Dodaj do ulubionych

PSN a zmiana hasła.

04.06.11, 10:40
Jak każdy pamięta, po ataku na PSN trzeba było zmienić hasło. Nie miałem nigdy czasu na konsolę więc i tego hasła nie zmieniłem. Chciałem teraz skorzystać z Welcome Back - najpierw jednak musze zmienić hasło i tu sie zaczyna problem - nie da rady. Dostałem maila w którego klikam, i mam okienko, do którego muszę wpisac kod z obrazka, po wpisaniu kodu wyskakuje napis - The password reset request timed out. I nie da rady zmienić hasła... Pomoże mi ktoś? To jest jakieś przegięcie. Gdy klikam na tej stronie - pl.playstation.com/psn/store/ - że chcę zmienić hasło wyskakuje komunikat że PSN jest offline... Co ja mam do cholery zrobić?
Obserwuj wątek
    • sora_no_iro. Re: PSN a zmiana hasła. 04.06.11, 10:49
      próbować?big_grin ja dzisiaj 2 konta zmieniałem bo wreszcie dało rade. Psn muli jak cholera, bo wszyscy na raz się rzucili smile
    • orzechuuuu Re: PSN a zmiana hasła. 05.06.11, 07:01
      A może macie jakiegoś maila do pomocy technicznej sony? Nie moge nigdzie czegoś takiego znaleźć.
    • soultimer PSN a zmiana hasła 05.06.11, 22:41
      Nie wiem czy coś Ci to pomoże, skoro nie Ty jeden masz taki problem, a Sony pewnikiem odpisze, że wyeliminują go niedługo wink. Pozostaje cierpliwość.

Jest jeszcze taki sposób, ale nie wiem czy będzie działał w PL:

HOW TO CHANGE PSN PASSWORD EVEN THO THE SITE IS UNDER MAINTENANCE...

go to Qriocity.com

click forgot my password

type in your psn email, enter date of birth confirm

check your email and click email link follow prompts and your done

• orzechuuuu Re: PSN a zmiana hasła 06.06.11, 08:03
        Mam to zrobić na konsoli czy PC? Ta stronka mi nawet nie działa, a kiedy klikam na 'forget your password' i wpisuje maila i date urodzenia to pisze tylko 'The family of Qriocity services is not available in your country/region'.

Znając życie to hasło zmienię dopiero jak to całe welcome back przestanie działać... Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to prosze piszcie, bo mnie już krew zalewa.
    • orzechuuuu Re: PSN a zmiana hasła. 06.06.11, 08:05
      Aha, i gdy klikam na forgot password na tej stronie - store.playstation.com/ - to widzę tylko to:

Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.
    • soultimer PSN a zmiana hasła 06.06.11, 13:28
      Czyli jednak nie działa w PL, zatem musisz czekać indifferent
      • soultimer Re: PSN a zmiana hasła 06.06.11, 13:30
        Ewentualnie te problemy są związane z tym:

www.readwriteweb.com/archives/more_trouble_for_sony_playstation_network_password.php
        Wciąż może jeszcze naprawiają.
        • orzechuuuu Re: PSN a zmiana hasła 06.06.11, 17:45
          Heh, to zanim to naprawią to sie pewnie nie załapie na to ich całe Welcome Back, super... Jest jakiś mail do pomocy technicznej sony?
          • olekskazany Re: PSN a zmiana hasła 06.06.11, 21:14
            Tak 801-230-000 dzwonię tam prawie codziennie, naprawdę dobra obsługa smile
            • orzechuuuu Re: PSN a zmiana hasła 07.06.11, 09:02
              Mam nadzieję że po polsku? wink

Zaraz zadzwonię bo to co sie dzieje z tą zmianą hasła to jakieś przegięcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka