berdyczowpiszdomnie 15.06.05, 20:46 Czy ktoś wie jak zrobić misję w której należy mieć zmieniacz pogody aby wrogowie nie zaatakowali miasta w której mieszka piękna księżniczka i właśnie chodzi o ten zmieniacz ktorego nie bardzo wiem jak mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onika27 Re: settlers V 22.06.05, 20:44 hej nie dosazłam jeszcze tak daleko tak ze na razie nie umiem ci pomóc ale może podpowiesz mi jak przejść planszę Foulkland.Nie mam pojecie co zrobić jak dojść do oblegających jak możesz pomóż Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: settlers V 22.06.05, 21:21 chodziło mi o kampanię Folklund oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
berdyczowpiszdomnie Re: settlers V 22.06.05, 22:31 przepraszam że nie pomogłem nie było mnie na forum. A rozwiązanie do mojego problemu tez znalazłem oczywiście banalny(gdybyś miała problem to musisz wybudować i "awansować" laboratorium uzyskasz dostęp do budowy zmieniacza pogody))) Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: settlers V 23.06.05, 09:31 dzięki walcze dalej za bardzo mi to nie chce iść ale może dlatego że pierwsze plansze przeszłam od ręki za to teraz zaczynam juz chyba 6 raz i zawsze przegrywam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
berdyczowpiszdomnie Re: settlers V 23.06.05, 21:36 Jeśli to plansza z jeźdźcem to bierz bohaterów i ochraniaj go(zabij każdego kto się zbliży)a potem z górki Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: settlers V 24.06.05, 23:44 mniej więcej wiem juz co mam robic ale znowu zapusciłam dario nie tam gdzie trzeba i juz po zamku jutro zaczynam od nowa jeżdżca obronilam Odpowiedz Link Zgłoś