Dodaj do ulubionych

saints row the third problem z instalacja

27.11.11, 19:21
ok zakupilem sobie saints row the third i prubuje zainstalowac ale jezlei prubuje instalowac pisze ze zerwery sa zbyt zajete [bo uwieze ze prawda] zawiesza sie steam badz archiwizyje cos tam do 100% poczym sie sciaga sciaganie sie zarzymuje itp itd i ogolnie nie moge zainstalowac. helpangry
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 19:27
      Pisząc w ten sposób wątpię że ci ktoś pomoże. Byłeś pod wpływem jakiś piguł jak to pisałeś? Napisz jakoś bardziej zrozumiale bo nie ogarniam tego.
      • konradgm Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 19:29
        nie nie byłem. chodzi o to że klikam instaluj i za każdym razem jest jakiś problem ale najczęściej pisze że "servery steam są zbyt zajęte" [powiedzmy żę tak pisze z 2/3 godziny] i prosze o pomoc.
    • konradgm Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 20:36
      jakis cudem znowu wyskoczylo ze servery sa zbyt zajete ale teraz mi sie gra sciaga ze steama wiec nie wiem .. [w tkaim razie po co mi byly te 2 plyty tongue_out]
      • fynal Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 21:18
        Urzekła mnie Twoja historia...

Zainstaluj sobie w przeglądarce korekcje błędów ortograficznych. W internecie ludzie odbierają Cię po tym jak piszesz, a aktualnie piszesz w taki sposób że ludzie mają Cię za debila. Lepiej zadbaj o ortografię i składnię swych wypowiedzi jeżeli chcesz by ludzie traktowali Cię poważnie.
        • konradgm Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 22:17
          wiesz jak jesteś wkurzony, że gra za którą zapłaciłeś dużą sumę się nie instaluje, nie zwracasz uwagi na swoją pisownie. smirk

• fynal Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 22:31
            heh, tylko że akurat popatrzyłem też na inne Twoje wpisy, bo po Twym wpisie zacząłem się zastanawiać czy gra nie trafiła w ręce nieletniego więc rzuciłem okiem tu i ówdzie wink a co do samego steama to coś ostatnio chyba mają problemy z serwerami (może z powodu wyprzedaży którą prowadzą) bo to już nie pierwszy post który w ostatnim czasie widzę na temat nie działających serwerów, więc chyba trzeba próbować do skutku aż nie ruszy wink
    • konradgm Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 22:35
      jak ogólnie patrze po internecie, to jest to popularny problem, jedyne co można zrobić to usunąć plik jakiś tam, albo reinstalować steama. ja mam ten problem również z demem homefronta.
      • fynal Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 22:57
        co do homefronta, to można mieć go jak coś na za darmo na 5 dni, na onlivie wink
        • fix_poland Re: saints row the third problem z instalacja 27.11.11, 23:33
          Jak pisze ze serwery sa przeciazone to znaczy ze chyba sa ^^. W ogóle i tak mieli ostatnio wlamanie do steama wiec nie ma co sie dziwic ..
          • konradgm Re: saints row the third problem z instalacja 28.11.11, 14:54
            niektórym pisze, że są przeciążone a są np pare tygodni, jak wytłumayłbyś że z homefrontem tak mam ale inne kacje robić mogłem normalnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka