Dodaj do ulubionych

League of Legends

13.02.11, 15:13
Witam

Pewnie słyszeliście o bardzo popularnych modach do Warcrafta m.in. DotA . Lepszą propozycją jest mod twórcy DotA
League of Legends . Bardzo fajna gra . Mam przegranych ponad 1000 gier w tym połowe winów . Gram z kumplami na skype . Jest to na serio spoko gierka . Ponad 60 postaci do grania . Max 30 lvl który można nabić w miesiać i cieszyć się grami rankingowymi . Niedługo startuje Polski Support i klient lecz na serwie EU . Ja gram na serwerze US , gdyż jest tam wszystko szybciej , nie ma crashów serwera i co najważniejsze o wiele większy poziom .

Zapraszam mój nick : FreYpl .

Link do rejestracji : signup.leagueoflegends.com/?ref=4ccfb9f4cc54d049710211

Gorąco prosze abyście wspierali takie gry jak te .
Obserwuj wątek
    • zdenio Re: League of Legends 13.02.11, 16:47
      Spróbowałem, bardzo fajna zabawa, dobry model mikropłatności - spokojnie bez wydawania kasy można być dobrym graczem, uzbierać sobie punkty, żeby kupić ulubioną postać etc. Jest tylko jeden problem - długość gry ;P Często rundy trwają 20-30 minut, nawet te nudne, w których przeciwnik nie stanowi żadnego wyzwania, albo w którym to nasza drużyna zostaje totalnie "owniona". To mnie trochę odrzuciło i skierowało w stronę Bloodline Champions, trochę prostszej gry (nie mamy tam NPCów, tylko postacie graczy), wymagającej mniej czasu. <br />
      <br />
      Ale ogólnie gry MOBA to fajna idea.
      • werty101 Re: League of Legends 13.02.11, 17:12
        zdenio napisał(a):

> Spróbowałem, bardzo fajna zabawa, dobry model mikropłatności - spokojnie bez wy
        > dawania kasy można być dobrym graczem, uzbierać sobie punkty, żeby kupić ulubio
        > ną postać etc. Jest tylko jeden problem - długość gry ;P Często rundy trwają 20
        > -30 minut, nawet te nudne, w których przeciwnik nie stanowi żadnego wyzwania, a
        > lbo w którym to nasza drużyna zostaje totalnie "owniona". To mnie trochę odrzuc
        > iło i skierowało w stronę Bloodline Champions, trochę prostszej gry (nie mamy t
        > am NPCów, tylko postacie graczy), wymagającej mniej czasu. <br />
        > <br />
        > Ale ogólnie gry MOBA to fajna idea.

Nie można się po prostu wcześniej poddać jeśli widzisz, że nie masz już szans na wygraną?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka