kacperunio 12.08.05, 21:13 gdy gram w san andreas wyskakuje mi jakis tam bload i mam wybór wyslij albo nie wysylaj i pozniej osbie tam klikam i mam C:\DOCUME~1\Monika\USTAWI~1\Temp\WER1.tmp.dir00\appcompat.txt i tak kilka razy jak to naprawic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamisio Re: san andreas 13.08.05, 13:27 Naciśnij coś tam ileś tam razy i po problemie. Chyba za mało informacji podałeś, aby ktokolwiek mógł pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: san andreas 13.08.05, 13:43 ja mam XP windows i w czasie gry wyskakuje mi okienko raport o bledach i tam pisze zeby wyslac albo nie i nie wiem co robic zeby mi to nie wysklakiwalo Odpowiedz Link Zgłoś
kacperunio Re: san andreas 13.08.05, 16:04 jak masz XP to chyba wiesz o co chodzi jest takie okienko o bkedzie i tam masz takie opcje " wyslij raport o bledach " i "nie wysylajmam mam tez taka opcje "Aby zobaczyc co zawiera ten raport o bledach" kliknij tutaj klikam i potem mam "aby zobaczyc informacje techniczne na temat raortu" kliknij tutaj i mam" "nastepujace pliki zostana dolaczone do tego raportu o bledach" i jak chce znalesc ten plik to go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
magik133 Re: san andreas 01.09.05, 15:16 no własnie ja mam ten sam problem ludzie wypowiedzcie sie ktoś czemu np. nam sie tak robi a innym nie Odpowiedz Link Zgłoś
templar.of.steel Re: san andreas 01.09.05, 16:59 Wiecie co? Ja nie mam takiego problemu ale moze ten wasz problem jest przyczyną "spieprzonej wersji gry". Błędzik w piratach i cześć. Poszperać w netcie i poszukać patchów. Odpowiedz Link Zgłoś
magik133 Re: san andreas 01.09.05, 23:16 niestety zainstalowałem patcha i dalej to samo prosilbym o dalsze rady Odpowiedz Link Zgłoś