Dodaj do ulubionych

Pad od ps3 nie działa

22.02.12, 22:56
Witam. Mam problem z padem od konsoli. Chciałem go podłączyć do komputera przez program Ps3 Sixaxis i teraz przestał działać mi z konsolą. Pad działa jedynie pod USB z konsolą ale jak tylko odłączę to gaśnie pomocy :\
Pobrałem coś takiego Sixaxis PS3 Win32 Driver For PC
Obserwuj wątek
    • ifene Re: Pad od ps3 nie działa 22.02.12, 23:17
      Próbowałeś zresetować pada? Jeśli to nie spróbuj, jak? Obróć pada i nad naklejką po prawej stronie powinna się znajdować taka mała dziurka. Włóż tam igłę lub wykałaczkę, tylko upewnij się, że wcisnąłeś.

PS. Pad działa na PC?
      • Gość: HerVip91 Re: Pad od ps3 nie działa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.02.12, 23:33
        Resetowałem pada już wcześniej, próbowałem go jeszcze parować z konsolą ale też nic nie daje. Na pc bez problemowo działa, również przez programik MotioninJoy komputer idealnie go widzi ale dalej nie mogę pada sparować z konsolą. dalej jest tak sama że tylko pod USB działa
      • Gość: Gosc :D Re: Pad od ps3 nie działa IP: *.szczecin.mm.pl 03.04.12, 21:09
        Z tym restartem pada to był genialny pomysł smile
        Ciągle mi migały 4 diody i tylko włączał się kiedy podłączałem go pod kabel usb do konsoli , zrestartowałem pada i od razu jak nowy śmiga, dioda nr.1 się zapaliła i zaczął chodzić bezprzewodowo big_grin
        Dziękuję Ci bardzo, Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka