steve13 23.05.05, 15:25 jak można włączyć ten tryb godmode.... Próbowałem odpalić gre z parametrem -devmode ale wypisuje mi komunikat: ścieżka nie jest poprawna. W jaki sposób można korzystać z kodów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malibu6 Re: Godmode w FARCRY 10.07.05, 21:19 U mnie tez nie mozna bylo uzywac kodow,chociaz probowalem na rozne sposoby. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.yez Re: Godmode w FARCRY 24.08.05, 23:34 1. Podobno nie kazda wersja gry pozwala na korzystanie z GodMode. 2. Sprobuj wziac sciezke w cudzyslow, np tak: "C\program files\Far Cry\FarCry.exe -devmode" Odpowiedz Link Zgłoś
krzysstas Re: Godmode w FARCRY 20.03.06, 20:56 ja mam wpisane tak "C:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Bin32\FarCry.exe" - devmode i wszystko chodzi oprocz niesmiertelnosci na amonicje jest O a na bron P czy ktos wie jak byc niesmiertelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
lukas4 Re: Godmode w FARCRY 23.03.06, 17:41 Ludzie a po co wam to, gra straci swój urok. Wiem że może ktoś się zaciął w jednym miejscu ale zawsze jest wyjście. Przeszedłem ją całą bez używania kodów na poziomie medium lub hard już nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysstas Re: Godmode w FARCRY 26.03.06, 17:54 Nie kazdy moze byc tak dobry jak Ty wiec prosze jeszcze raz o to czy zna kots jakies dzialajace kody.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malibu6 Re: Godmode w FARCRY 29.03.06, 07:45 www.triki.xworld.pl/modules.php?name=News&file=print&sid=1881 Masz tutaj dokladnie co i jak zrobic,po tym wszystkie kody pracuja. Odpowiedz Link Zgłoś