus! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: lizus!!! :))))) n/t 26.08.03, 11:46 summa napisała: > no to co? > Baardzo sympatyczny lizus! :)) no tak. Tylko że później są zapłakane oczęta i słowa: "on był przecież taki sympatyczny i czuły" ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: lizus!!! :))))) n/t 26.08.03, 11:52 tajest! wystarczy ze kwiaty rozdaje wszystkim kobietom (sic!) i od razu sie wszystkie zachwycaja... och te kobiety...:))))) losiu4 napisał: > summa napisała: > > > no to co? > > Baardzo sympatyczny lizus! :)) > > no tak. Tylko że później są zapłakane oczęta i słowa: "on był przecież taki sym > patyczny i czuły" ;))) > > Pozdrawiam > > Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: lizus!!! :))))) n/t 26.08.03, 12:05 losiu4 napisał: > no tak. Tylko że później są zapłakane oczęta i słowa: "on był przecież taki >sympatyczny i czuły" ;))) Łosiu! To nie fair! To juz przecież całkiem inna para kaloszy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: lizus!!! :))))) n/t 26.08.03, 19:57 summa napisała: > Łosiu! To nie fair! > To juz przecież całkiem inna para kaloszy... ;) wiem... pewnie że wiem... tak mi się tylko napisało ;)))))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
melinek O, ladne kwiatki ! ! ! 26.08.03, 18:47 graeme napisał: > bukiet kwiatow dla WSZYSTCH KOBIET! > :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: Moze 'kwiaty polskie' jak u Tuwima i kawa 26.08.03, 21:23 i szczescie "I szcze˛s´cie pachnie kawa˛. I ch?oniesz je z bliska. A ch?ód w pokoju sa˛czy waniliowe mleko." ... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Kawa zdecydowanie tak 27.08.03, 16:12 A Ty zajrzyj do poczty gazetowej, poslalam Ci zaproszenie na Dekamerona. Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: Kawa zdecydowanie tak 31.08.03, 00:40 anahella napisała: > A Ty zajrzyj do poczty gazetowej, poslalam Ci zaproszenie na Dekamerona. > przepraszam:)) zapomnialem ci podziekowac za zaproszenie. DZIEKUJE! z czasem u mnie bardzo kiepsko ostatnio. nie lubie robic rzeczy w biegu, byle jak. to tak z szacunku dla wspolrozmowcy:))) /....(ale sie dzisiaj usmiecham, chyba mi jakos fajnie). pozdrowka graeme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: o tak, bez powodu IP: *.localdomain / 192.168.0.* 31.08.03, 00:50 graeme napisał: > bukiet kwiatow dla WSZYSTCH KOBIET! > :)))))))) no popatrzcie tylko na niego. I nie powie: Co? Kwiaty bez okazji? A nowe pokrowce do auta to za co się kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: o tak, bez powodu 31.08.03, 01:42 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > graeme napisał: > > > bukiet kwiatow dla WSZYSTCH KOBIET! > > :)))))))) > > > no popatrzcie tylko na niego. I nie powie: Co? Kwiaty bez okazji? A nowe > pokrowce do auta to za co się kupi? ty Richelieu znasz 'carol burnett show'? albo film 'jerk' z steve martin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: o tak, bez powodu IP: *.localdomain / 192.168.0.* 31.08.03, 02:35 graeme napisał: > > ty Richelieu znasz 'carol burnett show'? > albo film 'jerk' z steve martin? nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: o tak, bez powodu 31.08.03, 02:38 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > graeme napisał: > > > > > ty Richelieu znasz 'carol burnett show'? > > albo film 'jerk' z steve martin? > > > nie znam a gdzie ty mieszkasz? jezeli moge spytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.richelieu Re: o tak, bez powodu IP: *.localdomain / 192.168.0.* 31.08.03, 12:55 graeme napisał: > > a gdzie ty mieszkasz? jezeli moge spytac. możesz spytać w dużym mieście na południu Polski Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: o tak, bez powodu 31.08.03, 19:05 Gość portalu: r.richelieu napisał(a): > graeme napisał: > > > > > a gdzie ty mieszkasz? jezeli moge spytac. > > > możesz spytać > w dużym mieście na południu Polski spytalem dlatego tylko, ze po twj stronie 'wody' 'the carol burnett show' jest dosc dobrze znane a i 'jerk' wiele ludzi widzialo. w polsce moze obie te rzeczy maja inne nazwy. w jednym i drugim przypadku sa fragmenty kiedy to absolutnie, nieprzyzwoicie bogaci ludzie (i tu aluzja do slawnego 'richelieu') prosza innych o pieniadze na zupelnie abstrakcyjne rzeczy. kwiatek powinien wystarczyc. pzrynajmniej na poczatek. potem to juz roznie bywa:))) grrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś