c.b 21.03.12, 13:21 Mam potrzebę na gry kooperacyjne (X360). Jedynym zastrzeżeniem jest to, że gra musi być trybie offline (tzn. żeby można zagrać na jednej konsoli - split-screen). Jakie znacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adderam Re: Gry CO-OP 21.03.12, 13:33 Trochę się tego znajdzie. Ja polecam: Gears of War Lego (wszystkie z serii: Harry Potter, Star Wars, Indiana Jones) Army of Two Odpowiedz Link Zgłoś
pjotrula Re: Gry CO-OP 21.03.12, 13:46 Polecam "Lara Croft and the Guardian of Light", bardzo fajny miks akcji i zagadek logicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
edmundo Re: Gry CO-OP 21.03.12, 14:24 Ja polecam Splinter Cell Conviction. Jest tam wyśmienita moim zdaniem kampania dla dwóch maniaków skradania oraz klasyczny tryb hordy z falami przeciwników. 100% offline i można sobie ustawić jak ma być dzielony ekran. Miód! Prócz tego polecam Resident Evil 5, fajnie nam się grało z kumplem, ale wiem że drewniane sterowanie wielu osobom nie podchodzi. Gry Lego to już klasyka kanapowego co-opa, (najbardziej mi się podobały Lego Jonesy, Batman i Piraci). Ostatnio grałem u kumpla w CoD MW3 na podzielonym ekranie (horda) i przyznam że świetna zabawa. Też offline chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
konsolomaniak Re: Gry CO-OP 21.03.12, 14:29 seria Gears of War Borderlands CoD:MW2/MW3 - tryb Spec Ops Army of Two 1/2 Splinter Cell Conviction Rayman: Origins Left 4 Dead 1/2 Portal 2 Halo: Reach Odpowiedz Link Zgłoś