Dodaj do ulubionych

kitty caper

29.08.05, 19:09
trzeba sie rejestrowac i wejsc przez link wyslany na maila. jednak mysle, ze
moze sie oplacic:
www.thekittycapergame.com/
Obserwuj wątek
    • 1oo Re: kitty caper 29.08.05, 20:12
      Chciałam się zarejestrować, ale kazali mi zamontować Toolbara więc się
      wycofałam. Mam Microsoft Internet Explorer i Mozillę - czy Toolbar mi chce coś
      zastąpić?
      • rosa_canina Re: kitty caper 29.08.05, 20:56
        z tego co wiem, toolbar to takie dodatkowe funcje w przegladarce - niczego nie
        zastepuja, tylko oferuja nowe. oprocz tego sciagaje dane z twojego komputera na
        "ich" serwer (mysle tu o danych typu: najczesciej odwiedzane przez ciebie
        strony, czas ich przegladania itp) - nie zagraza to bezposrednio twojemu
        komputerowi, ale przez czesc programow antywirusowych sa klasyfikowane jako
        wirusy/robaki o srednim lub niskim stopniu zagrozenia. ja sie wycofalam.
        • kalkos Re: kitty caper 29.08.05, 21:15
          ja nie sciagalem toolbara i moge grac. gra jest sympatyczna, jednak wymaga
          pewnej znajomosci angielskiego. jak ma na imie kot wlascicielki??
          • kalkos Re: kitty caper 29.08.05, 21:18
            po prostu podalem im maila i na maila przyszedl namiar na strone, na ktorej
            nacisnalem play ignorujac oferte download. i gram a wlasciwie nie gram, bo nie
            wiem, jak ma kot na imie...
        • 1oo Re: kitty caper 29.08.05, 21:19
          Dziękuję za wyjaśnieniasmile
          Dobrze, że się wycofałam. Już kilka miesięcy komputer chodzi jak szwajcarski
          zegarek i nie chcę go narażać. Może jestem zbyt ostrożna, ale niech tamsmile
          • rosa_canina Re: kitty caper 29.08.05, 21:38
            szukalam na innym forum ale ani slowanie mowia o kocie wlascicielki. nie wiem co
            z tym intalowaniem i czy faktycznie jest to cos szkodliwego czy jedynie jakas
            dodatkowa funkcja przegladarki, ale tez nie instaluje - mam spaczenie zawodowe -
            lubie aseptyczne stanowiska pracysmile
            • kalkos Re: kitty caper 30.08.05, 18:33
              jeszcze raz w kwestii wyjasnienia. zeby zaczac grac nie musialem ladowac
              zadnych toolsow. podalem mojego maila, wyslali mi link i wszedlem bez zadnego
              ladowania. gra wydaje mi sie byc o tyle interesujaca, ze na forum, gdzie ja
              znalazlem bylo juz grubo ponad 300 wpisow jej dotyczacych a przy bardzo dobrych
              znanych mi grach bylo ich 100-200. nie chce zachecac nikogo do ryzykowania
              zdrowiem komputera, ale tu ryzyko wydaje mi sie byc nie wieksze, niz w
              przypadku wiekszosci innych gier.
              a i tak nie mam imienia kota...
              • kalkos Re: kitty caper 30.08.05, 19:18
                po wielkich zabiegach translacyjno-ogrodniczych mam imie kotasmile
                • kalkos Re: kitty caper 30.08.05, 19:29
                  okazuje sie, ze na pozniejszym etapie trzeba tego toolsa jednak miec. mialyscie
                  racje. takze ja tez chwilowo odpuszczam. tym bardziej, ze moja znajomosc
                  angielskiego nie za bardzo wystarcza na detektywistyczne potrzeby tej gry...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka