Dodaj do ulubionych

Diablo 3 na konsolach

18.02.11, 09:51
www.ps3site.pl/diablo-iii-na-konsolach/64310/
Blizzard w końcu się ugiął i potwierdził, że D3 zmierza na konsole obecnej generacji. TADAM! Możemy być pewni że to zasługa Kotick`a, który pewnie widzi w tym niezłą ilość zielonych. Jedna (jak nie jedyna) rzecz za którą można mu dziękować.

Btw. rpgów i hack&slasów dużo nam konsolach. A nie zapominajmy, że CDP RED szykuje Wiedźmina 2 na konsole big_grin
Obserwuj wątek
    • zwirz Re: Diablo 3 na konsolach 18.02.11, 09:55
      Sam pogrzebałem na Gamasutrze i Blizzard szuka naprawdę wielu osób. Oto jedno a ogłoszeń nt. Diablo 3 na konsole
      jobs.gamasutra.com/JobSeekerX/ViewJob.asp?JobID=T71DcNMHKMDzWhjMA1mxkCbisJ/Y
      a tu wszystkie posady jakie oferuje Blizzard i wiele z nich jest powiązanych z Diablo 3 i konsolami.
      jobs.gamasutra.com/jobSeekerx/ViewAccountProfile.asp?accountno=48212
      Witaj Diablo na Klocku i w Chlebaku!
    • soultimer Re: Diablo 3 na konsolach 18.02.11, 14:40
      Wow, brzmi świetnie. Dla mnie to będzie jedyna poważna konkurencja dla - IMO - wciąż niedoścignionego Demon's Souls. Mam nadzieje, że nie będzie pytań w stylu ''jak sobie poradzą ze sterowaniem'', bo podejrzewam, iż to nie problem. Mogliby nawet obsługę Move'a zapewnić. Byłoby na pewno ciekawie wink.
      • zwirz Re: Diablo 3 na konsolach 18.02.11, 15:01
        Kontrolery ruchowe nie pasuję na maksa tutaj.

Styl sterowania może pokazać Torchlight. Przynajmniej na Xbox`ie 360
        • soultimer Re: Diablo 3 na konsolach 18.02.11, 20:14
          Dlaczego? Nie wiem czy coś się zmieniło w D3, ale w jedynce i dwójce - co ciekawe pierwszą część skończyłem dwa razy, najpierw na PSX a potem na PC - wystarczyło zaznaczyć potworka i kliknąć. Jak dla mnie Move sprawdziłby się w tego typu zadaniach, zwłaszcza, że niektóre rzeczy dalej można by robić dualem / navi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka