Dodaj do ulubionych

Sprzet Giutar Hero Xbox 360

IP: *.play-internet.pl 10.10.13, 17:36
Mam na sprzedaż 2 gitary bezprzewodowe do xboxa 360 w idealnym stanie, w jednej niestety struna czasami nie chwyta uderzenia w jedną stronę, jak również perkusje do guitar hero, w stanie bardzo dobrym, brak jedynie stopy. Cena do uzgodnienia, na życzenie mogę przesłać fotki sprzętu wink
Obserwuj wątek
    • konsolomaniak Re: Sprzet Giutar Hero Xbox 360 11.10.13, 13:30
      Stan idealny.. tylko jedna struna nie działa.. LOL brawo
      • Gość: nowciu Re: Sprzet Giutar Hero Xbox 360 IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.13, 14:04
        a w jaki sposób mam to napisać? proszę powiedz mi. gitara jest sprawna, od intensywnego używania struna nie łapie ruchów w dół, lecz w górę oczywiście ze tak. Dla wprawionego gracza nie jest to uciążliwe, ale oczywiście lepiej skomentować to w sposób który pokazuje iż wiesz ze nie masz obycia z takim sprzętem. LOL brawo
        • konsolomaniak Re: Sprzet Giutar Hero Xbox 360 14.10.13, 15:49
          Stary, to tak jakbyś sprzedawał auto i w ogłoszeniu napisał, że jest w stanie idealnym... tylko kierownicą nie można skręcić w lewo, ale da się w prawo... Po prostu tak się nie da. Albo A albo B. Albo sprzęt jest w stanie idealnym - mało używany, zadbany i w 100% sprawny... albo po prostu nie pisz takich głupot, bo w jednym zdaniu przeczysz sam sobie.
        • dared00 Re: Sprzet Giutar Hero Xbox 360 15.10.13, 21:51
          Tak więc, jako człowiek mający spore obycie z takim sprzętem dołączę się i powiem, że gitary z niedziałającą w dół struną nie można pod żadnym względem określić jako "w stanie idealnym".
    • Gość: xxx Re: Sprzet Giutar Hero Xbox 360 IP: 195.160.178.* 14.10.13, 19:12
      Grasz na lewej czy prawej ręce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka