chaspera 12.11.05, 21:25 Jestem poczatkujaca i nie wiem jak sciagac. Znalazlam ostatnio bardzo fajna fryzure na stronie internetowej. Nie wiem jak ja sciagnac, co zrobiz aby znalazla sie w grze. Prosze krok po kroczku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulcik Re: Sciaganie? 12.11.05, 22:24 jezeli jest spakowana - musisz rozpakowac. plik PACKAGE wklejasz do katalogu downloads w EA Games\The Sims 2\ Odpowiedz Link Zgłoś
chaspera Re: Sciaganie? 14.11.05, 11:25 Czy opcja 'rozpakuj' jest do wcisniecia na stronie, czy moze robie to w tych folderach? Ogolnie zaczynam kumac, ale mam jescze trudnosci, anulcik! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_kaszane1 Re: Sciaganie? 14.11.05, 11:27 Przede wszystkim, musisz pliki umiescic w odpowiedni folderze, aby niczego nie stracic! Na klikasz opcje 'pobierz'. Potem zapisujesz i rozpakowujesz w takich folderach, jakie napisala anulcik. Nie wiem co robic w wypadku sciaganek. Ale ty i tak sciagnietej nie masz, wiec nie masz sie co martwic Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik WinRar 14.11.05, 12:11 dodatki sciagane z wiekszosci stron sa spakowane. sciagasz je jako "archiwa". sa to pliki typu: rar, zip, itp jesli otworzysz ten plik (archiwum) - to dopiero w nim znajduje sie odpowiedni plik z dodatkiem. czyli: z neta sciagasz dodatek zapisujesz go na dysku w dowolnym miejscu rozpakowujesz go do simow jesli nie umiesz rozpakowac do simow - to rozpakuj obojetnie gdzie i pozniej skopiujesz do simow Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Udalo sie 16.11.05, 13:40 Dziekuje wam wszystkim bardzo serdecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_jelen Re: Udalo sie 16.11.05, 13:40 Mi sie udalo, tylko nie wiem jak chasperze Odpowiedz Link Zgłoś