18.05.11, 09:28
Nie wiem czy ktoś wie, ale w coraz większej ilości podróbek minecrafta powstała jedna fajna stworzona w 2D. Ostatnio miała swoją premierę na steamie i muszę powiedzieć, że gra oferuje dużo więcej możliwości od protoplasty.

www.terraria.org/
terraria.wikia.com/wiki/Items liczba przedmiotów robi dużo większe wrażenie niż w mc surprised
Obserwuj wątek
    • netprinter Re: Terraria 22.05.11, 23:49
      to nie tyle co oferuje więcej możliwości co po prostu jest połączeniem pomysłów z minecrafta z platformówką.
    • jane.xy Re: Terraria 24.05.11, 23:17
      jak Minecraft mnie nie wciągnął wcale tak Terraria i owszem do tego stopnia że mam już wygrane 17 h w tym z 7 przesiedziałam tylko w niedzielę smile
      Jak Minecratf jest mało dla mnie przejrzysty i nie mogę się zorientować gdzie jestem, gdzie być powinnam i gdzie jest mój domek tak tutaj nie mam tego problemu - na prawdę dobra gra smile
      • wypisany Re: Terraria 25.05.11, 12:17
        Terraria jest naprawdę fajną grą, z jedną wadą, która ją zabije - nie będzie wsparcia dla modderów. Gra napisana jest w taki sposób, że nie da się jej modować bez publikowania kodu. Smutna rzecz, naprawdę. Powstaje za to mod do Minecrafta, dodający najważniejsze elementy Terrarii. Nie mogę się doczekać. Podoba mi się ta gra i fajnie się walczy ze stworkami, ale jednak budowanie w 3D daje znacznie więcej frajdy.
    • devdd Re: Terraria 29.05.11, 12:21
      nie wiem dlaczego, ale gra kojarzy mi sie z nudnym grindowaniem w mmo.
      • deathclaws Darmowy minecraft 30.05.11, 12:20
        Na wykopie trafiłem na coś takiego: www.wykop.pl/link/759719/minetest-c55-darmowy-doskonaly-klon-minecrafta/

Nie testowałem, trochę mnie to ze złościło bo wydałem te 10 euro na konto do minecrafta. Ciekawe w jakim stopniu podchodzi pod plagiat i jak to się skończy wink
    • d_pawel Re: Terraria 30.05.11, 17:12
      Jako że były pytania nt Terrarii na GC, to tutaj odpowiem, że zajmiemy się tym tytułem, tylko po E3 już smile. I jeszcze nie wiem do końca, w jakiej formie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka