Dodaj do ulubionych

Gry na PS3

05.06.12, 17:17
Witam wszystkich którzy tu weszli smile, mam pytanie, wiem że było tego typu pytania ntryliard, ale chce nie popełnić gafy, ani błędu, chodzi mi jaką grę kupić na PS3, Battlefield 3 jest pewne, jestem tak ciekawy że nic tego nie zmieni, ale mam możliwość kupić 2 gry, i nie wiem co to może być, strasznie na jarałem się na Max Payne 3, ale to widziałem na PC, myślałem nad AC:R, ale nie jestem pewnie, dlatego pytam się tutaj, co radzicie, to, może to, a może i jakieś własne propozycje big_grin, z góry dziękuje :]
Obserwuj wątek
    • paulinea Re: Gry na PS3 05.06.12, 17:33
      Batman: Arkham City obowiązkowo, jeśli jeszcze nie masz smile AC:R odpuść, jeśli grałeś w poprzednie części to będzie to dla ciebie odgrzewany kotlet, jeśli nie, to kup AC2 lub AC:B. Proponuję także Uncharted 3.
      • xtoyz Re: Gry na PS3 05.06.12, 20:09
        Batman, szczerze, nawet nie pomyślałem o nim, co do AC mam 2 więc posłucham cię, a Uncharted 3, hmm mam 2 i nie wiem czy to też nie jest odgrzewany kotlet.. jest inny ? no nie wiem smile
        • paulinea Re: Gry na PS3 05.06.12, 20:48
          Sprawdź demo Batmana, mi się tak spodobało, że spędziłam w nim kilka godzin smile Killzone 3 też daje radę, podsunę jeszcze Rayman Origins czy Little Big Planet.
    • sirmadness Re: Gry na PS3 05.06.12, 19:37
      heavy rain, killzone 2, 3
    • teglan Re: Gry na PS3 05.06.12, 23:26
      God of war, najlepiej zaczynać od hd collection vol 1
    • mcklop Re: Gry na PS3 06.06.12, 11:20
      Deus Ex Human Revolution, jedna z lepszych (a moim zdaniem najlepsza) gier zeszłego roku.
    • bakanin Re: Gry na PS3 06.06.12, 21:54
      Zgadzam się z Panią Zebrą wyżej, Batman:AC jest świetny i warto zagrać.
      Bierz jak będzie GOTY bo to cholerstwo ma pełno DLC.
    • blibs_pl Re: Gry na PS3 06.06.12, 22:23
      Masz na myśli exclusivy, czy tytuły multiplatformowe?
      • xtoyz Re: Gry na PS3 07.06.12, 10:27
        raczej multiplatformowe, ale zastanawiam się jednak nad tym Uncharted 3, a i mam pytanie, a czy Fifa 12 + pad (drugi) bd dobrym wyborem.. w dwójkę zagrać w Fife, Cod'a ( którego mam ) no i np w BF.
        • paulinea Re: Gry na PS3 07.06.12, 18:14
          Fifa i FPSy? Nie zbyt ambitne :< Mówię ci, zagraj w demo batmana, jeśli jeszcze nie grałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka