Dodaj do ulubionych

problem z instalacją LA Noire

08.04.12, 14:26
Witam.
Zakupiłem LA Noire w wersji "ściąganej". Zainstalowałem, wpisałem kod, który dostałem po zakupie i pisze mi, że trzeba ściągnąć patcha. No to ściągam, ściągnął się, zaczyna się instalować i tutaj zaczynają się problemy. Z poziomu gry podczas instalacji patcha najpierw stanął w jednym momencie i dalej nie ruszał. Później wywalał errory, w końcu znalazłem w internecie, że wielu ludzi miało takie problemy i rozwiązaniem było skasowanie plików z rozszerzeniem patched i zainstalowanie osobno. Puściłem instalację, niby się zainstalował, a po włączeniu gry znowu marudził, że trzeba zainstalować patcha i znowu problemy. Może ktoś miał coś takiego z LA Noire i udało mu się to rozwiązać?
Obserwuj wątek
    • wicked6661 Re: problem z instalacją LA Noire 08.04.12, 21:26
      Nvmsmile.
      Poradziłem sobie ściągając patche osobno i instalując je na świeżej instalacji. I tak ściągał nowego patch'a ale też był problem z instalacją, na szczęście nie miało to znaczenia, bo grę w końcu dało się uruchomić. Ale widać, że to szybki port z konsoli, szczególnie w menu, gdzie jest coś co mnie rozbawiło do łez - Aim Assist, pozostawiam bez komentarza.
      • tpiat Re: problem z instalacją LA Noire 12.04.12, 23:23
        Możesz podpowiedzieć, skąd ściągnąłeś pacza? Czy ściągnąłeś go "automatycznie" podczas pierwszego uruchomienia, a potem wywaliłeś grę i pacza odpaliłeś ręcznie po 2 instalacji?

Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka