Dodaj do ulubionych

Fryzjer-sciaganie koloru

IP: *.107.112.69.mediahost.pl 10.02.14, 12:11
Witam. Moglby mi ktos polecic jakis dobry zaklad fryzjerski w ktorym mozna sciagnac kolor. Chodzi mi o jakis sprawdzony, bo jednak swoje wlosy chcialabym oddac w dobre rece:)

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Fryzjer-sciaganie koloru IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.14, 19:45
      Witam. Z fryzjerek polecam tylko p. Ewę z salonu na ostatnim piętrze w "Szpaku". Fachowiec, egzaminator uczennic ze szkoły fryzjerskich, juror wielu konkursów. Młoda babka, a przegigant. Ja i wiele moich koleżanek chodzimy do niej od lat i nie zdarzyło się, żeby coś spaprała. Ściągałam też u niej kolor i - rewelacja. Idziesz, jak w dym!
      • Gość: Pindzia Re: Fryzjer-sciaganie koloru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 19:52
        A co to znaczy sciagać kolor? Bo ja to sciagalam majtki do tej pory i mam za to prace ale co to za praca. Nie powiem gdzie, i nie chce polecac bo zostałam zle potraktowana.
    • Gość: Klientka Re: Fryzjer-sciaganie koloru IP: *.centertel.pl 11.02.14, 08:06
      Polecam salon Paradise na Jagiellońskiej myśle ,ze najlepszy w naszym mieście pani Magda i Ala to mistrzyni w swoim fachu salon należy do klubu Loreal profesionel
    • Gość: na Krasińskiego Re: Fryzjer-sciaganie koloru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 16:41
      trendy studio p. Agnieszka P. Robiłam osobiście Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka